Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Béke van srácok. Sehol nem írtam, h az unifi cuccok azok sima egyszeri 1.0 egységsugarú usereknek való. Mikrotik sem.
Csupán azt szerettem volna írni, h ebből a pénzből, amit mezei hóm kategóriába szánnak, már lehet venni normális, profi eszközt is. A cikkben szereplő cucc szerintem nem ér ennyit.
Ugyan papíron hengerfejet is tudna mindenki cserélni egy autón, hiszen van két keze, de nem teszi, szerelőhöz viszi. Informatika is ilyen, ha jól kell valamit megcsinálni, akkor szakemberre kell bízni, és lehet jobban jár, mint az ilyen hóm-gagyi mesh vacakkal, és árban is hasonlóan jön ki. Csak divat lett, h majd pistike megcsinálja, hiszen csak gombokat kell nyomkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő