Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- SONY LCD és LED TV-k
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vartanus
üzenetére
Nem értetted félre, csak nem egészen azt csinálja. Lehet egy-egy (amúgy ütősebb) játék magasabb fps -en megy, de nem számottevő. Igazából szerintem semmi értelme.

Szerk.:
Amúgy le kell venni nullára minden UI animációt a fejlesztői menüben. Na az mindenen javít. Szerintem 3.0 óta el van túlozva és elég hosszúak is.Szerk.2.:
Én azt vettem észre (és most átnyargalnék a multitaskingra), hogy kb. 2 órára háttérbe rakott appot kezd el kilövöldözni. Nagyjából hasonlóan, mint HTC -nél. P9 Lite -nál és A9 -nél (azonos a helyzet a 2-3 gigát illetően) nálam nem töltöget újra böngészéskor (Dolphin -t használok), de ha kb. másfél, 2 órára elteszem hátra, akkor igen. Mindkét telefonnál, szerintem szándékosan. -
törölt tag
válasz
Vartanus
üzenetére
Az a baj, hogy az emberek többsége hajlamos elfelejteni, hogy két különböző telefonról van szó. Alapvetően én nem látok gondot abban, ha valaki itt is aktív, de ebből szokott gond lenni, hogy néhányan szoftveresen át akarnak járni. Pl. recovery, gyári vagy custom cuccok.
Sokszor a single kontra dual ROM -ok közötti átjárásból is gondok vannak. Jó példa erre az elődje (P8 Lite), ahol sajnos nem ritka az át-ROM -olás, illetve az ebből eredő hibák.
Egyébként természetes, hogy nincs gond az ide bejárással, de szívesen átjárok/átjárunk oda is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Vartanus
üzenetére
Szia az előtted levő hsz-be a kép P9 L-el készült. Szerintem nyugodtan kérdezhetsz itt is.
multitask-al semmi gondom nincs vele, mit ahogy a kamerával sem, ha profi képet akarok akkor azt fényképezőgéppel csinálom, arra mire kell szerintem bőven megfelel a P9 Lite kamerája is.
A játékokról nem tudok nyilatkozni mert kinőttem abból a korból..
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Assetto Corsa EVO
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Silent Hill 2 teszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ArchiCAD és Artlantis topik
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest