- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
-
nexplo
őstag
válasz
Synthwave #19 üzenetére
Pedig minden azon múlik hogy mit milyen üzemi hőmérsékletre terveznek. Van aki a 90 fokos videokártyától is a szívéhez kap. Pedig pirosaknál ez sokszor előfordul mint ahogy a majdnem 100 is alulról súrolva...
Nyilván ha normális összegből lehet hűteni valamit akkor az ember megteszi. Ezt nem is vitatom -
snecy20
nagyúr
Én továbbra is azt mondom, ha nem punnyad bent gépházon belül a 80°C, és van némi kereszthuzat, akkor rendben van a dolog és az m.2 sem fől meg. Azért elég melegnek kell már ahhoz lenni, hogy elkezdjen throttlingolni. Jó, persze nem rossz ezt az alkatrészt is a lehető leghűvösebben tartani, aztán lehet hogy csak én látom megfelelően hűvösnek a sajátjaimat sima léghűtés mellett még izzasztás közben is - Pedig úgy tudom hogy a 970 Pro azért melegedős fajta - , és tényleg kell(het) rá a víz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A cég elkészítette a világ első vízzel hűtött M.2 SSD-jét, és az RGB-t kedvelők számára egy új vezérlőt is piacra dobtak.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest