Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
A Blackwidow Elite is elérhető már – ára razeres szintű, azaz 180 euró körül mozog.
Nem értem miért ilyen olcsó, hiszen rittyentettek volna köré egy kis kickstarteres hájpot, meg állandóan online közösségi szoftvert a háttérvilágítás vezérlésére, akkor akár 250$-t is elkérhettek volna ezért a szarért.
Na jó, a az5qrvanagyégés lett, hiába vették még razerebbre a figurát a razernél
-
Már megvettem, az előzőt és eladtam. Alakról és formáról nem lehet szerintem nem szubjektív véleményt írni.
Szétterpesztett újakkal kell fogni, ha nem a szélén akarom nyomni a gombokat, ami szerintem nem jó, pedig nincs kis kezem.Fingergriphez szintén nem tökéletes a formája és mérete miatt, szóval kicsit felemásan kellett fognom a kettő között,clawgrippel, ami egyébként kényelmes volt, csak nekem nem előnyös.Ekkora mérettel ennek egy tökéletes palm egérnek kellene lennie. -
valamit már újíthatnának, léphetnének ezzel a razer egérrel. Számomra a mamba alakja nem volt túl meggyőző, az ujjaim elhelyezkedése a gombokon,, ami nekem hosszú távon kényelmetlen,pedig tenyeres fogást használok, amihez kifejezetten jónak kellene lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Új Kraken headset, Mamba egér és Blackwidow billentyűzet bukkant fel a gyártó standján, RGB-be öltöztetve.
- Samsung S800D soundbar bontatlan
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest