Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na meg ott van az a tényező is,hogy Huawei felnőtt a nagy gyártók közé és ezt ők is tudják,így most próbálgatják hogy mennyire lehet feltolni az árat,hol az a határ ahol még jól viszik a telóikat.Hülye lenne 140-150 körül adni ha kicsit drágábban is viszik.A legtöbb gyártó így csinálja/csinálta.
Amúgy ha valaki sokallja ezt az árat,akkor legyen türelemmel,pár hónap és esni fog az ára.Szerintem július-augusztus körül lesz ez még 160 is,szerencsés esetben akcióban akár 140 is!
Ha valaki nem óckodik a sufni gsm-ektől,akkor az ilyen boltokban szerintem 150 körül fog nyitni. -
válasz
Graphics #191 üzenetére
Igazán engem se!
Vannak nekem is,na meg kb 2 perc "vííáározás" után amúgy is hányingerem van!
Eddig az volt az indok az FHD-ra hogy,az mindenre elég,erőforrás és akku kímélő,nagyobb felbontásnak csak a VR miatt lenne értelme,de az meg nincs a Huaweinek!Hát de van!
Gondolom szép képe lehet FHD mellett!Szerintem emiatt a Huawei az első meccsett ezen a területen már most elvesztette a többi gyártóval szemben,tartalom ide,tartalom oda!
Amúgy a legjobb megoldás erre,amit a Sony csinált a Z5 Prémiummal!Csak 4K tartalom mellett 4K,amúgy "csak" FHD-ban üzemel erőforrás és akku kímélőn.Nem sűrűn mondok ilyet egy Sony feature-re,de ez követendő lenne! -
A hátlapi fingerprintes telókat nem nagyon szeretem,sokszor van autóstartóban,vagy asztalon a teló,ezen esetekben nagyon nincs kézre.
Nekem bejön az előlapi gombba rakott verzió,de mivel sokan köpködik az előlapi homegombot,ezért akkor azt mondom csináljàk úgy mint a sony,rakják az oldalsó gombba!
Kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad! -
Én pl előbb adnék ezért pénzt mint a G5ért!
Hogy hol lesz ez a telefon?Használtpiacon,ahol a hosszabb gari miatt igen kelendő lesz majd abban az időben,arról nem is beszélve hogy nem mindenki cserélgeti évente,vagy 2 évente a telefonját,azoknak pl nagy előny a 3 év gari. -
Engem eddig a P széria teljesen hidegen hagyott,a legkisebb vágyat se éreztem egyiknél se a birtoklásra,max a Mate 7-8 ami tetszett,de most ez a P9 nagyon bejön minden szempontból!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest