Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
Úgy van, a 705-ös 2020-as modell HDMI 2-vel android 9-el, a 706-os pedig 2021-es modell HDMI 2.1-vel android 10-el. Ennyi. Meglátjuk az árkülönbséget. Az biztos, hogy mozgásmegjelenítésben (interpolációval) a 705-ös is jobb lesz az LG A1 és B1-nél is. Filmstílusnál (interpoláció): Film vagy ki beállítás a helyes (artifact mentes).
A SaphiOS linux alapú op.rendszer, a Philips saját fejlesztése (olyan mint a LG webOS). -
Saphi-t ennyire elengedi a Philips? Gyak. csak a 2021-es kínálat legaljára látom...
-
Redneck
nagyúr
A specifikációk alapján nagyon tetszik, már csak az ára érdekel.
-
kzcs
tag
Egyik oldalon azt írják, hogy az év első felében érkezik. A705 és 706 sorozatnak a panelje 100/120 Hz OLED panel lesz, míg az LG A1 sorozata csak 50/60 Hz. Az ár a LG B1 sorozat alatt lesz valamivel. Viszont a proci a tavalyi P5 lesz, a 706-os fogja megkapni az új procit és a HDMI2.1 csatlakozást.
[link] -
Ez egy érdekes teória, ha nem tudják az árát, akkor honnan tudják, hogy ez a legolcsóbb.
-
Coccer
tag
Szia,
A "döcögös dolgot" föleg gyorsabb oldal irányú, esetenként lentröl felfele vagy fentröl lefele történö mozgásnál veheted észre filmeknél is, de a szemfülesebbek bármilyen jelenetben meglátják ahol "megdöccen" a kép. (én is ilyen vagyok)
Szóval a kandencia helyes lejátszás jó volna, ha alap lenne. Ezért gondolkoztam már többször TV-nek egy BFG Display vásárlásán a normális TV helyett.... még bármi lehet. De az LG OLED..... nyami.
-
IgnisFatuus
aktív tag
Az mennyire gáz, hogy "a legolcsóbb" és nem tudni az árát?
-
Tigerclaw
nagyúr
Sokszor szamithat. Mar a telefonoddal is veszel fel 120Hz-es videokat, ha jatszol, szinten hasznos lehet, de pl. a 24p-s Blu-ray filmeket is tudja 120Hz-el lejatszani minosegromlas nelkul, mert egesz szamu tobbszorose, szemben a 60Hz-el, ami nem.
Amire te gondolsz az a Motion Index vagy minek nevezett kamu kitalalt gyartonkent eltero marketing szam.
Roviden: Valassz nativ 120Hz-es paneles, elektronikas TV-t, foleg ha mar OLED arsavban valasztol tevet.
-
ftc
nagyúr
Táblázatban a tudnivalók [link]
A 706 kicsivel job lesz.. -
sb
veterán
Azért ahol akarták ott megoldották. Voltak kadenciahelyes 60Hz-es TV is, talán LG-k... gondolom 48/72Hz-en vagy ilyesmi.
Kicsit fájó akár az is ha bemenettel szegmentálnak. Vagyis az olcsóbb modell 120Hz, de csak 60-on tudod hajtani. De érthető, hogy valahol meg kell húzni a határt... 120Hz-es, annyin hajtható, esetleg VRR-es OLED gyk. mindent tud. Az már sehogy sem alsó kategória bármit is raknak mellé még a marketingesek a nagyobb modelleknél.
És végül is ez annál sokkal jobb, mintha 60Hz-es OLED panellel jönnek ki. Voltak ilyen hírek is az utóbbi időben. -
nexplo
őstag
Persze hogy marketing baromság volt, de sokan bevették gondolom. Mit a w számokat a hangszóróknál, na az a másik halálom
Gép terén nekem 144Hz-es moncsim (165max) van amit épp hogy ki tudok hajtani 2K-ban mert van alatta picike vas. Csak ugye a filmezés gondolom más tészta ezért kérdeztem. Ezt a döcögős dolgot amit írtál, hol lehet tetten érni? -
mad823
őstag
-
dabadab
titán
A régi tévéknél a Samu elment valami eszement 1200-ig ami gondolom marketing volt nem kicsit.
Az annyira marketing volt, hogy abból egy szó sem volt igaz, simán lehet, hogy az még mindig 60 Hz-es volt és csak a 12000 akármis volt valójában 120 Hz-es
Egyébként számít a dolog, két okból is: egyrészt azért, hogy a mindenféle anyag kadenciahelyesen jelenjen meg (a 24 FPs-es mozifilmeket nem lehet egyeneletesen szétszórni 60 Hz-re, csak úgy, hogy az egyik mozis képkocka 2/60, a másik meg 3/60 másodpercig látszik, emiatt meg döcögős lesz az egész), másrészt meg a játékok miatt, amik - ha bírja a gép - akkor simán mennek 60 Hz fölé (bár itt ezen pont nincs dinamikus képfrissítési ráta (VRR), ami ehhez kellene, mert a fix 120 Hz-et azért nem sok HW bírja).
-
nexplo
őstag
-
Belépő OLED-nek tökéletes, 65"-os árra kíváncsi lennék!
60Hz nem gond, gondolom azért HDMI2.0... csak VRR legyen! -
nexplo
őstag
Én ezt a tegnapi Philips cikkel összemosnám. Lényegi tartalom amúgy is kevés van benne külön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- Hálózati / IP kamera
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dark Souls sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest