- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Szerintem ezeknek a DLC-nek köze nincs a plothole-okhoz.
Megírták a történetet és kész. Ezek a DLC-k sokat nem fognak hozzátenni vagy elvenni, mivel alapvető probléma nem az, hogy nem tudjuk mi lett a haverokkal.Engem legjobban a timeskip zavart meg, hogy Luna keveset szerepel. Az meg ugyanúgy marad.
¯\_(ツ)_/¯
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Jigoku
tag
Hajj, ha egy rendes, teljes játékot adtak volna ki, most nem azt kellene tervezgetnie a SE-nek, hogy milyen DLC-ket adjon ki olyan történetekkel, amiket alapból be kellett volna tenni a játékba, hogy ne egy félkész forgatókönyvnek tűnjön nyomorult FFXV, amiben így próbálják betömni a lyukakat...
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
NandorHUN
addikt
Gondolom PC verzióban már benne lesz az összes DLC.
Nekem egyetlen bajom ezekkel, hogy történethez nem sokat tesznek hozzá. Spoilerezni nem akarok de nekem a Luna- Noctis vonal elég nagy csalódás volt
Esetleg egy Final Fantasy XIII Versus desing és karakter vonalon elindulva még XV-2 néven feltámaszthatnák a sorozatot. SE amúgy is imád folytatásokat csinálni olyan játékokból amiknek a története már "tökéletesen" le van zárva (FF X, FF XIII, FF VII.... ) és nem igazán kéne hozzányulni.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
GodGamer5
addikt
Jöhetne már pc-re is.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
XuChi
addikt
+1. De félek jövö év vége felé lesz GOTY. Màrha lesz ugye
-
félisten
Jó, akkor addig a GOTY/Ultimate Edition változatra spórolok.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest