Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mijo
tag
"Mivel a cél a valós körülmények szimulálása, ... internetezni viszont nem lehet majd, de nem is lesz rá szükség." Valós körülmény...
-
aztán remélhetőleg a következő hír, nem arról fog szólni, hogy az eseményre titokban szervezett razzia során a programozó csapatok felének a gépét lefoglalták, mert a VS nem volt legális...
írtam aztán rájöttem, hogy ez egy MS és BME-AUT szponzorálta esemény, szal csak nem rúgnak öngólt. Egyben megértettem azt is, hogy miért a C# a követelmény.
-
Siera
senior tag
Egy kicsit fapadosnak érzem a technikai körülményeket,de ettől függetlenül szép kezdeményezés !
-
GeryFlash
veterán
sok sikert a versenyzőknek! én még 16 vagyok, és a pascalt piszkálgatom, a c+ még picit bonyolult
nem okoskodás, de én úgy tudom (javítsatok ki ha tévedek) hogy Magyarországon 230Volt a hálózati feszültség
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB 100% Akku Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lian Li O11 mini snow edition // SFX 750W // 6x Deepcool argb venti
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3540M I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest