Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
pontyos #11085 üzenetére
2.3 óta van androidom és azóta bármilyen telefonom is volt, mindig nagy várakozás övezte a frissítéseket, de én sem értettem, hogy miért. Persze, én is szeretem frissen tartani a rendszert (főleg biztonsági okokból), illetve jött pár hasznos funkció, de a telefon használhatóságát 95%-ban a telepített appok adják, nem az oprendszer.
-
pontyos
senior tag
válasz
Zsoleszhun #11084 üzenetére
Mi lesz a 10.1 ben amit ennyien várnak?
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
DonDragonka #11077 üzenetére
Akkor remélhetőleg már a szervereket állítgatják a 10.1 letöltéshez.
-
Csabex
őstag
válasz
Nekem van egy Orange kártya a 2ik slotban, csak ki van kapcsolva... Mindjárt bekapcsolom, lássam nekem is jön valami...
-
törölt tag
válasz
California1 #11071 üzenetére
Szerintem több mint valószínű hogy azt is cseréltek. Ismerősöm p20 lite-ja már kétszer kapott új kijelzőt és mindkétszer cserélték az akksit is.
-
pontyos
senior tag
válasz
Lehet, de azóta sem jön elő, hacsak a háttérben nem csinált valamit.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Zsoleszhun #11075 üzenetére
ez tutira nem szolgáltatói frissítés... (nem változott semmilyen verziószám sehol
Vodás, T-s, Orange-os telók kapják ezt az üzenetet szerte az EU-ban, egyszerre... (redit infó) azért annak elég pici az esélye, hogy mind egyszerre frissít valamit... :-D
itt inkább már megint valami Huawei okosság van. HMS frissítéssel kezdődött nálam, majd nem sokkal később a WiFi meghalt szokás szerint és amikro a WiFi magára talált akkor jött ez az üzenet de csak egyszer... Kb ez játszódott le egy csomó készüléken... XDA-n is írnak róla -
p2pp
őstag
Sziasztok!
Vki tudja mi ez?
2 nap alatt már az 5. ilyen.
Már unom.
Ha még 1 ilyen lesz, rohanok P40 pro ez meg kettévágom. 😂😅🤣 -
Csabex
őstag
válasz
California1 #11071 üzenetére
Ha nem indokolt, akkor nem... Max abban az esetben, ha a kijelző sérülése által az akku is sérült.
-
California1
őstag
Üdvözlet mindenkinek!
Egyik ismerős P30 Pro telóján gondolkozom,hogy megveszem.
A kijelzőjét pár hete cserélték szegeden a huawei szervízében. Holnap megpróbálom elérni őket ,de addig is megkérdezlek titeket is.
Ha kijelzőt cseréltek a telón az akksit is cserélik ilyenkor?Köszi a válaszokat.
-
Putyin90
senior tag
válasz
Zsoleszhun #11059 üzenetére
Mennyi idő volt míg megjött? Nekem most egy ilyen van úton, de beredendelem azt is, amit te vettél, legfeljebb lesz egy tartalékba.
-
Csabex
őstag
válasz
Zsoleszhun #11067 üzenetére
Jahhh, hát így már teljesen más a leányzó fekvése
Így tökéletes ! Köszi.
-
Csabex
őstag
válasz
Zsoleszhun #11064 üzenetére
Ok, köszi
Akkor a notch is optikai illúzió
-
Csabex
őstag
válasz
Nem túl vastag? Ujjlenyomatolvasó működik rendesen? Jól látom, hogy a notchnál nem találták el a középpontot? Mintha a bal oldalán nagyobb lenne a távolság, de lehet csak optikai csalódás
-
törölt tag
válasz
Zsoleszhun #11061 üzenetére
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Megkérdezhetem hogy ez milyen tok?
-
Zsoleszhun
addikt
Tednap megjött végre a másik üveg, fel is raktam ez már profi lett
Az előzőt elég nehéz volt leszedni, olyan a gél mikor megköt mint a kétoldalas ragasztó.
[kép] [kép] -
Bennyboy
őstag
válasz
Tav-Csoves #11056 üzenetére
Én csak arra tudok gondolni, h nem akarnak a lekerekített kijelző miatt szívni.
-
kp78
addikt
10.0-án a Galériában lévő "emlékek" fülön telefon által készített videók kikapcsolhatók vhol?
Nem kell, h ilyeneket készítsen.
Illetve mellette jobbra a "felfedezést" is kikapcsolnám. De nem találom. -
Bennyboy
őstag
[link]
ingyenes fólia csere, csak épp a P30pro maradt ki -
knox83
senior tag
válasz
DonDragonka #11050 üzenetére
Nekem 2x is jött.
-
zoli8814
aktív tag
válasz
Fogalmam sincs, a Huawei P30 pro Facebook csopiban is kérdezte valaki ugyanezt, de nem kapott érdemi választ. Engem is érdekelne.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Telekom kidobott új rendszer cuccot, azt nem raktad fel...P30 topikban volt épp erről szó
-
DonDragonka
őstag
válasz
zoli8814 #11049 üzenetére
Az mi amikor azt írja ki, hogy rendszerparaméterek frissítése áll rendelkezésre telepíti most vagy később?
Gondoltam megnézem mi ez, a frissítéseknél, ezért azt választottam, hogy később... most viszont nem találok semmit sehol... Nyoma sincs semmilyen frissítésnek... -
zoli8814
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #11047 üzenetére
Akkor marad a várakozás
-
Aryon87
félisten
válasz
DonDragonka #11044 üzenetére
Elveszek benne annyi mindent tud. Ami nekem már tuti jó a kültéri séta és bringa. Pulzus, véroxygén és stresszteszt vagy mi, azok is hasznosak lesznek. (főleg hogy pár éve egészségügyileg nem vagyok toppon, asztmagyanús vagyok)
-
Aryon87
félisten
válasz
Csabex #11039 üzenetére
Azért fél szemmel figyelek, hogy segíthessek ha úgy kell
Hehe, Hold fotó... Az már lejárt lemez(azért meg kell hagyni, durva a difi a 2 teló kamerája közt, nem kicsit csiszoltak a 40-esen a 30-hoz képest, hiába ugyanaz a papírforma)
Jó lett volna ha hétvégéig kitart a 30-as, legalább összeereszthettem volna egy teszt erejére. Na sebajMax valamelyikőtökkel megejtem
-
Csabex
őstag
válasz
Aryon87 #11038 üzenetére
Öröm volt, hogy itt voltál, köszönöm a rengeteg segítséget amit priviben is adtál, sokat tudtam meg tőled a telefonról már a vásárlásom első heteiben
Sok sikert és hibamentes éveket, vagy évet (ki tudja
) a P40-hez
Ja, és majd kíváncsian várom a rengeteg jó fotót majd amit a P40-el készítesz
Várok majd egy jó kis hold fotót is
-
Aryon87
félisten
No srácok, mint tulaj búcsúzom tőletek, tagként még egy ideig kísérem a topikot, öröm volt itt lenni, jó csapat gyűlt össze, maradjon is így
A teló elment, vélhetően az új tulaj lehet csatlakozik majd. -
Csabex
őstag
válasz
DonDragonka #11025 üzenetére
andreas49 közben megelőzött, de ugyanezeket javasoltam volna én is
A lényeg az SMB ami ugye nálam a NAS miatt korábban már be volt kapcsolva.
-
andreas49
senior tag
Örülök, hogy sikerült
(#11031, #11032) -
DonDragonka
őstag
válasz
andreas49 #11027 üzenetére
Perfect! Köszi szépen....
Az volt a gond, hogy ez az SMB 1.0/CIFS, na ez nem volt aktiválva...
Mán hasít is mint a gyesznyó a vezeték nélküli megosztás...
Még 1x -
norrberth
addikt
-
andreas49
senior tag
válasz
DonDragonka #11025 üzenetére
Nem kell semmiféle okosság, csak beállítások:
1. Megnyitod a HS-t.
2. Bejelölőd a 'Számítógép megosztás'-t.
3. Beállítod a felhasználónevet és a jelszót.
4. A GYIK első pontja szerint megkeresed a hálózatodon a korábban felajánlott (pl. P30PRO-xx) eszközt.
5. Legyen bekapcsolva a W10-nél a SMB 1.0/CIFS.
Ezeket csak egyszer kell beállítani és megmarad a következő alkalmakra is.
Ha nem elég érthető, akkor küldök képernyőképeket -
DonDragonka
őstag
válasz
Csabex #11021 üzenetére
Ezt a HS-t eltudnád mondani, hogy mit hol hogyan állítasz be?
Mert nekem az istennek nem akar működni a Win10-es notimmal... e nélkül az okosság nélkül, Ha azt ami a leírásban szerepel végig csinálom akkor működik simán, de nélküle nem... de ez meg nagyon rátelepszik a masinára... A notim nem Huawei hanem Dell... -
Technoman
őstag
Köszi az ötletet, de már megvolt (két MSD-vel és két adapterel + SD-vel is kipróbáltam , gy és úgy fordítva is)
Ami érdekes, hogy a legördülősávban a"Töltés biztosítása az USB-n csatlakoztatot eszköznek" szöveget írja ki (?). Ha megnyitom és átváltom a"Fájl átvitelre" , mindig visszaugrik a "Fordított töltésre".
Remélem negy a 4 napos telóm a rossz, mert egyébként az USB töltés szuperül müxik.
Viszem vissza a kártyaolvasót (sajnálom, mert olcsó volt) -
Csabex
őstag
válasz
jézusom #10999 üzenetére
Valami nem stimmel nálad, mert nekem amióta megvan csak a Huawei Sharet használom fájlátvitelre a teló és pc között. PC-n nézd át a policykat, mert lehet valami jogosultság gond, illetve azt tudod, hogy csak bekapcsolt kijelzővel láthatod és kapcsolódhatsz a telefon tárhelyéhez? Nem értem miért nem oldották meg úgy, hogy ki lehessen kapcsolni a kijelzőt... tiszta ciki...
-
njnl
aktív tag
válasz
DonDragonka #11014 üzenetére
Annyi, hogy neked nincsen vásárolt tárhelyed? Akkor automatikusan az eredeti minőséget tartja, amíg az meg nem telik.
-
njnl
aktív tag
válasz
szemesi69 #11001 üzenetére
Amikor írtad a választ ránéztem itthon (Ladánybene) semmi, mondom akkor biztos csak Kecskeméten van ilyen brutál térerő. Most a hsz írása előtt ránéztem szintén itthon és megint átvált. Nem tudom neked miért nem csinálja.
+1 like Kaposvárnak, nagyon közel áll a szívemhez
-
Technoman
őstag
Köszi a választ. Természetesen kártyával próbáltam ki, többfélével is. Ezért kérdeztem, hogy van-e még valami beállítani valóm, ezek szerint kaki a kártyaolvasó
-
DonDragonka
őstag
válasz
Sztyepadzso #11012 üzenetére
Megnéztem és eredeti, de mondom erisszük el, mert én eredeti méretben töltök fel... és az kimaradt, hogy Ti a Jó minőség beállításokról cseréltek eszmét...
Ne offoljunk tovább -
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #10993 üzenetére
Ezt jó tudni, köszönöm
(#11000) Tulku Ha kinyomsz valakit akkor küldi az sms-t?
XHE 1270 re.
Hívás értesítést kell kikapcsolni.Nekem úgyis mindegy, mert ha be van kapcsolva akkor sem jön sms ha nem vagyok elérhető.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
DonDragonka #11010 üzenetére
Akárhol töltöd fel, a felhő tömöríti, max nem azonnal, feltéve, ha nem eredeti méret van beállítva.
Téma lezárva, szintén bocs az offért. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
DonDragonka #11009 üzenetére
Most akkor menj a böngészőn keresztül a fotókba és ott nézd meg. Nem lesz, max 20 MB
-
DonDragonka
őstag
válasz
Sztyepadzso #11008 üzenetére
Jaaaaaa hogy jaaaaaa
Értelek. És igaz is. Valamiért kimaradt, hogy ebből az aspektusból csevegtek. Bocsi...
Meg mindenkitől a sok offtopic miatt... El is engedtem a témát, elnézést még 1x
Nálam nincs ilyen, hogy net mentes hely, vagy nem járok olyan helyen ahol nincs térerő, szóval, hogy ne legyek ennyire offtopic.... Ha a p30pro-val csinálok egy képet akkor az rögtön fel is megy a "drive"-ba(lényegében a fotók az a drive), ha feltételezzük, hogy legalább mobilnet van lefedettségben.(#11002) F e Z o
Így is van. Nagyon szupi képeket lehet vele készíteni. Ez már biztos. És a pro mód is használható. Korrekt!(#10996) Zsoleszhun
Köszi, hogy megnézted... várás marad akkor... -
DonDragonka
őstag
válasz
Sztyepadzso #11004 üzenetére
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
DonDragonka #11006 üzenetére
A jó minőséget kell beállítani ahhoz, h tömörítsen. Ha az eredeti méretet állítod be, akkor eredeti file lesz, cserébe nincs korlátlan tárhely. Pro mód, 40 MP:
Huawei galéria
Google fotók(böngészőn keresztül!!!)
OnedriveDe a fotókból származó kép attól meg lehet lokális, az is megjelenik ott, ami pl. netmentes helyen készült, azaz nem lehet még felhőben.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Sztyepadzso #10993 üzenetére
Ezt a tömörítés dolgot nem értem.
Most megnéztem és kipróbáltam egy sima teszt képpel.
Ezt a fotók szinkronizálta és nem nyúlt a mérethez...
A telefonra próba miatt feltöltöttem egy képet és azt szinkronizáltam... Ezek az adatok a fotók-ból származnak tehát nem a lokálisan tárolt képé...
De lehet valamit félre értettem, akkor bocsi... -
Technoman
őstag
Újabb kérdés, USB OTG:
Vásároltam ma egy USB C-s kártyaolvasót
Remélem én bénázok (valamit nem kapcsoltam be), de a gyári "Fájlok" appban meg sem jeleníti az olvasót, továbbra is csak a "Belső tárhelyet" látom csak.
Mi lehet a hiba (sajnos most frissítem az eszközeimet, így nincs itthon más, C-s eszközöm)?
thx -
F e Z o
veterán
válasz
DonDragonka #10968 üzenetére
Persze, s ezért elnézést, de mi nem profi fotósok vagyunk, csak átlagemberek. Azonban ezzel a készülékkel szerintem amatőr szinten nagyon jó képeket lehet lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozgásban a Titan Quest II
- EAFC 26
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest