Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltg4s
tag
válasz
Samanbacsii #14497 üzenetére
Igen.
-
Samanbacsii
őstag
171. után működik a gyári hívásrögzítő?
-
norrberth
addikt
válasz
zsigaa94 #14492 üzenetére
Tetszik hogy ott van.
Tranzakciókat mutatja.Olvasom hogy Android 10 től már a rendszer része.
Google fióknál hozzálehet adni, és megy.
"Nem kell külön app"De nekem kell...
(#14493) knox83 Én ezt követtem. [link]
ApkmirrorViszont mivel az APKMirroron található apk-k teljesen megyeznek a Google szereverein lévőkkel
Mikor eltűnik itt nyomok egy engedélyezést.
És előjön.Most ezt tesztelem...
Eddig nem tűnt el. -
knox83
senior tag
válasz
zsigaa94 #14492 üzenetére
A gpayben látod az összes bankkártyát amit felvettél és be tudod állítani melyik legyen éppen az alapértelmezett. Illetve mutatja a vásárlásokat.
A legnagyobb vicc, hogy nekem is eltűnt... Pont most akartam megnézni, reggel még meg volt..Update: egészen konkrétan valami letiltotta, most megint jó. Pontosan ugyanaz van fent aptoideról mint ami a google playben van..
-
zsigaa94
csendes tag
válasz
norrberth #14491 üzenetére
Mit tud pontosan maga a G pay app?
Nekem revoluton jelezte, hogy hozzá tudom adni a kártyám google pay-hez. Ezt megtettem, utána nfc-nél beállításokban az alapértelmezett app-ot simple-ről át állítottam google Pay-re. És simán ment a vásárlás telóval g pay-el revolut kártyáról.
Nem telepítettem a google pay-t sehonnan,(ugye play aruhazban nincs még fent). -
norrberth
addikt
válasz
norrberth #14490 üzenetére
Nem tudom..
Eddig sose volt baja.Mármint nem tűnt el, pedig használom már egy ideje.
Ha épp eltűnt, akkor hivatalos G pay oldalról átirányíttatom magam.Akkor azt írja, eltávolítás vagy Engedélyezés.
Nyomok egy engedélyt, megnyitás.
És megint ott lesz.Most akkumulátor optimalizációba.
Átállítottam a G pay-t.Mert akkor tűnik el, ha sokat pihen a teló.
-
norrberth
addikt
válasz
Zsoltg4s #14489 üzenetére
Jött biztonsági frissítés a telómra.
10.1.0.171Frissítés után
G pay el is tűnt.
Leszedtem megint az apkmirroról.Feltoltam, minden beállítás kártya stb megmaradt.
Lerakom az asztalra a telót.
Nézem megint eltűnt. De full! az alkalmazásokba sincs.Megint rátoltam, de most nyomtam előtte egy Wipe cache.
Szerencse hivatalos lett.
-
Zsoltg4s
tag
Jött egy új frissítés.
10.1.0.171 Semmi extra, októberi biztonsági frissítés. -
proper
őstag
Vettem egy usb HDMI hub-ot működik szépen az asztali mód
Használ valaki hozzá távirányítót,
Vagy bármelyik légegér jó lehet hozzá?
Csak, hogy milyet érdemes hozzá venni -
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
Az meg tudja valaki mondani, hogy a 30 másodperces expozíciós idő hardverkorlát, vagy van szoftver, ami ennél többet tud, akár addig, amíg le nem állítom?
Köszi -
kp78
addikt
válasz
-Maci- #14480 üzenetére
Én vsznínű kipróbálom majd, és ha tényleg jó, akkor megveszem.
Lite verzió mennyire tudja azt, amit a PRO? -
-Maci-
addikt
válasz
perzeus #14478 üzenetére
Szia,
Én a LEd blinker Pro-t [link] használom hasonló célra.
Nagyon régről becsípődött nálam, hogy villogjon értesítő led ha jött valami. Eddig ez működött is és a Led blinkerrel személyre tudtam szabni, hogy mikor milyen színnel/ütemmel villogjon.
A P30Pron ugye nincs értesítő led...
No de a Led blinker -ben van "no led" funkció. Ez egy a képernyőn megjelenő, villogó értesítés, amit testre tudsz szabni: hol villogjon, milyen színnel, mekkora pötty, milyen ütemben stb.
Ráadásul nem csak pöttyöt tud villogtatni a képernyőn, hanem szinte bármit, amit letöltesz.
Én pl letöltöttem google-ról a messenger, whatsapp, email, sms, nem fogadott hívás stb. ikonokat és azokat állítottam be.
Így most nekem alapból ki van kapcsolva az AOD, nem látszik semmi a képernyőn. Ha értesítés jön, akkor pedig a megfelelő ikon kezd el villogni, amég ki nem lövöm.
Kicsit játszani kell vele, de én nagyon szeretem. -
Lacccca87
addikt
válasz
Dzsekó #14477 üzenetére
Eleg ennyi. Ez meg mindig nem 100% gpay termeszetesen, csak hibrid megoldas. Az lesz az igazi ha a rendes gpay lesz vegre elerheto es mind1 milyen kartyat regisztralok bele ( termeszetesen azok kozul akik szerzodve vannak). De nekem most ez is eleg, telrfon mindig keznel, kevesebb macera mint kartyat elovenni.
-
perzeus
tag
Sziasztok!
AOD-ot nem lehet csinálni valahogy sajátot? Jó lenne saját magamnak megszerkeszteni...
-
-
Zsoltg4s
tag
válasz
Macika66 #14472 üzenetére
Miért nem formázod, ahogy tanácsolták?
Én minden adattárolót azzal kezdem, hogy leformázom.
Pendrive, memória kártya, külső winchester.
Söt, azt tapasztaltam, hogy az sem mindegy hol formáztam.
Régen egy micro sd-t formáztam kártyaolvasóval, gépen. Voltak anomáliák. Leformáztam telefonnal, ismét hibátlanul tette a dolgát.
S
Winchester
Winchester
WinchesterLehet, hogy túlzás, de még az új telefonokon is csinálok egy gyári visszaállítást belakás előtt. -
Lacccca87
addikt
Revolute hasznalataval vegre trukkozes nelkul megy a G Pay
-
Macika66
őstag
válasz
#44059648 #14457 üzenetére
Úgy logikáztam ki, hogy ha 1-2 hétig jól megy, utána eltűnik szem elől, majd egy újraindítás megoldja megint egy időre, akkor nem lehet rosszul berakva.
Arra gondoltam esetleg, hogy nem lehetséges, hogy egyszercsak kilövi a külső SD-kártya rendszerszintű kezelőprogramját???
Ezért kezdi el újra látni egy sima restart után... -
Vateraadd
csendes tag
Sziasztok! Hívásrögzítő funkció működik az új frissítéssel?
-
knox83
senior tag
Van egy kis érdekesség amit p2pp kollégával beszéltünk privátban.
Itt vannak a mate40 pro sima p30 pro p40 pro ufs tárolójának eredményei:
[kép]
Egyedül a p30 pro ami ufs 2.0. Nekem new edition van amiben 3.0-nak kellene lenni, legalább is mindehol ezt írták, ebben különbözik a simától. Itt a mérés:
[kép]
Ez csontra megegyezik a simával. Most vagy átverés volt, vagy engem bxszott át a palánkon a turbado
Amit kétlek mert silver frost és a dobozán is new edition van. Félreértés ne essék nem fogok Dunának menni mert ez akkora probléma lenne csak érdekes...Van valakinek ötlete? -
Dzsekó
addikt
válasz
Macika66 #14456 üzenetére
Nekem egyszer kártyahibát írt ki, direkt vettem olvasót, hogy a rajta levő fotókat le tudjam menteni, nem látta a kártyát, aztán a telefon ajánlgatta, hogy formázzam újra. Mivel nem tudtam adatot menteni róla, ezért formáztam, azóta jó, de buktam 2 havi fotót. Azóta a telefon belső memóriájára fotózok, és sűrűbben mentek róla. Megrendült a bizodalmam a NM kártyában.
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok, Van valakinek infója, hogy az EMUI11 mire érkezhet meg?
köszi
-
törölt tag
Üdv!
Az xda-developers fórum P30 Pro topikjában olvasom, hogy elindult az októberi biztonsági frissítés kiküldése a készülékekre.
-
törölt tag
válasz
tirszin #14452 üzenetére
Egyetértek. A P30 Pro nálam sem az első Huawei telefon. Volt már Huawei G8, P9, Honor 9 és most a P30 Pro. Egyedül a P9-nél kellett szervizhez fordulni, akkucsere miatt. (A P9 topikban sokan panaszkodtak az akkura). 2018 októberében volt az akkucsere, azóta a P9 teljesen jól működik. A többi készüléknél nem volt/nincs semmi probléma.
-
törölt tag
-
Macika66
őstag
Uraim, használ valaki NM kártyát P30 Pro-ban?
Nálam a 8/256-os van és a 128 GB-os NM kártyát random módon elveszíti szem elől...
Van, amikor 6-8 napig megy szépen, de van, amikor naponta kell újraindítani, vagy kivenni-visszadugni a SIM-fészket...
Valakinek van hasonló tapasztalata? -
realmadrid
aktív tag
-
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #14449 üzenetére
-
tirszin
senior tag
válasz
Zsoltg4s #14441 üzenetére
Így van, itt sokan úgy gondolkodnak, hogy biztosan gar. problémájuk lesz és beszívták.
A valóság ehhez képest az, hogy van rá kb. 0.1-1% esélyed, hogy meghibásodik gar. időn belül. Ezért ennyi kockázatot sztem józan ésszel bátran be lehet vállalni.
Szóval teljesen racionális döntés bolti garanciával vásárolni. (Plusz mert még annak sem nagyobb 10%-nál a valószínűsége, hogy a bolt megszűnik a gar időd kifutása előtt!) -
knox83
senior tag
Nekem augusztusi turbados new edition van. Megmondom őszintén nem különösebben érdekel bár kellemetlen... Elég jók ezek a telefonok, de kétségtelen lehet hiba és akkor rá is bxsztam. Mindegy ez van, én nem fogok a kardomba dőlni
-
Zsoltg4s
tag
Én nem érzem úgy, hogy "beszívtam"!
Turbado-tól vettem egy éve.
Akkor a 6 gb-os volt Euronicsban 240 ezer, a Turbadótól a 8gb-ost vettem 170 ezerért.
Szerintem, a 70 ezres különbségbe akár egy fizetős javítás is belefér.
Egyébként ez már a sokadik Huawei telefon a családban, kb 9-10 telefonunk volt már Huawei, soha, egyiket sem kellett javíttatni sem garanciában, sem garin túl.
De itt a fórumon sem olvastam sokat, amit vissza kellett volna vinni.
Szóval, ha eddig nem volt vele semmi gondolom ezután sem lesz. -
kp78
addikt
válasz
mirci18 #14439 üzenetére
Megfelel a mostani fekete 6/128-as is, csak szerettem volna egy ezüstöt.
Amúgy 8 GB RAM, 256 GB háttértár (UFS 3.0)
A mostani az UFS 2.1-es. -
kp78
addikt
-
mirci18
addikt
válasz
tirszin #14427 üzenetére
Meg lehet szokni azt hogy gyakrabban hibáz egy telefon mint egy kamera.
Szerintem itt az is lehet gond hogy a nap besütött a fotónál igaz oldalról nem szemből.Számomra érezhetően jobb ez a kamera mint az elődei ráadásul plusz fícsörök is vannak benne. Amikor tudok pro módban fotózok mert eddig ott kaptam a jobb minőséget még vinyettálás mellett is.
Egyébként ha valami fontos dolgot fotózok csinálok többet így biztos nem járok így mint ennél a fotónál hogy a telefonhoz képest élvezhetetlen. -
Dino69
aktív tag
-
Csabex
őstag
Sok fórumtársat érint? Állítólag ugrott a gari sajnos...
-
tirszin
senior tag
válasz
knox83 #14429 üzenetére
Bocsánat, de én csak az előző Nexus 6P-hez hasonlítottam. Az azért kiegyensúlyozottabb. Semmi összevetés nem volt DSLR-el! Azt csak azért írtam, hogy eleget RAW-ozok én azokkal.
Egyébként a Poco F2-vel, aminek gyengébb a szenzora, 1 hete hasonlítgattam össze. Gyári appokkal jobb a volt a P30, de Gcam-al már természetesebb volt a Poco. Pont azért is, mert nem csinált eltúlzott zajszűréssel pasztik arcokat. -
tirszin
senior tag
-
tirszin
senior tag
válasz
andor80 #14424 üzenetére
Múlt hétvégén 1760 db versenyen készített fotót kellett utómunkáznom DSLR (1D, 5D vázakkból). Gondolod, hogy ezek után van kedvem, a játék méretű kamerával rendelkező telefonos képeket is utómukázgatni egyesével???
Nincs. Ott megfelel, ha kijön egy stabil HDR.
De a P30 nekem szinte mindig túlexponál. Még azzal a napocskával is baromi nehéz az exp. korrekciót ráhúznom, és persze minden új expó után visszaáll nullára.Nem értem, ti hogy használjátok ezt, mert szinte használhatatlan funkciója még ez is.
Pro módban persze be lehet állítani fixen, de azt nem használom, mert ott gyengébb fotókat készít. Ahogy látom, sztem ott nem HDR-ezik. Szóval grat a kameraapp fejlesztőknek! -
andor80
senior tag
válasz
tirszin #14412 üzenetére
Mi tol túl ha az AI kivan kapcsolva?--
A HDR+ egy ócska effekt PS el bármelyik képemre rárakom...Bár soha nem tenném én igényes vagyok arra,hogy az látszodjon amit meglövök ne pedig egy ócska lsd vizió.PErsze ha erre van igényed..
Adde el vegyél pixelt megint azzal megkapod a hőn áhított túltolt zajos torz viszont ellenben insta képes agyonfilterezett foft.P30 pro tol ezt ne várd szerencsére hála sátánnak soha nem lesz rá működő gcamNincs időd utomunkára? Rendezvény fotosként?....Más
dolgod sincs
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
CsHuszi #14415 üzenetére
Szia,
Ezekről a súlyokról eszembe jutott, hogy az én Gimbalomnak van egy max megengedett telefontömege. Amit a P30 Pro a Spigen Slim Armorral átlép. (max 230g b
Ha rákeresel:
dji osmo mobile 3 max phone weight
Akkor az első találatban az DJI oldalára visz, az előnézetben ott is van: 200+/-30g, de csak a tárolt változaton jön elő.
Ezekkel a súlyokkal nem léped át? 192g a P30 pro. -
CsHuszi
csendes tag
Nincs külön androidos és IOSes, csak egy féle OM3-mat árulnak.
Szerintem simán fog menni a P30-al is. Én is két készülékkel szoktam használni(Honor9-el is jól működik), csak addig a másik telcsin érdemes a bt-t kikapcsolni.
Én vettem hozzá plusz súlyokat.
Ilyet, de ez is jó lehet.
Így el lehet tolni a telefont a tartóban(némelyik tokban nyomja az oldalsó gombokat, tok nélkül nincs gond), illetve ha plusz lencse van feltéve akkor is ki lehet egyensúlyozni. -
Ernesst
aktív tag
-
pcnet
addikt
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gyors segítséget!
-
tirszin
senior tag
válasz
andor80 #14398 üzenetére
Ami azt illeti, a P30 Pro szoftvere sokszor azért csúnyán túltolja. Ebben az appban, még kontrasztot sem tudok állítani. A Gcam nálam sokkal kiegyenlítettebb volt (Nexus 6P-n) és paraméterezhető is.
A RAW-ban fotózással 2 gond van. Az egyik, hogy nincs már időm fotónként utómunkázni (ezért kellene egy konzekvensen előre beállítható kameraapp), a másik pedig, hogy a mai telefonok multi expóval, már sokkal jobb eredményt tudnak adni, mint Te, akármilyen utómukával, 1db RAW expóból. -
pcnet
addikt
válasz
Ferenczi Áko #14407 üzenetére
Marketplacen hirdeti egy magánszemély fél év garral. Nincs se számla, se gar lap. Állítja az eladó, hogy szervizhez nem kell egyik sem.
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Garanciás szerviz esetén kérik a gar lapot és/vagy számlát, vagy a telefonon az appban ha látják, hogy még garanciális a készülék, az elég a szerviznek?
Köszi szépen a segítséget!
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Aliexpressről rendeltem egy ilyen
átalakítót, csak ajánlani tudom, nagyon szépen átviszi a hangot fej- és fülhallgatóról is.. Azoknak mondom akiknek van egy frankó jack dugós fülesük és nem akarnak/tudnak Bluetooth cuccokra költeni.. -
Ernesst
aktív tag
válasz
Jumbozorz #14402 üzenetére
Itt lehetséges a játékok futtatásához optimalizált teljesítményt beállítani, illetve megadni, melyik appok (játékok) futtatásakor legyen aktív:
Beállítások / Alkalmazások / Alkalmazás-asszisztens
Még nem próbáltam, de szerintem ez lehet, amit keresel, egy próbát talán megér. -
hatD
tag
válasz
CsHuszi #14399 üzenetére
Köszönöm!
Bíztató már az is amit korábban írtál, közben én is igyekeztem begyűjteni az eléthető információkat.
Nekem is P30 prom van, viszont a családban van P30 is, tudom ez nincsen a komp. listában, de remélem, hogy az alap kamera funkciók azzal is működnek, esetleg a MIMO appos képességek nélkül.
Az eredeti legfőbb kérdésem arra irányult, hogy egy fajta készülék van-e? és az képes Android vagy IOS appal működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozgásban a Titan Quest II
- EAFC 26
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest