- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Szerintem ezeknek a DLC-nek köze nincs a plothole-okhoz.
Megírták a történetet és kész. Ezek a DLC-k sokat nem fognak hozzátenni vagy elvenni, mivel alapvető probléma nem az, hogy nem tudjuk mi lett a haverokkal.Engem legjobban a timeskip zavart meg, hogy Luna keveset szerepel. Az meg ugyanúgy marad.
¯\_(ツ)_/¯
-
Jigoku
tag
Hajj, ha egy rendes, teljes játékot adtak volna ki, most nem azt kellene tervezgetnie a SE-nek, hogy milyen DLC-ket adjon ki olyan történetekkel, amiket alapból be kellett volna tenni a játékba, hogy ne egy félkész forgatókönyvnek tűnjön nyomorult FFXV, amiben így próbálják betömni a lyukakat...
-
NandorHUN
addikt
Gondolom PC verzióban már benne lesz az összes DLC.
Nekem egyetlen bajom ezekkel, hogy történethez nem sokat tesznek hozzá. Spoilerezni nem akarok de nekem a Luna- Noctis vonal elég nagy csalódás volt
Esetleg egy Final Fantasy XIII Versus desing és karakter vonalon elindulva még XV-2 néven feltámaszthatnák a sorozatot. SE amúgy is imád folytatásokat csinálni olyan játékokból amiknek a története már "tökéletesen" le van zárva (FF X, FF XIII, FF VII.... ) és nem igazán kéne hozzányulni. -
GodGamer5
addikt
Jöhetne már pc-re is.
-
XuChi
addikt
+1. De félek jövö év vége felé lesz GOTY. Màrha lesz ugye
-
Jó, akkor addig a GOTY/Ultimate Edition változatra spórolok.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A fejlesztők bejelentették, hogy jövőre három új epizód kiegészítőt kapunk, ennek első állomása az Ardyn-ra fókuszáló bővítmény.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Nintendo Switch Oled + Pro Controller
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest