Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pocokxx

Közösségépítő

válasz Adamis #162 üzenetére

Igen... Személy szerint úgy gondolom, hogy ezzel nem lehet már mit kezdeni... Nevezőként én is szembesültem azzal, hogy az általam választott kép (2 kategória) nem a legalkalmasabb, vagy legalábbis "rotes Tuch" egy modding háttérnek. Ezért a magam nevében elnézést kérek, de úgy gondolom, hogy a fix háttérnek valahol éppen ez a lényege, ami talán egyben a hátránya is. Nem tetszik a kép mindenkinek, és épp ettő lesz kihívás; olyanra kell "gyúrni", hogy tessen.
    Egyébként ez nem akarja kiszorítani a "hagyományos" desktop szépségversenyt, csak egy első próbálkozás volt, ami egy kicsit más, mint eddig. Talán lehetett volna úgyis, hogy szavazunk a háttérről, de az még körülményesebbé tette volna a szervezést. (Kik szavazhatnak? Meddig tartson a szavazás? Aki szavazott, sz nevezhessen-e? stb...) Ezért lett mégis ilyen önkényes a döntés. A képhez meg annyit, hogy egy nagyszerűen elkapott pillanat, ami elsőre megfogott, mikor megláttam. Mikor szóba kerül a Kinek milyen a ... topikban, hogy fix hátteres verseny lesz, már akkor a szemem előtt volt, hogy lehetne ez az egyik háttér. Legközelebb okosabbak leszünk.
    Esetleg még lehetne több kép, amiből lehet választani. Mondjuk kategóriánként 5-5. Lehet színesebb lenne a "kínálat", mégis lenne benne egyfajta kötöttség.

Új hozzászólás Aktív témák