- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elijah Baley
tag
Érdekesnek tűnik a "koncepció", ha jó lesz a hangulata, biztos számíthat "támogató bázisra", - bár engem annyira nem nagyon fogott meg a dolog, lehet, hogy ma már ennél a "húdejó, hogy mászkálhatunk az időben" story-nál több kell?...
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
konas
senior tag
Nem olyan rossz a graf..Nem tudom
-
mcmike
őstag
Meglepően jó az alapkoncepció, de nekem valahogy úgy tűnik hogy a Wolfenstein-hez hasonlóan könnyen "agyaggalamb lövészet"-té fajulhat a dolog. Amiben valljuk be, nem túl sok kihívás van...
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
Khaal
őstag
Kipróbáltam a demot, nem volt rossz. Technikailag nem egy nagy szám, a kinézet átlagos és ennek ellenére be-beszaggatott max részletességen. A történet ígéretesnek tűnik és van egy hangulata annak amikor egy hightech géppityuval javítasz a haderők arányán az amerikai polgárháború idején pl .
-
twollah
nagyúr
Nekem tetszett a jatek demoja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest