Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Autós kamerák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
Tamagocsi123 #13695 üzenetére
-
kirkri
addikt
A hétvégén nézegettem használt telefonokat.
Egy érdekes jelenségre figyeltem fel, lehetséges, hogy a Huawei garancia ellenőrző oldalon kiszűrhető, hogy magyar régiós-e a készülék?Azoknál a telefonoknál, amelyek szürke importból származnak, kivétel nélkül mindegyiknek más ország szerepelt a sor első helyén.
Magyar régiós készüléket három darabot ellenőriztem, mindegyiknél az első helyen Hungary szerepel.
(#13695) Tamagocsi123: : Meg tudnád nézni kérlek, hogy a lengyel régiós készülékednél milyen ország szerepel az első helyen? Ezzel validálni lehetne, hogy helyes volt-e a meglátásom.
-
szemesi69
addikt
válasz
Lehet megbizható bolt, de nem hivatalos huawei viszonteladó, így nem meglepő a történet.
-
Csabex
őstag
válasz
Pontosan emiatt nem vettem Aquatól a 8/128-at annak idején, hanem inkább egy PH-s 8/256-ot egy megbízható felhasználótól
-
Tamagocsi123
tag
Garaival kapcsolatban! Én nemrég vettem a hardveren egy p30 prot ami az aqwa computer lett vásárolva ami egy megbízható bolt ,számla ,garilevél megvolt. Leellenőriztem a huawei gari ellenőrzőn írta hogy 2021 garis. Aztán az ügyfél szolgálatos közölte hogy Lengyel szürke import és csak akkor van meg a 2. év ha megvan a lengyel számla is! Ezért jobb lekérdezni az ügyfél-szolgálaton mert amit a neten kiír az nem jelent semmit! Aztán másnap ment vissza az eladónak mert csak 1 hónap gari lett volna igy rá! Ezt csak azért írtam le hogy más ne járjon így!
-
F-ECT$
titán
válasz
Ferenczi Áko #13691 üzenetére
Én használok, jó vele a hang.
-
Dhampir
félisten
válasz
Zsoleszhun #13687 üzenetére
Köszönöm!
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Ferenczi Áko #13666 üzenetére
-
fidjevo
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #13666 üzenetére
Én egyszer kipróbáltam a p20pro àtalakítóját kiváncsiságból, de nem érzékelte.
-
Dhampir
félisten
válasz
Zsoleszhun #13685 üzenetére
Az Outlet mit jelent ebben az esetben, bontott volt?
-
Zsoleszhun
addikt
Tegnap volt a turbadón 137-ért egy outlet 8/128, érdemes nézegetni.
Majdnem visszacsábultam -
oggy71
tag
válasz
kirkri #13683 üzenetére
A számla az vszínű gsm boltos számla lesz, ebbe komoly garis hiba esetén tuti beleköt a szervíz!
A gari meg egy év a készülékre+1év szoftvergarncia lehet, ezzel sem vagy előrébb!
Szóval nagyon nézd meg mibe ugrasz bele!
140ért nagyon kétlem, hogy minden rendben lesz!
Sufni gsm-eket kerüld el messzire!
Csak nagyobb nevű boltokból, vagy webáruházból érdemes venni telót, de viszont ezeknél is csengetni kell jócskán a bobót! -
kirkri
addikt
válasz
oggy71 #13678 üzenetére
Nem sürgős, várok akár 2 hónapot is, hátha beesik egy.
Szürkeimportból az EU régiós az gyári garancia szempontból még jó? (Áfa szempontból valószínűleg nem az.) Elvileg egy ilyet találtam 140e forintért, nulla percesen, a hirdetés szerint 2 év gyártói garanciával.
HTC-nél ebből nem csináltak problémát, volt holland és belga készülékem is, minden további nélkül gariztatták. Ott anno az volt a lényeg, hogy EU régiós legyen.
Azt még nem tisztáztam le az üzlettel, hogy a számla miként is fog kinézni, ez majd hétfőn derül ki, ha kinyitnak.
-
oggy71
tag
válasz
rolandrepasi #13679 üzenetére
Hardveraprót is néztem, de az én kitételeimnek megfelelő készüléket ott sem találtam!
Szla, garlev 2 év gari, max 3 hónapos telo v új, ne legyen timbuktuba h megtudjam sasolni, 8/256 verz., szolg. nájn!, kb ennyi lett volna az elvárásom! -
oggy71
tag
válasz
kirkri #13677 üzenetére
Ugyanebben utaztam, hogy aztán én majd veszek használt, vagy 0km-es P30-Pro-t, mert milyen jól fogok járni anyagilag a szolgáltatós árhoz képest.
2 hét után beláttam, hogy ez lehetetlen küldetés!
Gyakorlatilag az összes Jófogáson, és Marketplacén felbukkanó készülék gazdájának írtam, de mindenhol volt vmi bibi!
Garipapír/szla hiány, Huawei alk. szerinti gari-papir nuku, szolgáltatós készülék elsózása letiltás elleni garival (muhaha), szürkeimportos telo hegyek, öregebb készülékek garmadája, stb...
Aztán begurultam, hogy az anyukátokat nézzétek hülyének, és vettem egy új szolgáltatós készüléket!
80-100e Ft-ot bebuktam így, de legalább nyugodtan alszok! -
kirkri
addikt
@Zsoleszhun
@szemesi69Köszönöm mindkettőtöknek!
-
szemesi69
addikt
válasz
Zsoleszhun #13675 üzenetére
Én tudom, köszi
, viszont a huawei konkrétan megmondja, ha kérdezik.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
szemesi69 #13674 üzenetére
Az imei24.com is kiírja a régiót.
-
-
kirkri
addikt
válasz
szemesi69 #13672 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Szolgáltatós kilőve, mert jártam úgy korábban egy másik telefonnál, hogy nem volt javítható és a csereengedélyt ugyan kiadta a gyártó, de a Telekom nem volt hajlandó velem foglalkozni, mert nem én voltam az eredeti vásárló. Hiába volt adásvételi, nem érdekelte őket. Az az ügy ugyan megoldódott, mert távoli ismerősöm volt az illető és hajlandó volt nekem intézni a cserét, de egy idegennél ez nem tudom mennyire működött volna. (És akkor még a letiltás kockázatáról nem is beszéltünk)
Régió kódot csak a telefon menüben látom ugye, a doboz címkéjén nem szerepel? (Bontatlan készüléknél lenne jelentősége, mert nem biztos, hogy fizetés előtt belemegy az eladó a doboz felbontásába).
Feladtam egy hirdetést a Hardveraprón, hátha valaki éppen megválna egy új(szerű) készüléktől aminek rendben vannak a papírjai.
-
szemesi69
addikt
válasz
kirkri #13639 üzenetére
Szia! Sufni gsm, nincs hivatalos garancia csak a bolti, a régió kód is számít garanciánál, mert a szürkeimportos más lehet. Nyitott bootloader miatt, biztos ugrik a garancia. Érdemes figyelni azt is, ha szolgáltatónál vették részletre, mert akár tilthatják is, ha az előző tulaj nem fizeti.
-
njnl
aktív tag
válasz
stefi68 #13663 üzenetére
Szia.
Voltak ilyen problémák, de már itt nincs jelen. Hajlamos volt agresszívan kezelni a memóriát az EMUI/MAGIC UI de főleg a közép vagy alsóbb kategóriában, illetve a régebbi modelleknél a csúcskészülékeknél is volt ilyen. Viszont itt már sokkal több a memória 6 vagy 8 illetve maga a szoftver is sokkal okosabb és nagyon jól testreszabható minden egyes alkalmazás memóriakezelése. Valós probléma volt régebben az értesítések kezelése is, de ez is már évek óta nincs jelen, jól lekezeli a rendszer a frissítéseket is.Tehát ezek a problémák valóban jelen voltak, én is megtapasztaltam mindet viszont már az előző Honor 8-as telefonomnál sem volt jellemző, a P30Pro-nál pedig sosem jött még elő.
-
Aryon87
félisten
válasz
Csabex #13662 üzenetére
Igen, mert itt jó csapat van. Nálunk pangás van, nincs min problémázni
Átlag 4k mennyiségnél már mentem át a gépre a képeket, jobban szeretem azon tudni, mert sosem tudni mikor üt be a krach, nem mintha a gépnél nem történhetne meg, igaz ott kb 50k kép menne a levesbe..Ez volt az egyik oldal, ami képes volt a flac formátumra, az valamiért eltűnt, de legalább tudja a legmagasabb mp3 minőséget, ami úgy tudom felér a flac-al, és még kevesebb a mérete is.
A másikra már nem emlékszem.(#13666) Ferenczi Áko igen, ez jó átalakító
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
stefi68 #13665 üzenetére
Semmi ilyen nincsen. Amit 4 órája megnyitottam, ugyan úgy visszajön röccenés nélkül. Értesítések szintén, azonnal. Nem lő ki semmit a memóriából..
Más: Ilyen átalakítót használ valaki? Átmegy rajta a hang?
-
-
stefi68
addikt
További kérdéseim merültek fel.
Mi a helyzet itt a Huawei telefonoknál emlegetett agresszív memóriakezeléssel?
Rákeresve itt a fórumban alig találtam erről valamit...
Vagy azért mert nem jelent nagy problémát, vagy azért mert felesleges emlegetni megoldás hiányában?
Tényleg nem jelennek meg a Messenger, Viber, Skype stb. értesítések?
Vagy ezeket az alkalmazásokat ki lehet venni a korlátozás alól? -
Csabex
őstag
válasz
Aryon87 #13641 üzenetére
Hehe, azért még visszahúz a szíved a topikba
Meglepő, hogy a te fotózási szokásaiddal még csak félig sincs tele... Azt hittem az egyik sim helyett ott figyel egy NM Card
Flac-et honnan szoktál leszedni, melyik az a két halott oldal? Javaslom a figyelmedbe ezt az oldalt is, mert annak ellenére, hogy vietnámi, egész tűrhető az adatbázisuk. Ha "old"-al kezded a linket, akkor a régebbi felületük jön be, érdemes azt is megnézni, lehet az jobban bejön...
Én általában a hazai legnagyobb fájl megosztó oldalról szoktam beszerezni a flac anyagot a kocsiba, bár utóbbi időben hanyagoltam, mert autó csere lesz és vissza került a stock média az autóba -
mrdreamer
tag
válasz
Ferenczi Áko #13656 üzenetére
Én is olyanokat találtam csak amik nem fullosak funkcionalitásban. Kár :(
-
mrdreamer
tag
Halihó! Kész lett a fókuszhibás telóm. Garanciálisan cserélték a kamerát benne, most minden oké.
Gcam portot használ valaki esetleg? Tökre érdekelne csak előbb véleményekre lennék kíváncsi. Köszi! -
stefi68
addikt
Korábban már írtam a Melyik okostelefont vegyem topikba, de érdemi választ nem nagyon kaptam.
Szóval a kérdés itt is ez: P30 Pro vagy S10+ ?
Van olyan akinek volt mindkettőhöz szerencséje?ui.: Az s10+ topikba is felteszem a kérdést. Kíváncsi vagyok...
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
Pár hónapos P30P telefont szándékozok venni mostanában. Mire érdemes figyelni, hogy utólag ne szívjam meg egy esetleges gariztatásnál? Számla és garanciapapír gondolom alap, de annak van jelentősége a hivatalos garancia igénybevételéhez, hogy Huawei Magyarország legyen a forgalmazó, vagy akár még sufni gsm készüléket is bátran lehet venni, azt is lehet gyártói szervizben gariztatni?
Régiókódnak van jelentősége azon kívül, hogy a frissítés érkezése időben eltérhet?Nyitott bootloader automatikusan garanciavesztést jelent?
Elnézést a sok kérdésért, közel 10 éve kizárólag HTC készülékeim voltak, most váltok Huawei telefonra, viszont ennél a típusnál nulla a tapasztalatom a fenti témákban.
-
Aryon87
félisten
Nálam a továbbiakban a Xiaomi jöhet szóba. Többször is volt már, ismerem a rendszerét (semmi baj nincs vele). P30Pro mellett egy Mi8 is volt, olyan 2 hónapja adtam el, Covid okozott némi kellemetlenséget, másképp most is meglenne.
Jövőre meglátom mi lesz, bár sztem a P40Pro marad 2 évig, ha P50pro nem lesz jövőre, és utána jön az aktuális Xiaomi Mi csúcs.
Még a Samu jöhet szóba, de csak abban az esetben ha Snapdragonos lesz, mint a S20FE verzió. Szifon kilőve.. LG és Sony kuka, HTC süllesztőben (pedig az U11-et imádtam).. És jóformán más nincs is. -
Foose
addikt
válasz
Aryon87 #13635 üzenetére
Áh,épp pár napja érdeklődtem a P40 topicban a 40 felől,hamarosan lejár a szerződésem,és újra hosszabbítani akarok,persze Huawei fan-ként mentem volna P40 pro-ra.... Csak hát ugye a gugli.... Egyszer ránéztem a Xiaomi-ra is,de nem tud annyi mindent (vagy hogy mondjam) mint a P40. Erre most pont a Xiaomi-t írod
-
szemesi69
addikt
válasz
Pandimakaay #13633 üzenetére
Üdv!
Küld vissza. -
Pandimakaay
tag
Sziasztok,
most jött vissza biztosításból a telefonom. Kamerát bekapcsolom és azt írja, hogy "ne takarja le a lencséket". Nincs letakarva és messzire eléggé homályosan fényképez és állandóan felugrik az idézett szöveg. Küldjem vissza? Van valami megoldás rá esetleg?
Köszönöm előre is.
-
Dzsekó
addikt
válasz
Dwatti #13623 üzenetére
A hajlított kijelző átka sajnos.
A vas nagyon jó amúgy. Ma nyomkodtam egy Xiaomi redmi 3s-et, hát volt, hogy 5x nyomtam meg a kijelzőt, mire reagált. A végén már majdnem elővettem a kalapácsot. Ennél még a WP-om is gyorsabb volt.nolan42: Nekem is a tulaj rakta fel, akkor remélhetőleg most már jó lesz.
-
pontyos
senior tag
válasz
Dwatti #13630 üzenetére
Hasonlóképpen gondolkodom én is! Nyaralás alatt, medencében fotózkodtunk, hol ezzel, hol a legnagyobb iPhone nal.. őööö hát ez ezerszer kecsesebb, finomabb vonalú nekem, képek itt ott lettek jobbak. Szóval ha nem ez, akkor mi más? Én is évente vagy max kettőt bírtam általában.
-
Paal
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #13606 üzenetére
Igen, a Samsung telefonokon gyárilag van hívásazonosító, Hiya a neve.. Hasznos dolog szerintem..
A P30 Pro-n be tudom állítani vhol, hogy a Hiya mit írjon ki rólam, ha nem vagyok elmentve a hívottnál? -
Dwatti
addikt
Ez az első olyan telefonom ahol a fórum 90 %-a nem a telefon hibáiról szól hanem hogy milyen fólia jó rá.
-
nolan42
tag
Na. Voltam megint. Szó nélkül rakták volna fel az újat. Tulaj srác azt mondta, hogy szerinte rossz a ragasztó. Így adtak egy másmilyen uv ragasztót, egy új fóliával. Free. Megpróbálom én is.
-
Dino69
aktív tag
Ez is egy megoldás lehet a fóliázásra. Nekem is ilyen van, hibátlan illesztések. Nillkin tokbarát. [link]
-
gazso75
aktív tag
Én mindig magamnak raktam a fóliákat.
Legutóbbi 2 alkalommal Hydrofil fóliát ( állítólag 24 órán belül eltünik a karc ), szerintem kis odafigyeléssel 5 perc a művelet. Nyílván ne egy szénraktárban rakd fel
Mondjuk már csak a gyerekekét fóliázom.
A Honor 9-en, aztán a P30Pro-on sose volt fólia, és karc sem. -
direwolf
őstag
válasz
Dzsekó #13617 üzenetére
Egyetértek az álláspontoddal, nem kell mindenkinek fóliafelrakó mesternek lenni, és az emberi munkát ki kell fizetni. A gond azzal van, hogy itt, ha nem kéred a munkát, akkor is kifizettetik a termék árában
Úgy lenne fair, ha a kínai ár+áfa+vám+kis haszonkulcs, és akkor lenne 1-2k az ára márkától, minőségtől függően, ha meg kéred a felrakást, akkor 6-7k.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Dzsekó #13617 üzenetére
A Galaxy S9-emet én sem tudtam lefóliázni UV-s fóliával, előtte az S8-at, Mate 20 pro-t, S7 Edge-t és kollégám Galaxy S10+át elsőre felraktam.. Nem megy gyorsan az biztos.. Ha meg nem jól terül el alatta a folyadék akkor kuka az egész.. Ugyan úgy, ha buborék marad alatta akkor is megette a fene, mert beszilárdul a fólia alá, ki sem lehet utána nyomni.. Midenesetre örülök, hogy már rendesen védve van a telefonom, amiatt meg szomorú, hogy nolan42 így járt.. :/
-
Dzsekó
addikt
válasz
Ferenczi Áko #13612 üzenetére
Ezekkel a rendelt fóliákkal számomra csak az a baj, hogy ezt nekem kell felrakni. Még a régi fóliákat én raktam fel, ilyen szösz eltávolító tapipaddal, meg vizezéssel. Vért izzadtam, mire szöszmentesen és buborékmentesen fel tudtam rakni. Nekem abból egy életre elegem lett. Ebben az Xpro-ban az a vonzó, hogy felrakják, és erre garanciát is vállalnak. Drágának drága, de pont lesz..om, nincs kedvem kínlódni a felrakással, ami aztán lehet, hogy lejön. Lehet, hogy 9x kéne próbálkoznom, hogy 1x jó legyen, és akkor árban ugyanott vagyok.
-
Dzsekó
addikt
válasz
nolan42 #13615 üzenetére
Rosszul rakták fel, nem került oda ragasztó. Nagyon nehéz felrakni. Nálam a srác középre csurgatta a ragasztót, majd rá az üveget, és kb. 5 percig hagyta terülni, addig csinált mást. Oldalt le is folyt egy kicsit, amit letörölt utána óvatosan. Majd amikor az egész fólia sötét színű lett (tehát lett alatta ragasztó mindenhol), akkor beigazította, hogy jó helyen legyen, addig csak kb. volt a helyén. Ezután ment extra ideig az UV lámpa alá. Lehet, hogy csak nekem volt szerencsém, az első 2 hónapig bírta, de ez április óta fent van. Mindenesetre kifizetted nekik a nem kevés pénzt, Garay centerben tegyél egy próbát szerintem. Ott két srác van felváltva.
-
nolan42
tag
válasz
Dzsekó #13614 üzenetére
Mondom mi volt. Elsőre akartam rendelni tőlük, Ferenc krt üzlet mutatta, hogy raktáron van. Nem tudtam betenni a kosárba, mert nem engedte a webshop. Jeleztem Facebookon feléjük, hogy szeretnék vásárolni, de nem tudok. Ez este 11 felé volt. Fura mert pár percre rá, írtak is, hogy elnézést, nem értik mi a hiba, de ne foglalkozzak a webshoppal, üzletben nevemre félre tesznek nekem egyet. Így is volt. Mentem érte, kértem, hogy tegyék fel, kérdeztem megy - e rendesen? Persze, roppant precíz vagyok, válaszolta a hölgy. Ez volt délelőtt fél 11 felé. Kettő körül megjelent a szelfi kamera jobb és bal oldalán egy világos csík. Elvált a fólia. Négy körül elnemtem vissza az üzletbe, ahol jelezte a hölgy, hogy szó nélkül cseréli másikra. Megvárós lett. Ott álltam végig, több, mint 10 perc uv volt. Hat körül láttam, hogy a második fólia is kezd elválni a bal felső oldalon, majd bal lent is buborékos. Mindkét alkalommal melóban voltam, nem használtam a telefont, csak le volt rakva az alszalra.... Xpro ennyi. A hölgy nagyon kedves, aranyos, de a fólia egy fos.
-
Dzsekó
addikt
válasz
nolan42 #13608 üzenetére
Hogyhogy lejött? Mit csináltál vele? Ezt UV-vel ragasztják rá, a scrác, aki leszedte a három pici buborékosat, egy szerszámmal nyúlt alá, úgy feszítette le. Nekem atom stabilan van rajta. Nehéz felrakni. Továbbá megfelelő ideig kell UV-zni. Én az 5 perc helyett kértem még 10 percet ráadásként. És a percenként elalvó UV lámpánál mindig szóltam, hogy nyomja meg újra, mert közben mást is csinált a srác. Egyáltalán nem volt nekik probléma, nagyon készségesek voltak. Az első sem volt rossz felrakás, csak gondolom a szélén nem került oda annyi ragasztó, illetve ott még a 15 perc helyett csak kb. 8 percet ment összesen az UV lámpa. Szerintem ez sem mindegy. Ja és 1 napot hagytam pihenni a polcon, amíg volt oldószer szaga. Annak el kell párolognia. De ezt mondták is a boltban, hogy az első nap ne nagyon vegyem igénybe, hogy rendesen megkössön a ragasztó. A Garay centerbe menjél a csereüveget felrakatni, ott jól felrakják Neked. Kérjél bónusz UV-zést, és pihentesd 1 napig. Nem fog lejönni. Mondjuk én övre fűzhető bőrtokban hordom, de sokszor veszem onnan ki-be a telefont. Sok sikert!
-
nolan42
tag
válasz
Ferenczi Áko #13612 üzenetére
Nem mondom, hogy nem vagyok mérges.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
nolan42 #13610 üzenetére
Én az ilyenen fel tudom húzni magam.. Nem miattad, hanem a kereskedő miatt..Mert kilenced áron jobb fóliát tudnál venni.. Sokan ajánlják a Media Markt clearplex fóliát.. Elismerem, k*rva jó fólia, viszont nem 6000 ft-ért. A minap jött meg egy másik Alis fólia csomagom is cirka 1000 ft-ért, amiben volt kijelzővédő fólia, hátlapi fólia, kamera védő fólia. És ugyan az az anyag mint a clearplex..
-
nolan42
tag
válasz
Ferenczi Áko #13609 üzenetére
9900
-
Dzsekó
addikt
válasz
nolan42 #13599 üzenetére
Ha nem teljesen jól rakták fel, akkor a szélen nagyon parányi buborékok elkezdenek befelé menni. Nálam volt 3db 2 hónap után. És tényleg cserélték gariban. Elég nehéz felrakni ezt az üveget.
Karc nincs rajta fél év után, pólóban könnyű letörölni a tapi nyomokat. Vastagnak vastag, de a hátsó tok pont belóg addig, hogy nem érzem a szélét. A tok és az üveg széle között megül a por, ez annyira nem szép, de ez legyen a legnagyobb gond. Én elégedett vagyok vele összességében. -
njnl
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #13602 üzenetére
CsHuszi
Pedig nyálasan a legjobb
Én csak ezeket a kínaiakat használom és tényleg nagyon jók. Rohadt béna vagyok plussz elég dúrva helyeken használom a telefonjaimat, de eddig nekem teljesen beválltak ezek a fóliák
Tokra sem és üvegfóliára sem fogok sokezret költeni -
Paal
csendes tag
A tegnap nálunk járt szerelő mutatott egy érdekeset. Ha hívtam őt, akkor azt írja ki, hogy Telenor hívja és a nevem mellett megjelent egy smart szócska. Egy ismerősöm írt valami hasonlóról a Facebookon. Mindkettejüknek Samsung telefonja van. Gondolom ez valamilyen extra, smart hívásazonosító funkció az el nem mentett telefonszámokra. Valaki tudja, hogy működik ez, hogyan lehetne ezt személyre szabni? Vagy ezt nem a telefonban lehet beállítani?
-
Ferenczi Áko
addikt
Én is azzal próbálkoztam először, de sajnos kevésnek bizonyult..
Más: megjött ma az Aliexpressről az Uv-s üvegfóliám, kemény 1000 ft volt. Elég könnyű volt felrakni, és ami lényeges, hogy mocskosul jól passzol, pontosabban ahogy itt szoktátok mondani: tokbarát. Pont addig ér a kijelzőn mint ahonnan a tok kezdődik, ez ahhoz a tokhoz is jó, ami picit körbeöleli a kijelzőt, pl Spigen.. Majd elválik, hogy feljön-e stb, de első benyomásra ajánlom mindenkinek aki tud egy picit várni és nem akar 8ezer ft-os 1500D-s 30 rétegű fóliát venni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ASUS routerek
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest