Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Az én pótszavazatom: albert8 asztala.
-
kiskaktusz
addikt
puttonyosnak +1
-
Dany007
veterán
-
pocokxx
Közösségépítő
A második kategóriában megvannak a győztesek szívből gratulálunk nekik. Jutalmukat a második forduló után, együtt az első kategória helyezettjeivel kapják meg.
2. kategória végeredménye:I. helyezett Jorus
II. helyezett albert8
III. helyezett colomb2Az első kategóriában szavazategyenlőség alakult ki, így tisztelettel kérek minden nevezőt, hogy a ma esedékes PÓTSZAVAZÁSON adja le szavazatát, valamelyik asztalra az alábbiak közül:
balcsida, puttonyos, BeeNitto, albert8
A nevezett személyek közül csak 2 jut tovább!
-
Rimuru
veterán
Köszönöm mindenkinek aki rám szavazott, sikerült egy szép eredményt összehozni a második kategóriában.
-
GouGraN
tag
Köszönöm mindenkinek aki eddig rám szavazott!!
-
Adamis
őstag
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Dark Archon #190 üzenetére
Nyilván sajátra nem lehet szavazni... De ez a cikkben is le van írva: "A szavazni az eme cikkhez írt hozzászólásokban lehet, bármelyik, nem saját asztalra."
Az egyik Magnum részben volt, hogy megkérdezte Magnum az őt felkereső hölgyet, hogy miért épp őt választotta a ki a környék nyomozói közül, mire azt válaszolta a megbízó, hogy minden nyomozó szerint ön a második legjobb a vidéken... Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem lesz fals az eredmény. -
itamragy
csendes tag
1. kategória: GouGraN
2. kategória: Adamis -
kiskaktusz
addikt
válasz
Dark Archon #190 üzenetére
Azért kötelező, mert a régebbi versenyeken nem volt az és emiatt még kevesebb szavazó volt.. 1-2-3 szavazattal meg ne nyerjen már senki egy versenyt...
-
-
rw-ultra
tag
válasz
Dark Archon #187 üzenetére
Mindenkinek a saját gyereke a legszebb, ez igaz.
De meg tudod mondani, hogy a tiéden kívül melyik gyerek szép még a játszótéren. -
Rimuru
veterán
válasz
Dark Archon #187 üzenetére
Így legalább vannak biztos szavazók is, és ettől még csak megtudod mondani, hogy a tiéden kívül mi tetszik a legjobban.
-
-
paperboy
senior tag
1. kat.: dany007
2. kat.: Jorus
-
xavix13
őstag
1. Kategória: dany007
2. Kategória: kiskaktusz -
Lacces
őstag
1. kat: albert8
2. kat: Adamis -
kiskaktusz
addikt
Továbbra is hálás köszönet mindenkinek, aki rám szavazott!
-
pincehely
addikt
1. kat.: ZetorGumi
2. kat.: colomb2 -
GouGraN
tag
1. kat: kiskaktusz
2. kat: pocokxx -
pocokxx
Közösségépítő
Az első kategóriában nehezebb volt a döntés... Tetszett Dany007, kiskaktusz, Bopez és endalon asztala is, de végül rw-ultrara adom a szavazatom, mert szeretném, ha munkája tovább jutna a 2. fordulóba, aztán ott majd alakul...
A második kategóriában: Adamis asztala tetszik leginkább, így rá voksolok.
Tisztelettel felhívom minden nevező figyelmét arra, hogy már csak egy(-két) nap van szavazatukat leadni valamelyik desktopra! Ha ezt nem teszik meg, kénytelen leszek kizárni őket a versenyből...
-
kuntics
aktív tag
első kategória:rw-ultra
második kategória:kiskaktusz -
albert8
veterán
Első kategoria: kiskaktusz
Második kategoria: pocokxx -
chosee
újonc
1. kategória: Heyman
2. kategória: albert8 -
heady91
tag
1. kategoria: dany007
2. kategoria: colomb2 -
pocokxx
Közösségépítő
Igen... Személy szerint úgy gondolom, hogy ezzel nem lehet már mit kezdeni... Nevezőként én is szembesültem azzal, hogy az általam választott kép (2 kategória) nem a legalkalmasabb, vagy legalábbis "rotes Tuch" egy modding háttérnek. Ezért a magam nevében elnézést kérek, de úgy gondolom, hogy a fix háttérnek valahol éppen ez a lényege, ami talán egyben a hátránya is. Nem tetszik a kép mindenkinek, és épp ettő lesz kihívás; olyanra kell "gyúrni", hogy tessen.
Egyébként ez nem akarja kiszorítani a "hagyományos" desktop szépségversenyt, csak egy első próbálkozás volt, ami egy kicsit más, mint eddig. Talán lehetett volna úgyis, hogy szavazunk a háttérről, de az még körülményesebbé tette volna a szervezést. (Kik szavazhatnak? Meddig tartson a szavazás? Aki szavazott, sz nevezhessen-e? stb...) Ezért lett mégis ilyen önkényes a döntés. A képhez meg annyit, hogy egy nagyszerűen elkapott pillanat, ami elsőre megfogott, mikor megláttam. Mikor szóba kerül a Kinek milyen a ... topikban, hogy fix hátteres verseny lesz, már akkor a szemem előtt volt, hogy lehetne ez az egyik háttér. Legközelebb okosabbak leszünk.
Esetleg még lehetne több kép, amiből lehet választani. Mondjuk kategóriánként 5-5. Lehet színesebb lenne a "kínálat", mégis lenne benne egyfajta kötöttség. -
Adamis
őstag
válasz
aztekkakas #146 üzenetére
és @Dark Archon:
@Recon666 és pocokxx: olvastátok az előző hsz-emet?
-
Dany007
veterán
Abban én is egyetértek, hogy az előző verseny színesebb volt. És az is igaz, hogy egy jó háttérkép választásához is kell kreativitás.
Ami viszont ellene szól nálam az a minimal kategória. A nap folyamán vissza is néztem. Ott aztán tényleg sok olyan desk volt, ahol a háttérképen kívül egy óra volt a desken és annyi! Vagy még annyi sem! (asszem volt ahol csak egy halvány tálca látszódott)
És ez már majdnem az a szint, hogy elég lenne csak a hátteret linkelni a wallbase-ről azt viszlát.Szerintem nem lenne hülyeség felváltva csinálni a versenyeket. Egyik szabad, másik fix háttérképválasztással.
@killhates: Köszönöm!
@Smooth: Neked is köszönöm! Jól esik ilyet olvasni!
Meg persze a többieknek is!
Jó látni, hogy azért másnak is bejön az a feeling ami nekem a deskemmel kapcsolatban. -
Heyman
aktív tag
válasz
borbastomi #156 üzenetére
Köszi
-
rw-ultra
tag
Nagyon nehéz volt dönteni, az asszony már hülyének nézett, h mi a francot bámulom a képeket ennyit
1.kategória: kiskaktusz
2.kategória: albert8
Mindenkinek gratula, szebbnél-szebb asztalok készültek!
Sztem jó 5let volt a fix háttér, legközelebb is így legyen (ha lehet).
Recon666: köszönöm a szavazatodat, nagyon megtisztelő -
ZetorGumi
addikt
(#148) Phvhun: Kötyönyöm.
Rainmeter Avengers skin, ha jól emlékszek.
(#150) Dark Archon: Köszi.
Nekem sem jött át, azért használtam az elsőt.
-
borbastomi
csendes tag
1. kategória: Heyman
2. kategória: Jorus -
ceia
őstag
Elismerem, hogy van ebben is némi igazság. A C64 és Amiga játékok, demók esetében pont az volt a jó, és azért vagyok máig rajongója mindkét gépnek, mert a korlátok kihozták a kreativitást, a művészi teljesítményt a fejlesztőkből. De a desktop versenyen ez akkor működne jól, ha az adott háttér is csupán egy alapanyag lenne, amit szabadon lehetne módosítani, amin szintén kiélhetnék kreativitásukat az indulók. (szűrők, effektek stb.) Akkor nem lennének ennyire hasonlóak a művek és izgalmasabb lenne nézegetni a közönségnek. Tehát vagy nem watermarkos képpel, vagy olyannal, amit a készítője enged babrálni - esetleg free képpel.
Egyébként ennyi erővel mindegyik versenyre mondhatnánk, hogy a dockok, rainmeterek és rendszermonitorok csatája, mégsem csak ugyanazokat szabadott használni..
Ne vedd vitának, csak a véleményem írtam le. Amúgy magát a versenyt nagyon jó ötletnek tartom, csak most hiányzik az a színes felhozatal, az előzőnél jó volt nézegetni a sokféle asztalt. Most meg elég gyorsan el tudtam dönteni.. -
1. kat.: ZetorGumi
2. kat.: colomb2 -
po1son
addikt
1. ZetorGumi
2. colomb2 -
1. kategória: ZetorGumi
2. kategória: AdamisA 2. kat. háttérképe valóban nem a legszerencsésebb.
-
_Smooth
senior tag
Én csak első kategóriából tudok választani (de ott 2-3 is volt, ami nagyon tetszett), mivel a 2. kat. háttérképe szerintem nagyon zavaró. Túl mozgalmas nekem és borzasztóan idegesítő a középre szerkesztett oszlop is (önmagában nem rossz kép, meg a téma is jó, de háttérnek rossz választás - szvsz).
Az első kategóriában viszont nálam Heyman képe tetszett legjobban. A chrom-ot leszámítva még saját asztalon is el tudnám képzelni
De azt se bánnám, ha dany007 nyerné, nagyon ötletes az Ő munkája is
Szerk (csak, hogy egyértelmű legyen):
+1 Heyman -
Phvhun
őstag
1. kategória: ZetorGumi
2. kategória: kiskaktuszZetor féle képen mi a neve annak a kerek menünek? rainlendar-os kókányolás eredménye?
-
Cifu
félisten
1. kategória: balcsida
2. kategória: lizakattila -
aztekkakas
csendes tag
1. kategória: Victoryus
dzsennifer
csendes tag
1. kat Victoryus, a bal sáv miatt, jól elkülönül a többi résztől
2. kat. Jorus tetszik a dátum -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Brown ügynök #142 üzenetére
Kösz a szavazatot!
-
Brown ügynök
senior tag
1. kategória: puttonyos
2. kategória: kiskaktusz -
Allure
aktív tag
1.kat.: pocokxx
2.kat.: Jorus -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Murphistic #138 üzenetére
Ohhh... köszönöm!
-
Murphistic
aktív tag
1.kategória: puttonyos
-
tome.jr
addikt
1. kategória: balcsida
ng0ofy
KORREKTOR
1: Bennito
2: colomb2 -
merkucyo
aktív tag
1. kategória : lacces
2. kategória : colomb2 -
ZetorGumi
addikt
I. Kat: pocokx
II. Kat: albert8
Good Luck for everyone! -
balcsida
senior tag
2. kategória Jorus
-
ViZion
félisten
Szavazok:
1. kategória: Pocoxx
2. kategória: comomb2
Sok jó volt, én odáig jutttam, h letöltöttem a hátteret... és el is felejtettem -
Mister_X
nagyúr
Egy szavazat endalon desktopjára.
Nem lehetne hozzácsapni a cikkhez egy ötödik oldalt amin naponta összesítenétek a szavazatokat?
-
Bjørgersson
félisten
1. kategória: endalon
Nagyon drukkolok!
szerk:
nekem meg pont az jött be, hogy "egy tömbből kellett mindenkinek faragnia". Így sokkal nehezebb a saját stílus mellett a legjobbat kihozni. Igaz, hogy nekünk (nézőknek, szavazóknak) ez unalmasabb, de így sokkal könnyebb az "árnyalatnyi" különbségekre és az egyedi elgondolásokra összpontosítani. Ez olyasmi mint az egér-modding verseny itt a fórumon... (Bari rulez!)
-
Dany007
veterán
Én nem tudok veled egyetérteni. Ahogy a kiírásnál is mondtam ez szerintem pont, hogy jó ötlet.
Az előző versenyeken - ahogy a szervezőknek - nekem is feltűnt, hogy az egész desktop verseny egyfajta háttérkép versenybe csapott át. Annak meg jóval kevesebb értelmét látom, hogy ugymond "ki tud ütősebb háttérképet letölteni a netről" verseny. Persze ennek is megvan a feelingje! De azt el kell ismerni, hogy a korábbi esetekben a háttérkép volt a húzóerő. Továbbá sok esetben nehéz volt eldönteni melyik desk tartozik minimal kategóriába és melyik antiminimalba. Mert ugye minimal esetén aztán tényleg csak a háttérkép dönt.
Jelen helyzetben pedig a képek gyönyörűek. A második tényleg nehéz téma. Nem véletlen h kevesebb nevezés érkezett.
-
Adamis
őstag
Ezzel sajnos egyet kell, hogy értsek. Más háttereket vártam, nem ezeket. Az első kategória képe még csak-csak, de a másodikról már én is leírtam a véleményemet. Kifolyt a szemem, használhatatlan és értékelhetetlen !háttérképként! Amúgy szép kép, de no!
Az első kép meg nekem túl egyszerű volt és nagyon... kék!Valahogy ez sem jött be, mint háttér. Nem tudom, miért, de nem. Azt nem is neveztem.
-
ceia
őstag
Az előző verseny jobban tetszett, szerintem nem jó ötlet a fix háttér. Nem előrehozza a kreativitást, inkább visszafogja ennyivel is. Így eléggé unalmas volt végignézegetni. Főleg, hogy többnyire eléggé hasonlóak: dátum, időjárás, rendszeradatok, meg a háttérkép. Esetleg 4-5 ikon, de azok is egyszínűek, mert úgy még unalmasabb.. Ezzel már bevallottam, nekem nem igazán jönnek be. Egyiket sem szeretném sajátnak. A Windows és Linux asztalok összemérhetőek, de a Maces megoldások nálam eleve kiestek. Az egy más világ, és ez látszik is az itteni indulókon. A második háttér egyáltalán nem tetszik, szerintem nem alkalmas hátérképnek. Ezért azokat az asztalokat sajnos nem tudom helyezni.
Szavazok az első kategóriából kiskaktusz munkájára.
-
ewhu
csendes tag
1. kategória: endalon
2. kategória: lizakattilaElismerésem valamennyi versenyzőnek, nagyszerű pályaműveket kreáltatok!
-
endalon
csendes tag
Köszönöm az eddigi szavazatokat én is, viszont a nicknevem még mindíg endalon és nem edalon
-
kiskaktusz
addikt
köszönöm mindenkinek!
-
Shodan
őstag
+1 szavazat
1. kategória: edalon -
adamikus
tag
Első kategória: dany007
Második kategória: Jorus -
Dany007
veterán
Én is köszönöm a szavazatokat!
Ha így marad én már annak is örülök, hiszen a legutóbbi versenyen kemény 1 szavazatot kaptam. Szóval ahhoz képest ez már csúcs nekem! Köszönöm mégegyszer!
Amúgy a szavazás az első kategóriában igen nehéz volt nekem. Igazából volt még 3 desk amire simán szavaztam volna, de hát egyet lehetett csak választani. A második körben Jorus kollega deskje első ránézésre megofogott, ráadásul ötletes is volt számomra. Így nem volt kérdés a szavazat.
-
walkmanboy
tag
Sok sikert, ehhez még kezdő vagyok.
-
Köszönöm az eddigi szavazatokat!
Recon szavazata mondjuk felér egy különdíjjal.
-
SidCorky
őstag
1. kategória: edalon
F34R
nagyúr
1.kategoria: kiskaktusz
2.kategoria : colomb2majd egy masfajta jellegu versenyen felveszem a kesztyut
-
rick009
tag
1.:kiskaktusz
2.:albert8 -
Recon666
Közösségépítő
2. Kategória: Jorus (az óra még mindig adja
)
-
peter9228
aktív tag
1. kategória: dany007
zozzoo
csendes tag
1. kategória: kiskaktusz
2. kategória: pocokxx
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- 17" SNSV - N3450 proci, 12GB RAM, 256GB SSD - patika állapot, kitűnő akku!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Asztali PC , i5 8400 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 500GB SSD
- Karcmentes Google Pixel Watch 3 (Obsidian fekete) Több mint 50.000 Ft Értékű Kiegészítővel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest