Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ez a vagonos dolog tényleg frankó lehet, tetszenek az ilyen újdonságok, kicsit más mint az unalmas, kényelmes hotelek...
Még szerencse, hogy nálunk legalább nincs eszetlen útfelbontás-lezárás és nem anyázik fél Budapest hetek óta. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
7Heads Drago #11 üzenetére
Lesz. Hazafelé menet próbálunk mindent egzaktul feljegyezni.
-
axioma
veterán
Mi tavaly nyaron voltunk a cseheknel, szinten majd minden palya felujitas alatt allt... lehet hogy azota nem fejeztek be
Ugy hibrid hogy at tudod kapcsolni, hogy mikor csak aram, vagy csak tapasztalatilag ugy hasznalja? (Fura mert 1-es prius-unk nem eszik ennyit, legfeljebb ha CSAK palyan van hasznalva. Pedig max. tizede csak elektromos hatotavot tudna, ha iranyithato lenne akkor is.) -
7Heads Drago
veterán
Az autóról lesz egy részletes beszámoló?
Sokunkat érintene. -
svili
tag
Jó utat!
-
janeszgol
félisten
Az ilyen történetek miatt szeretem (szeretjük?), ha mentek valahova. Érdekes.
-
kbyte1024
veterán
énCSALÓDTAM
hol vannak a nagy kajálások meg a képek
-
Drp81
aktív tag
Gute Reise! Keep it up!
-
atosan
veterán
Jó utat! Már vártam a beszámolót és megint nem csalódtam 😁
-
Mr.Silkó
veterán
Jó utat kívánok!
-
No, és milyen értékelést kap a hely?
Élmény volt olvasni a leírást, mint mindig. (Jobb, mint magát az IFA-t lesz) -
kelly416
veterán
Szerintem ne sajnáljátok, hogy pár sör mellett beszélgetni voltatok kénytelenek, nagyon jó elfoglaltság az is, és az emberek többsége kezdi elfelejteni, mint a könyveket.
-
Jó utat!
A Bastei nagyon szép, jól fogtok szórakozni, főleg ha esetleg tériszonyosak vagytok.
Túrázzatok le a Bastei tövében levő falucskába is, körbe lehet járni az egész "kanyont" a parkolótól indulva.
Ott van a szomszédban Königstein, és Lilienstein is, azokat is érdemes felkeresni, ha nem siettek nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Idén is megyünk Berlinbe, naná, hiszen ez a dolgunk. De idén sem csak úgy felülünk egy repülőre és ennyi.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest