Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
nexplo
őstag
A mai áraknál inkább bolondokháza van mint infláció. Megveszek egy videokártyát hétfőn és ha pechem van akkor két hét múlva már akár 70000Ft-al vagy még többel is többet kérnek érte. Tudom ez nem vga csak eszembe jutott. Szoknom kell ezt a szuper kapitalista felgyorsult piacot
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
nexplo
őstag
válasz Synthwave #22 üzenetére
Nekem egy "sima" meha van, ami vagy 2 kilót nyom és kb 25volt. Na de az meg majd 4 szer ennyi legalább valami oled kijelző vagy valami? Tudom hogy prémium cucc és szeretem is a márkát (lap-hűtés-táp is tőlük van) csak hirtelen soknak tűnt. Lassan megszokom az árak színvonalát
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ne aggódj, nekem se az egerekkel, meg padokkal.
Nem jó, nem jó...SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
nyunyu
félisten
Idén vajon már költöttem annyit billzetalkatrészre?
[szerk:]Nem kellett volna megnézni az alis előzményeimet.
2 kupakszett, 2 zacskó hangtompított kapcsoló, kenőanyag, pár PCB és plate közé rakandó filc
Plusz még itthon is vettem egy kígyós kupakszettet, meg pár junifájing donort.Szóval idén se sikerült beférnem a lélektani határ alá
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
nexplo
őstag
90K egy bill. Tudom - tudom prémium termék, de na. Meglepődtem
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Pro tip: akkor lődd le az RGB-t, ha már minden egyéb beállítás fix.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
nyunyu
félisten
válasz Synthwave #17 üzenetére
HyperX Predator 3600 CL17-es RAMomat próbáltam beállítani értelmes sebességre, de állandóan kifagy memória öntesztkor az alaplap, ha 3200 CL20 fölé viszem a memóriasebességet
Azon meg csak a BIOS reset segít.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz #55525888 #15 üzenetére
Alaplap esetében a szerver és munkaállomás piacon bőven van opció, ha ennyire kell a zöld (én is hiányolom, de ez van, mindenesetre pl. van ASUS Prime lap is zöldben, bár arra nagy VRM bordát maximum te fogsz rakni). VGA-ból ott vannak a referencia kártyák, illetve találsz visszafogott, komolyabb 3rd party dizájnokat is, az akármi tekintetében meg szintén akad választási lehetőség. Csak tudni kell keresni.
------------------------------------------------------------------
#16 nyunyu: Miért, milyen gyakran resetelsz BIOS-t, hogy ez lényeges?SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
nyunyu
félisten
válasz #55525888 #15 üzenetére
Fekete alaplapot szerettem volna Ryzen 5800X-hez, nem 70e-ért, így választhattam kb. a B550-F Strixből.
Aztán akárhogy kapcsolgatom kifele a LEDjeit a szoftverében, BIOS reset után RGB színorgiában részesíti a tökfekete, zárt házamat.
-
törölt tag
válasz SunMount3r #12 üzenetére
Egy ponton túl nincs választási lehetőség.
A halál se venne ROG Republic of Gamer csicsapicsa bohóckodást, ha lenne normális felnőttes* minőségi alaplap/vga/akármi, de nincs.
*értsd: ződ nyák, nulla led, festetlen aloménejom színű hatalmas bordák, mindez atom minőségben megcsinálva
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz SunMount3r #12 üzenetére
Választás mindig van, nem is kevés, és ezek bizony jól fogynak.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
SunMount3r
nagyúr
-
nyunyu
félisten
Próbálom megfejteni, hogy ez vajon mi akar lenni.
Azt látom, hogy egy előző generációs ócókínai, még nem seamless doubleshot ANSISO kupakszett (félig ANSI (bal Shift)+(félig ISO Enter)), jugoszláv (horvát?) kiosztásra matricázva?
Kéne nagyon egy ócóbillzet, amit nem félek az irodában hagyni
Mondjuk mire a saját minimális elvárásaimra tuningolnám, addigra már 30k-ba fájna.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
A mi aprócska piacunkra nem éri meg külön PBT készletet gyártaniuk.
Fehér Duckyk nem magyarra matricázott német PBTvel jönnek?
Nem tudom, gyárilag ilyen volt-e, mivel használtan vettem, de nemrég láttam valamelyik magyar árlistán fehér magyar One 2 RGB-t.
(Enyém One 2 White Edition)Mondjuk nappal sem túl olvasható a fehér kupakon világosszürke matrica, diszkógömböt éjjel aktiválva még annyira sem
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz SunMount3r #4 üzenetére
"Egy ABS kupakos TKL Mecha bill.-zet 55K-ért marhára jól megéri biznisz már megint."
ROG + wireless + makrózható érintőpanel + diffúzorként is működő porvédő tok, szóval nem tudom, miért csodálkozol – és az US ANSI PBT-vel jön, de ez kb. minden gyártónál így van, a Duckyt is beleértve. A mi aprócska piacunkra nem éri meg külön PBT készletet gyártaniuk.
"meg csicsa, atomórás sync-es RGB a kutya fülére se tudom mire lennének jók egy átlag user-nek"
De a 10 profilnak határozott célja lenne a számukra, nem pedig csak egy nagyobb szám volna a specifikációs listán? Nem tartom magamat átlag usernek, de én eggyel is jól elvagyok, az öt már a bőség zavara. Ugyanakkor azt sem tartom valószínűnek, hogy az "átlag" user wireless ROG billencset venne; ők 3-5000 forintos membránossal nyomják vagy mobileszközön élnek. Az "átlag" gaymer meg szereti az RGB-t és a csicsát, különben nem lenne ezeknek a cuccoknak olyan óriási piaca, mint amekkora van.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Egy ABS kupakos TKL Mecha bill.-zet 55K-ért marhára jól megéri biznisz már megint. Iszonyatos árrések tátonganak itt a gyártók és a magyar forgalmazók részéről is... (Pedig a bill.-zet árakra, még csak a bányász lázat sem lehet ráfogni...)
(Ilyenek, meg hogy 5 profil (tényleg, 55K-ba nem fért bele legalább 10? ),
meg csicsa, atomórás sync-es RGB a kutya fülére se tudom mire lennének jók egy átlag user-nek). -
Taranti
senior tag
A Phanteks P400A valóban jó ház, használom már egy ideje.
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
fecke78
senior tag
Mondod te . De az àrukeresőt egy perc hasznàlni
-
greyslay
aktív tag
Így is úgy is a hirdetés helye, de én ettől függetlenül nagyon ajánlom ezt a foramaxot,. nagyon áron dolgoznak és nagyon korrekt csapat!
"embertelen ember munka"
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla