Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
"gyorsitott felvételt szeretnel" ezt nem értem!?
Terepbringásoknak, ahogy eddig is, a Gopro 7-nél is ott lesz alatta a gimbal, mert akkora elmozdulást semmi beépített nem tud lekövetni, az viszont tökéletesen nézhetővé teszi a videót. Én vettem fel Eken h9-cel is bringázás, és elkértem egy gopro 3-t és azzal is felvettem egy hasonlót, tévén nézve ugyanolyan volt mindkettő (szar
)
Szerintem a vágás, csicsázás, feliratozás stb viszi el az időt, nem az utólagos rezgéscsilapítás berakásra a vágószoftverben, szóval azt mondom továbbra is, EIS csak akkor lesz szuper, ha valamiért sokkal jobban csinálja a GP7 mint a Sony vegas, vagy Adobe akármi vágószoftverek.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest