Új hozzászólás Aktív témák
-
kariad
senior tag
Én nem találkoztam ilyen jelenségel van bőven elég USB-m...
UI: bár hús sütéshez kevés valóban!!
-
waverider
senior tag
nem szép és funkcióit/helykihasználás tekintvis inkább a Scythe előlapi paneljeire szavazok
-
törölt tag
[link] Tulajdonképpen egy értelmes előlapi cucc, amiben szerencsére nincs kártyaolvasó. De ezzel a hub dologgal nagyon elbaltázták. Miért nem lehet csak az alaplapi csatlakozókat használni?
-
waterman_
aktív tag
valószínűleg hub-ként funkcionál. esetleg azt tudnám még elképzelni, hogy azért van rajta 5 usb port, mert az alaplapról egy egybeöntött usb csatlakozóval két usb-t vezet ki az előlapra. az egyik alaplapi port egy az egyben vezetődik ki a másik pedig egy 4-es hubbá alakul. de ez csak tipp.
-
DeFranco
nagyúr
És ezt így hogy? Mármint hogy ez most akkor az alaplapi USB-stb. csatlakozókra csatlakozik a házon belül? És ha az nem 5 hanem kevesebb, akkor a többi üresen marad? Vagy akkor átalakul HUB-bá? Nem értem.
-
lorcsi
veterán
egy usb-vel kevesebb és audio I\O pont jó lehetett volna
e-sata nagyon jó, a régebbi lapokon nincs és ezzel könnyen lehetne bővíteni...Persze az ára nagyon fontos, mert aki olcsó lapot vett kiegészítőre sem ad ki szívesen túl sokat -
gyiku
nagyúr
audio is raferhetett volna akkor mar
mind1, igy sem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest