-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
válasz
SzaboZE
üzenetére
Rossz helyre címezted. Én nem panaszkodtam a telefora. Azt mondtam h. autópályán tűző napsütésben melegedett. Ez tény. Simán túlélte. Mi az h. nem erre való? Hol van az leírva a használati utasítáyban, h meleg időben nem lehet csak fél órát használni a gps-t. Jah! Azért arra a készülékre kíváncsi lennék amelyik 50 fokos környezeti hőmérsékleten hideg marad. A waytek x820 navigációm nem tud ilyet,pedig céleszköz.
-
ORCA58
addikt
válasz
SzaboZE
üzenetére
Azért ez így nem teljesen igaz. Ami funkciót bele tesznek annak illik is működni, hosszú távon is. Az a lényeg. hogy ne kelljen 5-6 kütyüt cipelni, hanem egy elvégezze az összes feladatot. Ami nem bírja, az nem jó. Ha úgy tervezték, hogy tudják, nem bírja, akkor attól a gyártótól nem szabad semmit venni, mert becsapja a vásárlóit.
A G6-osnak soha sem jelentett gondot, hogy órákon át ment a navi és közben zenét szolgáltatott.B********
Nekem nem lötyög. Éppen ellenkezőleg. Félve dugom rá, mert nehezen kap bele a közepe, és igen csak erősen meg kell nyomni, hogy belecsusszanjon.ANDROID???
Gyakran látom én is. A legnagyobb szolgáltató, ebben is ki tud tűnni a többi közül. Egyébként egyszer egy akcióról csúsztam le hasonló miatt. Habár az még a régi, de ugyan ilyen rossz rendszerrel volt. Az ügyintézők előtt viszont le a kalappal, mert ezt telefonon másnap jeleztem, és ott helyben rögzítette nekem a kedvezményes rendelést, és meg is kaptam azon az áron a kiszemelt eszközt.nickedez89
Úgy érzem ez a kamera dolog már túl van lihegve. Nekem például megfelel. Tény, hogy nincs 4160 X 3120 -as 2-3 méteres monitorom, így kénytelen vagyok csak Full HD-ban nézni max 40"-on, vagy esetleg egy papírképen, ami szintén elég kicsi.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy nincs jobb, de a Sz@...-tól szerintem messze van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest