Ilyen videót csinál az itthon is előrendelhető csúcs GoPro

A 4K felbontású Hero7 Black fejlesztett képstabilizátort kapott, és számos új funkcióval gazdagodott.

A GoPro termékek egyik magyarországi forgalmazójától kapott információk szerint már hazánkban is előrendelhető 150 000 forintos áron a népszerű márka új csúcs akció kamerája a GoPro Hero7 Black.

GoPro Hero7 Black
GoPro Hero7 Black

A termék felbontásban nem nyújt újat, hiszen maradt a 4K/60fps és az 1080p/240fps mód mozgóképeknél, a fotók pedig 12 megapixelesek lehetnek. Viszont megújult a képstabilizátor, amely a HyperSmooth nevet kapta, és állítólag a korábbinál hatékonyabban képes tompítani a rázkódásból fakadó anomáliákat, finomabbá, simábbá téve a végeredményt, és a zajcsökkentésen is javítottak. A cégtől kapott információk szerint a nagy hatékonyságú videó tömörítés (HEVC) használatával a rögzített fájl mérete nagyjából a felére csökkenthető, anélkül, hogy romlana a képminőség.

Az online megosztási opciókra (Snapchat, Instagram) fókuszálva a fényképeket és a videókat már függőlegesen, portré módban, (akár rövid 15 vagy 30 másodperces videók formájában) is rögzíthetjük, majd a GoPro applikáción keresztül azonnal meg is oszthatjuk. További újdonság a Live Stream funkció, aminek köszönhetően lehetőség nyílik élő közvetítésre a Facebook Live-on keresztül. Az érintőképernyő állítólag könnyebben kezelhető, mint korábban, az arcfelismerés révén pedig nem kell vacakolni a bejelentkezéssel.

Az fontos, hogy a már piacon lévő kiegészítők és rögzítők nagyrészt kompatibilisek az új kamerával.

  • Kapcsolódó cégek:
  • GoPro

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés