- HTPC (házimozi PC) topik
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Philips LCD és LED TV-k
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mijo
tag
"Mivel a cél a valós körülmények szimulálása, ... internetezni viszont nem lehet majd, de nem is lesz rá szükség." Valós körülmény...
-
aztán remélhetőleg a következő hír, nem arról fog szólni, hogy az eseményre titokban szervezett razzia során a programozó csapatok felének a gépét lefoglalták, mert a VS nem volt legális...
írtam aztán rájöttem, hogy ez egy MS és BME-AUT szponzorálta esemény, szal csak nem rúgnak öngólt. Egyben megértettem azt is, hogy miért a C# a követelmény.
-
Siera
senior tag
Egy kicsit fapadosnak érzem a technikai körülményeket,de ettől függetlenül szép kezdeményezés !
-
GeryFlash
veterán
sok sikert a versenyzőknek! én még 16 vagyok, és a pascalt piszkálgatom, a c+ még picit bonyolult
nem okoskodás, de én úgy tudom (javítsatok ki ha tévedek) hogy Magyarországon 230Volt a hálózati feszültség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest