Új hozzászólás Aktív témák
-
Már megvettem, az előzőt és eladtam. Alakról és formáról nem lehet szerintem nem szubjektív véleményt írni.
Szétterpesztett újakkal kell fogni, ha nem a szélén akarom nyomni a gombokat, ami szerintem nem jó, pedig nincs kis kezem.Fingergriphez szintén nem tökéletes a formája és mérete miatt, szóval kicsit felemásan kellett fognom a kettő között,clawgrippel, ami egyébként kényelmes volt, csak nekem nem előnyös.Ekkora mérettel ennek egy tökéletes palm egérnek kellene lennie. -
valamit már újíthatnának, léphetnének ezzel a razer egérrel. Számomra a mamba alakja nem volt túl meggyőző, az ujjaim elhelyezkedése a gombokon,, ami nekem hosszú távon kényelmetlen,pedig tenyeres fogást használok, amihez kifejezetten jónak kellene lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Drón topik
- Túra és kirándulás topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest