Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
veek91
csendes tag
nemhiszem hogy hiteles ez az adat mert ezek az akksik nevetségesen kicsik.
-
GeryFlash
veterán
válasz twollah1976 #24 üzenetére
Nem arculat vesztés ez, 3 évig megint ugyanúgy fog minden Samsung kinézni
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
twollah1976
őstag
Anno mintha azt olvastam volna valahol, hogy a 16:10-es kijelzők kihozatali aránya jobb, mint a 4:3-é.
Más...
Ahogy elnézem a Samsung megint belement az Apple majmolásba és ezzel az arculat vesztésbe.
Addig nem nagyon szeretnék új tabletet venni amíg a Samsung bele nem rakja az Exynos 7420-as SoC-ot.
A Snapdragon 800 után nem látom értelmét, hogy egy alig valamivel gyorsabb SoC-ba öljem a pénzem.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Fr0z3n
őstag
Az office-ról nem tudok nyilatkozni, ellenben a TW-ről igen. Először én is idegenkedtem tőle, de fél év Note 2 és 4 hónap S4 zoom után azt mondom, hogy nincs vele baj. Se lagg se semmi nem volt. Olyan mint bármi más, megszokás kérdése. Én egyetlen dolgot nem tudtam megszokni, az az MIUI.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Az akksi az keves lesz, nehany teloban is nagyobb van...
Nekem 8.4 van, és nem igen tudok belekötni, persze nem hibátlan, de legalább az iPad sem az.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
vicze
félisten
válasz mekka_kola #9 üzenetére
Az leírnád, hogy mégis mi jó fene negatívat írtam az aktuális Tab S-ről?
Elég durva ez az ellenség kép minden márkaimádónál ahogy nézem.
[ Szerkesztve ]
-
Halkow.
senior tag
Jó lesz ez, talán filmeknél hátrány lehet a 4:3,
reméljük 7420-al jön -
bostone
addikt
Ezt miért kellett?
Androiddal felvértezett csúcstabletek még mindig a kompromisszumkész vásárlótábort támadják. A samu olyan szépen beindította a piacot, aztán leült. Reméltem, hogy az s sorozattal meglépik az ipad sikerét, kerül, amibe kerül, de inkább egy elhamarkodott munka került ki a tervezőasztal alól.
-
Simi87
senior tag
válasz mekka_kola #9 üzenetére
Ez nem trollkodás. Láttam, fogtam, szagoltam, nyomkodtam a Tab S-t. Aztán leköptem.
-
mekka_kola
tag
Azért remélem ezt nem írtad komolyan - vagy nincs Tab S-ed, és látatlanban alkottad meg a véleményedet. :-) Kinek a pap, kinek a papné, de szerintem akkor alkosson az ember véleményt, ha látta, fogta, szagolta és használta az eszközt, én sem megyek HTC, Apple, Sony és stb topikokba trollkodni, valahogy nincs ilyesmire indíttatásom (SYSTEM ERROR DETECTED).
Nekem a 16:9 eddig bejött, de újságolvasáshoz a 4:3 lehet jobb lenne. Mindenesetre a legkevesebb, hogy berakják ebbe is a 7-es Exynost.
-
vicze
félisten
Wow, na ezt se mondták még rám.
Nekem aztán mindegy hogy néz ki, azzal inkább van bajom, hogy azt a minimális egyediséget is feladják ami volt, és egy tök felesleges irányba mennek. Az iPaddal szemben soha nem lesz versenyképes, mert mindenképp drágábbra fogják szabni, úgy meg semmi értelme. Az aksi meg vicc.
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
8"hoz 3580-as akksi, ez is üzemidő bajnok lesz
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
ctvagyok
őstag
Ha 4:3 as táblát akarok ebben az árkategóriában akkor úgy is ipadet veszek. Hiába az samoled. Pedig szerintem a tab s eltalált sorozat. Még árban sem rossz. Az üzemidőre is kíváncsi leszek majd, mert ez igen vékony gép lenne.
[ Szerkesztve ]
-
roli543
őstag
Érdekes választás... Nekem a 16:9 jobban bejön, de ez egyéni
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
htw
tag
Valószínűleg az új UFS adattárolót is megkapja. Ha már pletyka szinten beszélgetünk róla. Csak jönne már..!
-
vicze
félisten
Hát igen a világnak egy X-edik iPad klónra van szüksége...
Ha nem AMOLED lesz, akkor itt csak a gyártósorok újrahasznosításról van szó kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Politika
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest