Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
A Blackwidow Elite is elérhető már – ára razeres szintű, azaz 180 euró körül mozog.
Nem értem miért ilyen olcsó, hiszen rittyentettek volna köré egy kis kickstarteres hájpot, meg állandóan online közösségi szoftvert a háttérvilágítás vezérlésére, akkor akár 250$-t is elkérhettek volna ezért a szarért.
Na jó, a az5qrvanagyégés lett, hiába vették még razerebbre a figurát a razernél
-
Már megvettem, az előzőt és eladtam. Alakról és formáról nem lehet szerintem nem szubjektív véleményt írni.
Szétterpesztett újakkal kell fogni, ha nem a szélén akarom nyomni a gombokat, ami szerintem nem jó, pedig nincs kis kezem.Fingergriphez szintén nem tökéletes a formája és mérete miatt, szóval kicsit felemásan kellett fognom a kettő között,clawgrippel, ami egyébként kényelmes volt, csak nekem nem előnyös.Ekkora mérettel ennek egy tökéletes palm egérnek kellene lennie. -
valamit már újíthatnának, léphetnének ezzel a razer egérrel. Számomra a mamba alakja nem volt túl meggyőző, az ujjaim elhelyezkedése a gombokon,, ami nekem hosszú távon kényelmetlen,pedig tenyeres fogást használok, amihez kifejezetten jónak kellene lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Új Kraken headset, Mamba egér és Blackwidow billentyűzet bukkant fel a gyártó standján, RGB-be öltöztetve.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest