Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen TV-t vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardvervadászat november elején
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok!
Én is P9 Lite tulaj vagyok immár több, mint egy éve! Rendszeresen követem ezt a topic-ot, read-only módban! Pár hsz-el korábban, de már nyáron is olvastam, hogy bekapcsolt Bluetooth mellett a WiFi sebesség jelentősen csökken. Ez így van, én is tapasztalom, mind P8 Lite, mind P9 Lite telefonomon. Van egy alkalmazás, amivel ezt egyébként ti magatok is vizuálisan tesztelni tudjátok:
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.avm.android.wlanappEbben van egy WiFi áteresztőképesség vizsgálat funkció, ami grafikonon ábrázolva mutatja, hogy mennyi a fizikai sebesség a router és a telefon között. NEM az internet sebességét méri, attól független! Érdemes úgy kezdeni a mérést, hogy bekapcsolt Bluetooth-al, majd futás közben kikapcsoljátok.
Látható, hogy miután kikapcsoltam a Bluetooth-ot, ~20Mbit/s-ről ~45Mbit/s-re ugrott a sebesség.
Szerintem egyértelműen hardveres probléma. Mindkettő a 2,4GHz-es sávot használja. A sebesség csökkenés akkor is megvan, he csak szimplán bekapcsolom a Bluetooth-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest