-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Nem hinnem. Akkor en porognek itt a legjobban a temaval, mivel rengeteget fotozok. Tegnap is 200+ keppel jottem haza, abbol 2-3 hibas van csak.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
nagy1rebeka
friss újonc
Nálam se egyből jelentkezett, viszont még mindig értetlenül állok a jelenség előtt Olyan szuper volt, zoomoltam, kiélesítette magának, tényleg kis kémnek éreztem magam Most meg játszik velem a telefon, nem azt akarja amit én, amit 1 hónapja tökéletesen fotózott nekem azt ma pont ugyanúgy nem szeretné, macron is megjelentek a kis szemcsék, zoomnál mindegy 5x 10x vagy 50x, homályos marad (nagyon)
-
-
őstag
válasz kapasz #10053 üzenetére
Azért ez komoly, hogy egy gyártó által kifejlesztett és laborban nem kis ideig tesztelt töltési megoldásra azt írod, hogy "nem tartom egészségesnek" Ha ők sem tartanák egészségesnek, akkor raktak volna a dobozba egy másik töltőfejet is, nem?
Nem cserélgetem 2 évente a telefont és majd 2 év múlva is ugyanez az akku lesz benne, az biztos, de mindenki azt teszi amit jónak lát és én inkább élvezni szeretem a telefont mintsem, hogy folyton agonizálni vmi miattSzerk.
Ha veszel egy Ferrarit és nem akarsz annyi üzemanyagot elfogyasztani alapjáraton, akkor a szomszéd autójának a kulcsát kéred kölcsön?[ Szerkesztve ]
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
eversman
tag
válasz kapasz #10110 üzenetére
Nekem lassan 1 éve van fenn, teljesen nem múlik el a "narancsbőr hatás" sosem. Most direkt ránéztem, forgattam fényben össze vissza, minimálisan látható kikapcsolt képernyőnél, de használat közben én semmi hátrányt nem tapasztaltam.
Elég mostoha helyeken jár velem a telefon, látszik is a fólián, egy ideig játszottam azzal is, hogy kéthetente meghajszárítóztam, ami a kisebb karcokat eltüntette, a mélyebbek viszont maradtak. Lassan megérik a cserére, de szerintem bőven megérte az árát. -
eversman
tag
válasz kapasz #10113 üzenetére
Lehet persze, gond nélkül. Amikor én felrakattam a budaörsi MM-ben, talán 6000 forint volt, a srác nagyon értette, amit csinált. Annyit tudj róla, hogy az első 24 órában vigyázni kell rá annyiban, hogy semmi ne nyomja meg, pl flip-tok, legalább is ezt mondták. Nem tudom mennyire valós, én betartottam, biztos ami biztos. Lehet most rakatok a hátuljára karbon mintást, az tavaly óta motoszkál a fejemben...
-
Bferibörs
addikt
válasz kapasz #12693 üzenetére
Igen közben jelezték a 4200-t, éjszaka töltöttem,reggel vettem le töltőről,akkor néztem.
Ettől is esetleg lehet kevesebb,hogy órák múlva vettem le töltőről? Időzitetten ki volt kapcsolva a teló.
A nullát köszönöm,legközelebb azt is figyelem.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz kapasz #13766 üzenetére
Nekem az jött le a FAQ infóból, hogy amikor egyik készülék (legtöbbször ugye a telefon) nincs nálad, akkor az órával érzékelt lépésekkel kiegészíti ezért lesz eltérő az órán és a Health APP-ban látható lépésszám.
Arról nem ír a FAQ, ha mindkét eszköz nálad van, akkor mit csinál, de értelem szerűen nem fogja duplázni ebben az esetben.Az más kérdés, hogy mennyire pontos az érzékelés az eszközökön...
read-only mode on the forum
-
bontabela73
aktív tag
válasz kapasz #13756 üzenetére
Helló!
Engem is foglalkoztatott ez a kérdés és sajbos, nem találtam megoldást. Írtam a Huawei ügyfélszolgálatnak és megkérdeztem, hogy a telefonon ki lehet-e kapcsolni a lépésszámlálást. A következőt válaszolták:
"A Lépésszám megjelenítése funkció alapértelmezetten engedélyezve van, és Magazin feloldás használatakor nem lehet manuálisan letiltani.
Nyissa meg a Témák alkalmazást, töltsön le egy témát, majd válassza a Magazin feloldás letiltását."Da pacem, Domine!
-
mirci18
addikt
válasz kapasz #14703 üzenetére
Most vagyok túl egy hobbi karácsonyi hátteres családi fotózáson.
Ahol sajnos az idő szűke miatt két reflektor volt csak megvilágításnak direkt fénnyel nem softboxok.
Manuálisan fotóztam de fókuszálni nem fókuszáltam kézzel.
Volt persze fókusztévesztéses kép meg olyan kép ahol nem oda fókuszált ahova kellett volna.De így is elégedett vagyok.
Mate 10 pro-ról jöttem.
Beltérben kevesebb fénynél simán veri a Mate 30 pro.Érdekes módon manuál módban jobb minőséget nem nagyon véltem felfedezni a képeken de tökéletes.
[link]
Erre a linkre dobtam fel kép mappát és pár fotót csak úgy én a kettő közt minőségben nagy különbséget nem vettem észre.Nektek mi a véleményetek?
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
volvoguy
addikt
válasz kapasz #17898 üzenetére
Amúgy sztem sem éri meg váltani. Viszonylag stabil, gyors, jó az akku... kivéve a kamera. Azért egy pixel odaver neki hiába 40mpixel...egy mezei user aki szintén nem bibelodik annak jobb egy point N shoot kamera...de a fényképezés nem mindenkinek szempont
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest