Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Az előző verseny jobban tetszett, szerintem nem jó ötlet a fix háttér. Nem előrehozza a kreativitást, inkább visszafogja ennyivel is. Így eléggé unalmas volt végignézegetni. Főleg, hogy többnyire eléggé hasonlóak: dátum, időjárás, rendszeradatok, meg a háttérkép. Esetleg 4-5 ikon, de azok is egyszínűek, mert úgy még unalmasabb.. Ezzel már bevallottam, nekem nem igazán jönnek be. Egyiket sem szeretném sajátnak. A Windows és Linux asztalok összemérhetőek, de a Maces megoldások nálam eleve kiestek. Az egy más világ, és ez látszik is az itteni indulókon. A második háttér egyáltalán nem tetszik, szerintem nem alkalmas hátérképnek. Ezért azokat az asztalokat sajnos nem tudom helyezni.
Szavazok az első kategóriából kiskaktusz munkájára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Óra topik
- Nyomtató topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest