Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz M@trixfan #20 üzenetére
Plazmából 54-65" a megfizethető, de már az se mindenkinek, akinek egyáltalán igénye van rá. Ezek a méretek viszont már keményen tudják uralni a nappalit, míg a vásznakat ugye nem kell folyamatosan lent tartani. Az is igaz, hogy a fene se akar fekete (vagy bármilyen más sötét színű) nappalit...
A legjobb aláírás a héten
-
M@trixfan
addikt
A kényelem szól a TV mellett nagyon. Akár 5 percre is lehet rajta YouTube-ot nézni, vagy fél órát játszani. Ráadásul projektorhoz sajnos az egész szobát is el kéne sötétíteni, nem csak sötétet csinálni. Ezt pl. én nem tudom kivitelezni. Persze az élmény így is nagyon nagy és természetes a kép egy tévéhez képest, de akkora kontraszt soha sem lesz meg és ugyebár TV-nél ez akár fényes nappal is mehet. Egyébként nekem a Tron-nál volt megdöbbentő mit tud egy projektor. Olyan plasztikus volt a kép mintha 3D-ben nézné az ember. Persze nagyjából kalibrálgatom a gépet, de egy 480 plaettás színprofil készítése i1 Display Pro-val hihetetlenül "behúzza" a képet, pedig ha jól tudom az ICC profil csak egy 1D LUT. Mivel a Tron nagyon sötét, ezért sokkal kevesebb vászonra visszavert fény ami rontja a kontrasztot. Teljesen sötét felületű szobában a nagy fényerejű jelenetk is ugyanilyenek. Egy 80"-os plazmára viszont lehet szívesen cserélnék, olyan 70" fölöt van már moziélménye az embernek egy átlagos 3-3,5 méteres távolságból.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Dante32
tag
Ez szerintem otthoni felhasználásra már túl nagy.Horribilis ára lehet.
És ezekhez megfelelő lakás/szoba is kell,mert közelről (3 méter)nézve nem látja be az ember az egész képet.Ami még számomra szimpatikus volt méretben azt a Mammutban láttam a Saturnban. 60"-os Samsung.
[ Szerkesztve ]
-
SkodaDuda
tag
ömm..... csak nekem tűnik kicsit vérszegénynek a FullHD felbontás 80"-ra?
Értem én hogy nagy, messziről nézed, stb.... de ez már a "határeset" kategória. -
-=MrLF=-
senior tag
"egy 60 (PN-L602B), egy 70 (PN-L702B) és egy 80 hüvelyk (PN-L702B)"
az utolsó PN-L802B lesz szerintem.protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
nbg
senior tag
Mediakban 105-110" koruli (talan pana) plazmakat szoktak kirakni, ha jol emlekszem.
Szoval ez sem sokkal kisebb, mint gyerekszobaink legnagyobb falfelulete...I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
nagysandor88
tag
Ezeknek mekkora a felbontásuk? Nem hinném, hogy FHD elég lenne.
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
nagyúr
Majd két és fél méteres képátló!
Ha megunod a butító TV adókat, akkor vízszintesbe vágod és indulhat a pingpong meccs!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
azopi74
addikt
"Hát nem tudom mekkora öröm 90 colt pucolgatni a zsírtól, ami az érintőkijelzőn gyűlik"
Ráadásul azért szép kis tornagyakorlat lehet ezen a kijelzőn cut-the-rope-ozni vagy fruit ninja-t tolni
Ami zsírt felhordasz a 90 colra, azt el is égetted a szervezetedből[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
50 körüliek szoktak lenni.
"A trió mindhárom tagját érintésérzékeny képernyővel, és alumíniumból készült, strapabírónak tűnő készülékházzal látták el a tervezők."
Hát nem tudom mekkora öröm 90 colt pucolgatni a zsírtól, ami az érintőkijelzőn gyűlik
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Enton
addikt
Fent pesten a westend-es mediában van egy böhöm nagy sharp az mekkora?
Csak hogy tudjak mihez hasonlítani. Mondjuk azt nem vágom hogy az éppen lcd vagy plazma-e!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
CoDWaW07
őstag
Szép méretes Tv-k Viszont érintéssel vezérelni szerintem nem fogják gyakran
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
enginev3.0
félisten
válasz danikollar #3 üzenetére
Eddig nem akartam tv-t a szobámba, de egy ilyet bármikor elfogadnék, csak kábeltv-t nem kötnék rá.
Mindig szerettem a nagy kijelzőket
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
walkmanboy
tag
válasz danikollar #3 üzenetére
+1.
Szívesen gazdája lenék egy ilyennek, de azt hittem vannak nagyobb darabok is.
A nők szerint a szülni a legnehezebb.. Vajon BF-eztek e már 220-as pingel?
-
danikollar
őstag
Azért jó lenne rajta mozizni!
-
erdoke
titán
Én nem vágom az LCD-k méret hajhászását. Ott már tényleg jobb egy projektor, minőségben se akkora megalkuvás, mint egy csúcs plazmához képest.
A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?