- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CalibRasta
tag
válasz
ANDROID??? #3649 üzenetére
Egyébként mennyire mondható normálisnak a melegedés? Vagy mennyi az a hőfok ami még nem abnormális? Mert ez is melegszik egy kicsit, de kb a műanyag olyan kézmeleg-langyos, kellemes érzetű meleg lesz pár órás töltés után. A töltés befejeztével teljesen alap szoba hőméréskeltű lesz. Bár lehet kérdeztem már de a töltők mennyire variálhatóak ezeknél az okos-hülye telóknál? Mert nekem 3 évig ment anno a Motorola telóm Samsung töltőről, sőt az asszony a mai napig a régebbi Samsung töltőről üzemelteti 2éve a Alcatel Idolt. Gondolok itt arra mint laikus hogy A Volt az Volt, az Amper az Amper...ha a számok egyeznek akkor is lehet számottevő különbség?
-
CalibRasta
tag
válasz
ANDROID??? #3649 üzenetére
Én jeleztem az Euronicsnak akkor mikor itt írtam is, és mondták hogy vmikor szólnak hogy jön a futár. Na most még jó hogy azok a volt csapatom tagjai. És ott van egyből a cseretelefon, tehát felvételkor egyben termékcsere is van. Tehát várni nem kell, de érted ha a töltő jó/jól működik és azt mondják hogy csak kitaláltam vagy hasonló szöveg, akkor ott én magamat leszo....rítottam az útról de keményen. Nem mellesleg 1 hét alatt míg ismerkedtem az okostelefon adta lehetőségekkel, temérdek magánéleti és banki, közületi titkos infó van rajta...ráadásul a teló több banki e-bankba regisztrálva lett.
Így nem szívesen adnám ki kezemből, főleg mert van olyan e bankom, amit személyesen kellett aktiváltatnom a banknál. Tehát a rajta lévő dolgokat újra rakni nagy cumi. Hát köszönöm a segítséget mindenkinek, szerintem akkor holnapi nap lemondom a futárt. Egy töltő ha kell max bukok pár ezer forintot, azon úgy sincs sorszám (arra az esetre ha vissza kéne küldeni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged