Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
M^xx
aktív tag
-
XIII Ramses
aktív tag
Ki se merném venni a dobozból, félnék, hogy összetörik a kezemben...
-
Én is ezt a nick nevet akartam magamnak csak már foglalt volt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
-
-
-
Azért ha jobban megnézzük akkor nem csak a talpban van legalább is a videón nem úgy tűnik nekem. [link]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
-
poli27
veterán
Hogy szeretnétek felrakni a falra?Mihez lenne rögzítve rajta, ha már erőssebben törlöd róla a port akkor is kettétörik kb olyan vékony....Mi tartaná meg a tv súlyát?
-
Findzs
addikt
kéne
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
CYBERIA
senior tag
Ez biztos?
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
kpal
nagyúr
Na lehet félni mikor a dobozbol kiveszik ne tórjön ketté
-
ViiiiktorOC
senior tag
Nagyon szép! Kecses. Multkori Samsung OLEDes cikkben nem volt szó a vékonyságról. Az is hasonló vékony lesz?
so_ha:
Tv mögött megbontod a falat és kiszetsz mögüle pár centit. Utána meg szépen ráhelyezed a tv-t és nem látszik semmi.LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
so_ha
senior tag
A mostani LED-es Samsungnál sem egyszerű a TV mögé elrejteni a 230V-os csatlakozást (eláll a faltól, pedig 90°-ban meghajlították), ebből a szempontból megnézném hogyan oldják meg az LG-nél, illetve mi értelme a vékonyításnak, azaz falra szerelve semmi ..., mert a vezérlő elektronikát is "be kell építeni" a kijelző mögé, az antenna csatlakozásnak is el kell férnie, nem is beszélve a dugvilláról. Ennyit az esztétikus elhelyezésről a falon ...
-
aram01
nagyúr
válasz Tibor_560sec #41 üzenetére
húzzáránejlonyt
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Márton
nagyúr
válasz Tibor_560sec #38 üzenetére
LOL!
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
aram01
nagyúr
válasz Tibor_560sec #38 üzenetére
pince le van izolálva?
hát összecsukódna mint a harmonika
-
Tibor_560sec
aktív tag
Áá ... úgyis a pincébe terveztem
Kiváncsi vagyok ebben az esetben mi maradna belőle ...[ Szerkesztve ]
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
aram01
nagyúr
válasz Tibor_560sec #34 üzenetére
lemernéd törölni róla a port?
-
XtremLor
őstag
Kicsit borsos az ara, de idovel majd lentebb megy
"Legen...Wait for it...Dary"
-
blackydan
senior tag
Nem semmi a cumó
-
Tibor_560sec
aktív tag
Hú de drága ... bár vékony ...
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
jooker82
nagyúr
itt is irnak róla... Szép tv...ezekben mindig is az LG volt az első...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
lujó55
addikt
szép. drága.
-
banhammer
veterán
Lassan már olyan vékony a tévé kávája, hogy elvágja az ember a kezét vele.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
-
haddent
addikt
Csak én maradtam le a hírről, miszerint az OLED (AMOLED) panelek élettartama már nem töredéke az LCD -nek ha max fényerőn használod? Meg arról, hogy már nem halnak meg a kék sub-pixelek néhány "nevetséges" ezer óra után? Vagy még mindig igaz ez, csak hát vigyék, aztán dobják ki a 10.000dolcsit 2év után
-
Dr. X
aktív tag
Lehet rosszul gondolom, de azért ez nem egy vállalhatatlan ár. 55 hüvelyk már egy tisztességes méret és egy teljesen új technológiáról van szó. Ha eltelik egy-másfél év és minden gyártó kijön a saját megoldásaival akkor ekkora méretet 5-6 ezer dollárt is lehet majd venni. Ennyiért meg biztos nagyon kelendőek lesznek a vásárlóközönség számára így meg lenyomja a technológia árát.
-
Borisz76
veterán
A súlyával kapcsolatos gondolatmeneteket olvasva nekem egy vitorláshajó jutott eszembe....
Lent a súly ( Hajótest - Talp ) és fent a vászon...
Jó szélben messzire száll
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Gondolom azért levehető és akkor falra pakolható max egy kábellel összekötöd a tv-el.
-
BiP
nagyúr
Engem az lep meg, hogy 4mm, mégis 10kiló.
(jó, gondolom fém hátlap, elektronika, üveglap, meg főleg a talp, de akkor is fura)(#20) aram01 : gyanítom, bár a cikk nem említi, hogy azzal együtt-e. A mostani tévéknél külön szokták jelölni. (persze itt, ha az elektronika egy része ott van, akkor gondolom egyben értendő)
[ Szerkesztve ]
-
Igen, telóba van tabletben van mi bajuk a laptoppal nem értem pedig oda kell a fényerő rendesen ha egy napos délelőtt látni is szeretnél valamit.
-
-
Márton
nagyúr
Majd csak adnak hozzá egy autót..
Amúgy felbontásnövelés történt? Jó lenne már fullhd/szem passzívban..
Remélem azt a hihetelen feljesztést is megoldották végre, amit a 15 éves Orion tv-m is tud, ha benyomom a távon az 5-ös gombot, akkor az 5-ös tv csatornával kapcsolódik be a tv, nem pedig a legutóljára nézettel, ami ha pl. hdmi volt, akkor most miután mégegyszer megnyomom az 5-ös gombot, megkérdi, hogy óhajtok-e tv bemenetre váltani, ekkor megnyomom a balra gombot, majd entert, és végül ezután már valóban nyomhatom a kívánt csatorna gombját!!
És ha OLED kis response time-mal, akkor remélem már olyan dolgok hogy input lag is feledésbe merülnek.szerk: nekem kif. tetszik ha a talpba mennek a csatik..
[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Gondolom ez is foltos lesz az ablaktisztítótól, kivéve, ha van egy vékony üvegréteg rajt. Es már megint az LG, hol van ilyenkor a Sony. Mért nem ilyen kijelző van az ultrabookban ha már vékonyságról beszélünk, ott lenne értelme.
-
plus44
veterán
Szvsz szép, de olyan összegbe fáj jelenleg, amit még tőlünk nyugatabbra és keletebbre sem zsebből fizet ki minden ember.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Annyira vékony, hogy a talpában vannak a csatlakozók, gg.
<< Heimdal >>
-
törölt tag
-
szilagyiv
senior tag
Bár az ára miatt nem igazán képezi igazi vita tárgyát, de árulja már el nekem valaki: miért jó a papírvékonyság?
Egy falra akasztott képnek is van keretvastagsága, egy TV-nek miért nem lehet? ..és akkor nem kéne külön szerelni a vezérlőáramkört. -
hétalvó
addikt
fal tartó konzol nincs is hozzá, nem is kell
egyébként milyen érdekes, pikk - pakk hogy megnőttek az oledek eddig ilyen-olyan problémákra hivatkoztak, most meg tessék...
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest