Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
klooo
tag
Másnak is csak 95%-ra tölt fel?
-
klooo
tag
Nekem ezek miatt van revolut kártyám. Ingyenes a csomag, ha valahol kell fizetnem annyival feltöltöm, fizetek és kész. Ezen felül általában 1-2ezer forint van csak rajt automatákhoz, ha nincs apróm.
-
klooo
tag
Mondja már nekem meg valaki, hogy miért van 4GB belső tárhely az órán ha nincs kihasználva? Vagy mikrofon? Nem találtam róla semmi infót. Illetve másnál működik rendesen az időjárás szinkronizálás? Én nem szeretem bekapcsolva hagyni a GPS-t a telefonon. Anélkül nem lehet?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító teszt
ma A Huawei jól árazott karperece félúton van egy aktivitásmérő és egy sportóra között GPS-szel, tíznapos üzemidővel és tűéles AMOLED panellel
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest