Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
üzenetére
Én azt hittem, hogy akkor ha HD-re vesszük vissza a ROG-gal a renderelést kapunk egy kis plusz teljesitményt igy olyan estben ahol a hardver a FHD-vel pengeélen táncol ott javíthatunk a helyzeten. (Pl. A H 5X S 616-os SoC-ja nehen boldogul a FHD-val, de a HD röhögve megvan neki igy azt hittem simán átrakják az 5X tulajog ROG-ra és játéknál,grafikaéhesebv appoknál nem lesz gond. Akkor totálisan félreértettem a dolgot és a ROG lényegét?
De ha sem az akkuidőn sem a teljesitményen nem segit,akkor mi értelme az egésznek

Bocsi ha hülye a kérdésem de az EMUI-ban még csak középszinten vagyok, mert ez a 4X az első EMUI-s telóm. A tapasztalatok alapján úgy fest én is maximálisan márkahű leszek a Huawei/Honorhoz mert nagyon tetszenek a telók az EMUI-t pedig sokan leszólják, de szvsz fenomenális és a legjobban összerakott gyártói felület.
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Bittorrent topik
- Lexus, Toyota topik
- Filmvilág
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest