Új hozzászólás Aktív témák
-
ch003067
addikt
Nagyon szép kártya lett, de nem tudom mi az a hátulján. Valami foggantyú ?
-
Peetee(tm)
aktív tag
szép, szép, egy SABERTOOTH 990FX R2.0 lapban jól mutatna.
viszont ha tegnap adták volna ki is késő lenne, nemhogy még majd csak valamikor a jövőben egy játékhoz igazítva. Lehet mire megjelenik az a játék, már
GTX 760-an néven kell forgalomba hozni -
Olajbogyesz
tag
A porszűrő nyitott konfigoknál hasznos lehet, a fogantyút meg hagyjuk. Bááár bedobsz kettőt SLI-be a két fogantyú mehet a házra és kész a gémer konfig.
-
TESCO-Zsömle
titán
Az első gondolatom az volt, hogy lehet-e egyedibb kártyát csinálni, mint amihez kifestőt csomagoltak?
A második meg az, hogy végre egy kártya, ami színben harmonizál majd az Asus TUF lapokkal. Nem mintha ennek túl sok jelentősége lenne, de akkor is...
-
Old Cyborg
tag
Eddig VGA ventilátoron még nem láttam szűrőt, ha az az akar lenni.
-
afterwhite09
tag
Ez tökéletesen megy egy Asus sabertooth TUF-es lapba, ha színösszeállítást nézzük
-
Angelo69
senior tag
Szép igényes kivitelezés.
-
csigabiga98
csendes tag
nem rossz
-
vinibali
őstag
az a csirkeháló elképesztő nagy hülyeség... nehezebb takarítani, ront az áramláson és még csúnya is
szerk.: a konzolokat nem engedélyezik kínában mert káros a fiatalságra, viszont háborús játékokat csinálhatnak maguknak, hátha felébred az emberekben a forradalom iránti vágyki érti ezt?
-
waithEard
őstag
Én ezt már a Backstreet Boys debütálásánál tudtam....
-
shteer
titán
vga-ra porszűrő + "fogantyú"... fajunk megérett a pusztulásra
-
válasz
toronyhaz #13 üzenetére
Azt a "porszűrőt" nagyon régen el kellett volna felejteni az összes gyártónak. Azon kívül, hogy korlátozza a ventilátor légszállítását, még a hangját is megnöveli. Pár hónap után a por eltömíti a kis lyukakat, ami túlmelegedést és borzalmas hangorkánt eredményez.
Porszűrést a ház beszívó (intake) ventilátorainál kell alkalmazni, házon belül gyakorlatilag fölösleges. -
zolyee
tag
Jóféle kari, de jó szokásukhoz híven csomagolhatnák hozzá azt a pár tubus temperát is.
Azért a tartozékok listája mégiscsak úgy lenne teljes ha már Colorful.... -
pootyx
csendes tag
Szép darab, remélhetőleg nem lesz duplája az ára mire ide ér.
-
waithEard
őstag
A porszűrő jó ötlet, de sajnos 10000 csavar rögzíti, emiatt kész rémálom lehet a takarítása.
Egy becsúsztatható lap kellett volna, amit szükség esetén a vga kivétele nélkül el lehet távolítani.
A fogantyú pedig egyszerűen baromság. -
dangerzone
addikt
Kifestő most nem jár hozzá?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #10 üzenetére
Lehet, hogy ezzel a fogóval olyasmi, mint a mobil rack, hogy átviszed a haverhoz a cuccokat játszani. Pl. a VGA-t is.
-
Kashim
őstag
válasz
macilaci78 #10 üzenetére
Ezzel engem is kifektettél.
Kéne rá még egy kis nylon és lehetne szatyor.Amúgy nem lenne csúnya, de ez a színösszeállítás elég ramaty. Persze a military stílushoz így passzol.
-
Cyberpunk
félisten
Érdekes jószág.
-
raper
senior tag
FPS játékokra ideális ez a színkavalkád, mert beolvad a környezetbe.
-
csaabz
őstag
A porszűrő oké, de aztán annyival nehezebb is lesz kiszedni/kifújni a port, ami mégis bejutott...
-
Bull1
aktív tag
válasz
macilaci78 #10 üzenetére
Az alaplap meg ha kiszakad, le van sz@rva.
Bár lehet azért kapott fogantyút, hogy a vézna, 20 kilós srácok is valahogy hazabírják vonszolni ezt a nehéz ketyerét.
-
toronyhaz
aktív tag
Ezt a porszűrőt már nagyon régen alap felszereltségként kellene használni.
-
darkarthur
senior tag
válasz
macilaci78 #10 üzenetére
Ezen most bekönnyeztem!
- de való igaz. Más értelmét nem igen látni a dolognak.
-
.mf
veterán
"A könnyebb hordozhatóságot egy fogó segíti, ami opcionálisan leszerelhető, hiszen elég sok helyet igényel a házba építve."
S milyen fogó? Kombinált? Lapos? Csípő?
Fogantyú lesz az.
Sok értelmét azonban én sem látom... -
HANDO88
senior tag
Jól néz ki. Egy megfelelő házzal,hozzá illő ventikkel és Sabertooth lappal már egész komoly military modot lehetne összehozni.
-
patex1983
őstag
Na ennek megint mi értelme? Miért az a hordozást megkönnyítő fül? Van olyan ember, aki a fülénél fogva lóbálva viszi a VGA-t A-ból B-be?
Kb olyan, mint a korábban bemutatott hippi stílusú, kifestős VGA-juk... -
Szlovi
senior tag
Tetszik ez a kártya. Egyáltalán eljutnak Európába a Colorful termékei?
-
Angel1981
veterán
"A vállalat a termék dizájnját egy érkező, NVIDIA által támogatott játékhoz igazítja."
Ilyenről még nem hallottam, még mindig van új a Nap alatt?
-
Bjørgersson
félisten
Érdekes a hűtőn a GTS660 felirat.
(#1) TcK_Marco: Cső!
-
KYZRR
őstag
Szép darab, bár kék színnel jobb lenne.
(#2) kovy29 : CSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat a termék dizájnját egy érkező, NVIDIA által támogatott játékhoz igazítja.
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 3090 24GB
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP szerverek áron alul
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest