- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
válasz
SzaboZE #2776 üzenetére
Rossz helyre címezted. Én nem panaszkodtam a telefora. Azt mondtam h. autópályán tűző napsütésben melegedett. Ez tény. Simán túlélte. Mi az h. nem erre való? Hol van az leírva a használati utasítáyban, h meleg időben nem lehet csak fél órát használni a gps-t. Jah! Azért arra a készülékre kíváncsi lennék amelyik 50 fokos környezeti hőmérsékleten hideg marad. A waytek x820 navigációm nem tud ilyet,pedig céleszköz.
-
ORCA58
addikt
válasz
SzaboZE #2776 üzenetére
Azért ez így nem teljesen igaz. Ami funkciót bele tesznek annak illik is működni, hosszú távon is. Az a lényeg. hogy ne kelljen 5-6 kütyüt cipelni, hanem egy elvégezze az összes feladatot. Ami nem bírja, az nem jó. Ha úgy tervezték, hogy tudják, nem bírja, akkor attól a gyártótól nem szabad semmit venni, mert becsapja a vásárlóit.
A G6-osnak soha sem jelentett gondot, hogy órákon át ment a navi és közben zenét szolgáltatott.B********
Nekem nem lötyög. Éppen ellenkezőleg. Félve dugom rá, mert nehezen kap bele a közepe, és igen csak erősen meg kell nyomni, hogy belecsusszanjon.ANDROID???
Gyakran látom én is. A legnagyobb szolgáltató, ebben is ki tud tűnni a többi közül. Egyébként egyszer egy akcióról csúsztam le hasonló miatt. Habár az még a régi, de ugyan ilyen rossz rendszerrel volt. Az ügyintézők előtt viszont le a kalappal, mert ezt telefonon másnap jeleztem, és ott helyben rögzítette nekem a kedvezményes rendelést, és meg is kaptam azon az áron a kiszemelt eszközt.nickedez89
Úgy érzem ez a kamera dolog már túl van lihegve. Nekem például megfelel. Tény, hogy nincs 4160 X 3120 -as 2-3 méteres monitorom, így kénytelen vagyok csak Full HD-ban nézni max 40"-on, vagy esetleg egy papírképen, ami szintén elég kicsi.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy nincs jobb, de a Sz@...-tól szerintem messze van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged