- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Monitor hiba topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andy19770128
aktív tag
a piac sosem volt önszabályozó akinek nagy a befolyása még nagyobbat akar és ha már átvette az egész piacot akkor átveszi újra. A merketing nélkül kénytelenek lennének eladni a holmit ugy amennyite megér akkor másként nézne ki a világ. az ujságirás tökéletesen kiszolgálja ezt. persze itt ott akad egy két mohikán. kellenek ök is mert hát egyébként kire fognák hogy korrektek. ugye abu?
-
andy19770128
aktív tag
egyébként igen. meg irtam a cikket majda szerkesztő átirta arra hivatkozva hogy az appanázst éppen kitől kaptuk? ki a támogató kitől jön az a pénz amiből a 4 gyerekemet eltartjuk. meg is undorodtam tőle és kiszáltam 2 év után. most a micronnál (samsung megbizásból) dolgozom fejlesztőként. illetve másodállásban BKV rendszergizda. A micronnál a munkám vga tesztelések ből áll főleg. elsősorban a vga memóriák tesztelése. nem véletlen hogy ide merek irni. össze számoltama múlt évben több mint 300 vgat nyuztam minden féle márkát és tipust amin micron, hynix vagy samsung ramok vannak., gddr5- gddr6 és hbm eken keresztül. 6 platformon. 4 intel 2 amd vel 16-32 gb ramon. nem véletlenül irtam le hogy a háttér miatt jelentős eltérések lehetnek. nem csak tesztprogramokon belül hanem játékokon belül is. a feleségem garfikus 3d studió,light weave. folyamatosan veri az asztalt a szinek miatt. nvidiából eddig a 980 volt neki a csúcs minőség amit látott. szerinte az 1080 nak roszabbaka szinei. Ja igen Szinek tekintetében matrox parhelia volt a csúcs de ez is szubjektív
ps én konkrétan nem irtam meg soha vizett hirdetést de szinte mindig átjavitgattak ezt azt.
-
Tyrel
őstag
Tulajdonképpen a driver okozza, de ez hosszú és nem akarom újra leírni, inkább rupszinak szólt hogy rávilágítson hogy nem biztos hogy mindenhol a processzorával volt baj...
Én 2600X-el használom amúgy, nem kevés az, röviden legyen elég annyi hogy friss Win10-en nagyon-nagyon játékfüggő hogy mikor működik valóban jól a G-Sync, és nagyon könnyű olyat találni ami alatt jobb inkább kikapcsolni a francba. Persze van ahol jó, pl. Anthem-el amit épp nagyon várok, azzal működik és ki fogom élvezni benne, de mellette nagyon sok olyan játék is van amikkel meg nem jó (pl. War Thunder vagy Total War Warhammer 2). Viszont ehhez már "szem kell", ugyan úgy ahogy sokak szerint egy i3-as procival sincs semmiféle mikrolag... van aki nem érzékeny rá, van aki egy VR headsetben sem lesz rosszul ha nincs meg a konstans 90fps, más meg igen... ez ilyen, aki nem látja hogy gondok vannak a G-Sync-el az inkább örüljön hogy szerencsés és nem bassza a szemét hanem tudja élvezni a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMD az elmúlt években elengedte ezt, de most készül egy hardveresen vezérelt megvalósítás.
- Le Mans Ultimate
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mobil flották
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megújult a PROHARDVER!
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali játékos kérdések órája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest