Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem az első bekezdés erős túlzás, én is fel tudnám sorolni az összes lehetséges hibát (üzemeltetek pár Unifi rendszert, nem csak itthon van) ami egy ilyen setup kapcsán eszembe jut, de azért a való életben erősen mást tapasztaltam, hiszen ezek nem, vagy nem is így jönnek szembe, pláne nem ilyen mértékben. Pl. java verizót is lehet már pár klikkeléssel váltani régebbire nagyon régóta. A config mentésre meg csak rá kell nyomni amikor minden elkészült. Az új Controller + régi firmware combo pedig soha nem okozott gondot, sok éves gen1 UAP-okat is adoptáltam már aznap releaselt Controller alá.
A guest hálót meg nem is értem, én guest portálra gondoltam, ami elég overkill otthonra.
A kliensek kapcsán nekem semmi gondom, pedig az 1000Ft-os kínai relétől kezdve a robotfűnyíróig van minden (még a kertbe is kilóg annyira az AC-PRO, hogy a robot tudjon kommunikálni). Nyilván szerencse kérdése is, ami távol van az AP-től és szarabb az antennája/rádiója, az pár kbyte-ot forgalmaz napi szinten, vagy annyit sem. De az is egy hatalmas előny a Unifi-nál, hogy ha nem lennék szerencsés helyzetben, akkor elég komoly paletta állna a rendelkezésemre a bővítésére, a 10kHUF alatti használt UAP-októl a csúcs újakig, annak függvényében hogy mire kell, és mennyit szánok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest