Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Gaming notebook topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
Az office-ról nem tudok nyilatkozni, ellenben a TW-ről igen. Először én is idegenkedtem tőle, de fél év Note 2 és 4 hónap S4 zoom után azt mondom, hogy nincs vele baj. Se lagg se semmi nem volt. Olyan mint bármi más, megszokás kérdése. Én egyetlen dolgot nem tudtam megszokni, az az MIUI.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma A most kiszivárgott renderképen a korábbi híreknek megfelelően egy 4:3-as képarányú, vagyis keskeny vásznú táblagép látható, állítólag a Tab S széria új jövevénye.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest