Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
-
Foose
addikt
válasz
Sirandrish #13289 üzenetére
Azt nem mondtad neki, hogy új kijelzőt sem kap?
-
kapasz
tag
-
Ladybird66
tag
Köszi mindenkinek.
Akkor most tesztelgetek majd... -
oggy71
tag
válasz
Sirandrish #13289 üzenetére
Félrement , hsz om bocs.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #13234 üzenetére
Nah kijelző kicserélve..
Asszonka boldog..mondtam neki, legyen is boldog mert két évig nem kap másik telót -
F-ECT$
titán
válasz
oggy71 #13286 üzenetére
Sebesség különbség ott van, hogy a 8 gigás több adatot / appot tud a memóriában tartani, tehát ha a 6 GB-os már bezár egy (háttérben futó) appot hogy memóriát szabadítson fel, azt a 8 GB-os még nyitva tarthatja, így ha újra azt az appot használnád, akkor a 8 GB-os előbb (azonnal) megnyitja, míg a 6 GB-osnak be kell ismét töltenie. Illetve 2-3 év távlatában már lesznek olyan appok (játékok), amiknek kellhet a több memória.
Használtan venni azért nehéz szerintem, mert a Google para miatt kevesen vették mostanában, így kevesebb is az eladó. Azért érdemes nézelődni, szerintem 140-150e körül már nagyon jókat találni a 8 GB-os verzióból is.
-
oggy71
tag
P30 Pro vétel előtt állok.
Érdemes plusz zsét invesztálni a 8 gigás változatba, vagy a 6 gigás is jó sebességben?
Vhol mintha azt olvastam volna, hogy a hatos érezhetően lassabb, vagy ez hülyeség?
Amúgy keveset használt, vagy kéz alóli 0perces ,lehetőleg 2 év garis készüléket vadászok, értelmes áron, de ez lehetetlen küldetés lesz, most már belátom, mert a legtöbb eladó totál hülyéneknézi az embert!
Legvégső esetben szolgáltatótól kihozom, de ez sajnos a legdrágább variáció! -
F-ECT$
titán
válasz
Ferenczi Áko #13284 üzenetére
Igen, lemaradt két 0. Közben meglett a ludas, a kábel lett elcserélve. Visszacseréltem és most 20 perc alatt 52% ment bele
-
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #13281 üzenetére
Elvileg minden a gyári, de majd szétnézek otthon. Nem mintha ez lassú lenne, csak nekem is az 1% / óra körüli sebesség rémlik.
-
F-ECT$
titán
Nálatok mennyi a töltési sebesség? Gyári töltôvel nálam kiírja hogy szuper töltés, de "csak" 55%-ot tölt óránként. Ennek nem 90% körül kellene lennie?
-
Dzsekó
addikt
válasz
norrberth #13271 üzenetére
Egyelőre nem, de nem is akarok most telefont venni, mert most vettem ezt a P30 Pro-t. A Nokia is kitartott 5 évig, remélem, ez is ki fog tartani. Addigra meg már lehet, hogy HMS is olyan szinten lesz, mint GMS. De ki tudja mi lesz akkor. Amikor Nokiát vettem, akkor is szentül meg voltam győződve, hogy a következő telefonom is Nokia lesz, és akkor még Huawei kb. sehol nem volt (2014). Akkor még a WP-nek 10% részesedése volt a piacból.
Az már más kérdés, ha a P30 Pro alól kihúzzák a talajt és kénytelen leszek HMS + GMS maradványaiból építkezni. Eladni nem fogom a telót a jó üzemidő és kamera miatt, majd akkor agyalok, hogy mit lehet kihozni az adott helyzetből, de amíg nincs probléma, addig nem gondolkodom rajta.
-
gti16v
őstag
válasz
Sztyepadzso #13169 üzenetére
köszönöm szépen
-
Dzsekó
addikt
válasz
vlesi69 #13268 üzenetére
Azért ennél többről van szó, egy halom app kiírja majd, hogy nem találja a GMS fiókot, ha phone clone-al viszed át. Ha friss telepítést csinálsz, akkor le sem tudod tölteni, mert a HMS boltban nincs fent. Továbbá jó pár alkalmazás google térképet használ, és még ha futna is a phone clone-al áttükrözve, nem találja a térképet, emiatt nem fog menni. Pl. BKK futár is ilyen, amit elég sokan használnak. Lehet, hogy emiatt Vaze sem menne. Banki app-ok sem mennek, és még sorolhatnám. Persze ez később remélhetőleg javulni fog, amint jelennek meg HMS-en az alkalmazások, ebben reménykedem én is. A Windows Phone meg már nem igazán használható, már a böngészője is sz@rul jelenítette meg az oldalakat, Viber is szétkapcsolt sokszor, hiányosak voltak a smiley/gif üzenetek, stb. Bolt sem megy már igazán. Legutolsó W10 volt rajta, de kb. már olyan élményem volt, mint egy nyomógombos hagyományos telefonnal, emiatt is váltottam androidra, mert meguntam már a szenvedést.
K Norbi: Nincs mivel lefotózzam.
Majd talán a feleségem telefonjával, de az most nincs itt.
-
válasz
szemesi69 #13039 üzenetére
Én a hírekeket amit nézek és olvasok 50-50 százalékban fogadom el. Rengeteg megbízható és megbízhatatlan portál van, átvesznek egymástól különböző hírekeket, és vagy igaz vagy nem. Az a biztos ami elmúlt, ha negatívként kezeljük az csak kellemes meglepetés ha nem igaz, de fordítva is igaz.
-
válasz
DonDragonka #13002 üzenetére
Ez mind csak a politikáról szól. Ha csak a HMS lesz a telefon akkor is használható, mint a Windowos telefonok csak közvetlen elérés nincs az emailhez, a fecehez, stb, csak a böngészőn keresztül, vagy mint Win-nél az Edgén keresztül. Sokkal többet buknak az amcsik.
-
Csabex
őstag
válasz
Ladybird66 #13251 üzenetére
Enyémen a K Norbi által "Istenített" van és a kocsiban szintén Qi tartóm van (Samsung), a kijelzőn pedig clearplex (nincs fülbevalóm
). A töltést nem akadályozza ez a szilikon tok és tetszik, hogy belül olyan bársonyos puha az anyag, illetve rendkívül hatékonyan tapad a felületekhez. Eleinte papír pénz mellé raktam be a farzsebembe és azt is kihúztam vele, olyannyira tapad
Szerencsére időben rájöttem és most már nagyon figyelek erre, hogy ne fosszon meg a saját telefonom
Fólia terén nem tudok tanácsot adni, nekem bevállt a clearplex, de talán pár hónappal ezelőtt valaki írt egy üvegfóliáról amelyet UV gél segítségével kell felrakni ultra óvatosan. Rá is kerestem, Zsoleszhun írt róla ebben a hsz-ben.
-
Dzsekó
addikt
válasz
Ladybird66 #13247 üzenetére
Nekem is XPro van, de a drágább UV reagens ragasztóval felrakott üveg. Fél év garanciát adnak rá, és ott helyben felrakják Neked, amit érdemes kérni, mert jobb az UV lámpájuk, valamint nem könnyű felrakni. Az első 2 hónap után buborékosodott, szó nélkül cserélték. Ez már jó. A ragasztó simán eltávolítható a telefonról. Tény, hogy én övre fűzhető tokban tartom a telefont, meg fülbevalóm sincs, de már érte kemény tárgy és makulátlan. Az üveg ráhajlik a kijelző szélére, de nem ér a végéig, és picit vastag is. Viszont én vettem hozzá való fekete szilikon hátlapot, ami miatt nem érezni az üveg szélét és nem is nyomja fel az üveget. Kellemes a tapintása és nem csúszik, kicsit szilikon, kicsit gumi. Az átlátszó szilikon egy idő után sárga és ragadós lesz, ez nem ragad.
-
knox83
senior tag
Létezik az hogy a New edition az ufs 3.0 miatt érezhetően gyorsabb? Van egy rendes feketém is még ufs 2.1-el és szerintem gyorsabb nála ha kicsivel is.. Vagy nem tudom, placebo
-
szemesi69
addikt
válasz
mrdreamer #13257 üzenetére
Támogatás appban lehet tesztelni, ha ott nem talál hibát, csinálj gyári vissza állítást. Ha utána se jó, mehet szervizbe, sokszor egy sima újraindítás is helyre tesz dolgokat. Ha ezek nem jönnek be, márka szerviz, pár napon belül megvan, akár jönnek érte és vissza is hozzák. Szolgáltatón keresztül több idő.
-
mrdreamer
tag
Zommal nem működik az autofókuszom. Van rá valami megoldás? Vigyem vissza gariba a szolgáltatóhoz? Vagy egyből a márkaszetvizbe?
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
válasz
Sirandrish #13254 üzenetére
de ne öljetek
Dehogyis..
Itt a fórumon nem szoktunk mi olyat [link] -
norrberth
addikt
válasz
Ladybird66 #13252 üzenetére
Spigen nekem nem adja.
Van a fiókba crystal clear.
De gyáriból is pocsék az átlátszó.Ez az isten! [link]
Olyan minőségi, belül hasított bőr.
Fogása védelem minden. 10/10
Még eltűnik, ha le van téve az asztalra szinte láthatatlan rajta a tok.Meg ha átlátszó kell Case and pro meda marktból [link] [link] [link]
(#13250) bferenc Xpro-t agyon dicsérik.
Meglátom -
Ladybird66
tag
válasz
szemesi69 #13248 üzenetére
Van ilyenem.
1. A kocsiban vezeték nélküli töltős tartóban van. Ha valamiért bele kell nyúlnom a telóba (tudom, vezetés közben nem mobilozunk!), hátrahajtott tokkal kellene berakni, de úgy meg nem fér be.
2. Okos tokban, egy idő után eltűnik az AOD és én szeretem látni az időt és hogy van e értesítés.
Azért kellene valami üvegfólia inkább. -
norrberth
addikt
válasz
-
szemesi69
addikt
válasz
Szia!
Flipp tok, okos tok nem jöhet szóba? A fülbevaló szerintem előbb utóbb mindegyiket karcolni fogja. P30-n okos tokot használtam gyári fóliával. A Pro-ra gyári flipp bőr tokom van, a fólia gyári, hívásfelvétel után rögtön becsukom, így a kijelzőhőz hozzá sem érek, okos toknál kinyitni de kell. Oké nem mindenki szereti az ilyen tokokat, de szerintem azt nem kell olyan sűrűen venni mint fóliát -
Ladybird66
tag
Sziasztok!
Tudom ezerszer volt már téma, én is adtam tanácsot a témában, de most nekem kellene tanács.
Clearplex fólia van a telómon, amivel semmi baj nem volt eddig. Igaz nem is ejtettem még le... Viszont mindig van rajta sok apró pici benyomódás ami nem tűnik el. Gyenge hajszárítózásra sem. Ma jöttem rá, hogy a fülbevalóim miatt (5 db egy fülben). Sokszor a vállammal tartom a fülemen és ott marad a fülbevaló helye...
Emiatt már olyan nem szép a fólia. Gondolkodom, hogy rendelek valami olcsó gagyibbat esetleg az Aliról és inkább cserélem gyakran. De azért jó lenne olyan amilyet használ valaki már és meg van vele elégedve.
Esetleg link...Előre is köszi!
-
norrberth
addikt
Van valakinek Microsoft "Outlook" app feltéve?
Egy egyszerű kérdésem lenne.
Hogy kell ebből kijelentkezni?Fél óra alatt sem találtam meg.
-
válasz
Sirandrish #13230 üzenetére
Ferenczi Ákos: igen.
Én próbáltam mindig objektíven és ez az igazság.
Már nincs meg az az előnye ami régen megvolt... Így nem fogok iPhone-ozni ennyiért mert nem éri meg.
Stabil már a droid rendszer is, ugyanúgy néha instabil az ios is.... -
szemesi69
addikt
válasz
California1 #13239 üzenetére
Üdv!
Gesztus vezérlést használok, ott nincs ilyen gondAzért megnézném gesztus vezérléssel is , utána vissza ahogy most használod.
-
kp78
addikt
válasz
Sirandrish #13236 üzenetére
De csak maszkban ...
-
NGA
addikt
válasz
Sirandrish #13225 üzenetére
Az nem semmi. Én 100-ért vettem a 8 hónapos P30Pro-t.
-
norrberth
addikt
válasz
Sirandrish #13234 üzenetére
Köszi
Még azt nem tudom macskát beengednek e..
-
norrberth
addikt
válasz
Sirandrish #13228 üzenetére
Üdv szintén Nyíregyről
Belvárosi mekinél adtad le a Firstphone nál?Azért kérdem, mert ha ne adj isten leejtem én is akkor tudjam mi merre..
-
darkmann
őstag
válasz
Ferenczi Áko #13229 üzenetére
Én ugyan nem váltottam vissza, mert semmi gondom a 10.1-gyel (140-es végű, összes patch-csel). Amikor megvettem a telefont, a 9-est rögtön frissítettem a legújabbra. EMUI 10.0-val nem voltam mindig elégedett a képekkel, de 10.1-gyel szerintem szinte minden körülmények között jó vagy lenyűgöző eredmények születnek. Eddig bárkinek mutattam a képeket, mindenki levolt nyűgözve, és eddig pro módban még nem használtam, csak fotó, portré, éjszakai, szupermakró volt. Üzemidő 133-as végűvel jobb volt nekem, mint a 140-essel, de még így is megvan a két-három nap, használattól függően 5-6 óra kijelzőidővel, még úgy is, hogy rákaptam a Shadowgun Legends-re.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Sirandrish #13230 üzenetére
Egyszer próbáltam,kb. 1 évig,köszönöm,nem kérem.😁
-
Sirandrish
legenda
válasz
Valaki87 #13227 üzenetére
Jó az ilyet olvasni, mert nekem sosem volt még almám (Samsungos vagyok), de mindig érdekelt hogy mit is tud azért az árért, de a vélemények 99%a vagy az hogy "Az iPhone a legjobb, mindenki lúzer akinek nincs", (elfogult tulajok) vagy hogy "Há a alma egy szar"(ezek akiknek meg még sose volt)...
Tehát jó olyat olvasni akinek van/volt, de tud objektív maradni... -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Valaki87 #13227 üzenetére
Én mindig mondtam, hogy egy Iphone jó készülék, csak ár-érték arányban nem éri meg megvenni.. Mondjuk most már lassan egy androidos csúcstelefon is felzárkózik a közelébe, ami az árát illeti, lásd Samsung Galaxy Note 20 ultra..
Más: Facebookon irta egy srác, hogy vissza akarja állítani a telefonját a 10.0 verzióra, mert a 10.0-el vannak problémái éjszakai fotózás téren..Én ezt nem tudom,mert mikor hozzám került a frissítés, akkor egyból 10.1-re frissítettem, még belakás előtt.. Van aki visszaváltott a két verzió között? És ha van, akkor miért?
-
válasz
Ferenczi Áko #13224 üzenetére
1 évig Iphone-oztam ezelőtt
Xs és 11, eljött az ideje a váltásnak.
Xs előtt nem is tudom mi volt az utolsó droidom, mindig váltogattam de azt vettem észre, hogy ami előnye megvolt az ios rendszernek vagy iphone készülékeknek az már nincs....nagyon felzárkóztak a gyártók egymás mellé arról nem is beszélve, hogy most már egy ilyen p30 pro készülék többet nyújt ezért az árért mint egy 11 pro max... árban meg van difi rendesen... amúgysincs se mac-em stb, csak a telefon volt iphone...
-
szemesi69
addikt
válasz
Sirandrish #13225 üzenetére
Huawei szerviz? Akkor a garancia is marad
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #13220 üzenetére
Holnap megy a szervízbe..van cserealkatrész, és most 3 napig szervíz napok vannak így 95K helyett mindössze 83K lesz összesen a kijelzőcsere..
Szuper.. -
Üdv mindenkinek
Pár napos vívódás után p40 pro helyett, egy ilyen p30 pro-ra neveztem be.
Iphone 11 után megváltás a kamera és a kijelző az már biztos -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #13206 üzenetére
Mostanra a csík alati rész Discozni kezdett, szóval királyság...
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #13208 üzenetére
Nem feltétlenül fog tovább romlani, ha tud így vele élni akkor még lehet várni. Egy teljes mentést azért toljatok, mert az is előfordulhat hogy egyszer csak nem lesz kép.
-
Bennyboy
őstag
Megint jelezték, h többször is hívtak de ki sem csörgött. Múltkor már kikapcsoltattam a volte-t mert a voda képtelen normálisan működtetni de egy frissítés után megint aktív lett. Telefonon nem lehet valahogy kikapcsolni, csak ők tudják?
-
törölt tag
válasz
Samanbacsii #13213 üzenetére
Sok telefonon már elég jó a szoftver, ha van egy kis fény felismer. Ha nincs, akkor vaku elől. Ha nincs vaku, akkor meg a kijelző szokott felvillanni.
-
Samanbacsii
őstag
Tényleg... Arcfelismerés sötétben hogyan?...
-
szemesi69
addikt
válasz
Sirandrish #13210 üzenetére
Azért mások véleményét is várd meg
-
szemesi69
addikt
válasz
Sirandrish #13208 üzenetére
Igen, tovább fog szerintem terjedni, meg ki tudja, sérült-e más is belül. Ha megbontják, akkor fog kiderülni.
-
szemesi69
addikt
válasz
Sirandrish #13206 üzenetére
Üdv!
Szerintem kijelző csere lesz. Ha van biztosítás rá, nincs gond. Ha a huawei szerviz javitja, fizetős lesz, a garancia marad, minden más garancia vesztős. Támogatás appban szokott lenni akciós javítás, de kb. árlista is van, mindjárt linkelem.
[p30 pro szerviz árak]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozgásban a Titan Quest II
- EAFC 26
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest