- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- E-book olvasók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Azért ahol akarták ott megoldották. Voltak kadenciahelyes 60Hz-es TV is, talán LG-k... gondolom 48/72Hz-en vagy ilyesmi.
Kicsit fájó akár az is ha bemenettel szegmentálnak. Vagyis az olcsóbb modell 120Hz, de csak 60-on tudod hajtani. De érthető, hogy valahol meg kell húzni a határt... 120Hz-es, annyin hajtható, esetleg VRR-es OLED gyk. mindent tud. Az már sehogy sem alsó kategória bármit is raknak mellé még a marketingesek a nagyobb modelleknél.
És végül is ez annál sokkal jobb, mintha 60Hz-es OLED panellel jönnek ki. Voltak ilyen hírek is az utóbbi időben. -
nexplo
őstag
Persze hogy marketing baromság volt, de sokan bevették gondolom. Mit a w számokat a hangszóróknál, na az a másik halálom
Gép terén nekem 144Hz-es moncsim (165max) van amit épp hogy ki tudok hajtani 2K-ban mert van alatta picike vas. Csak ugye a filmezés gondolom más tészta ezért kérdeztem. Ezt a döcögős dolgot amit írtál, hol lehet tetten érni? -
mad823
őstag
-
nexplo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest