- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorcsika
junior tag
Használ valaki nillkin super frosted tokot? Mennyire véd vajon? Vagy még ezt néztem: nillkin textured nylon
-
Dorcsika
junior tag
Hogyhogy nem kapjuk meg az új aod-ot? Pedig nagyon vártam :/
-
Dorcsika
junior tag
Megjött a 193-as frissítés!
-
Dorcsika
junior tag
válasz
pitrikzoli #1380 üzenetére
Ha jól tudom sehogy sajnos.
-
Dorcsika
junior tag
válasz
GordonSamway #1356 üzenetére
Nem jó a link. Legalábbis nálam.
-
Dorcsika
junior tag
Így van! Nekem is p20-am volt a p30-előtt.
Beantech: a beállítások, alkalmazások, alapértelmezett alkalmazásoknál állítsd át a böngészőt. Szerk: látom már próbáltad. Akkor az alkalmazásoknál keresd ki a chrome-ot, bökj rá és ott lesz egy olyan menü hogy megnyitás alapértelmezés szerint. -
Dorcsika
junior tag
A teljesítmény módot ki lehet valahogy rakni gyorskapcsolónak hogy ne kelljen mindig a beállításokba menni érte?
-
Dorcsika
junior tag
válasz
droti25 #1277 üzenetére
Nem lehet hogy ez okozza nálad? Android google play services bug
-
Dorcsika
junior tag
Láttátok ezt a videót? Az elején látszik hogy milyen lesz az aod az emui 10-ben. Nekem nagyon bejön!
-
Dorcsika
junior tag
Van arra mód hogy kijelezze valahogy a telefon a következő ébresztés idejét? Állapot sávon vagy widgeten.
-
Dorcsika
junior tag
Megjött nekem is a 185-ös frissítés
-
Dorcsika
junior tag
válasz
edgelaszlo #952 üzenetére
Szerintem ez a viber hülyesége. Ha megnyitom a képet amit küldtek akkor lementi. Pedig be van állítva nekem is hogy ne mentse.
-
Dorcsika
junior tag
válasz
edgelaszlo #944 üzenetére
A google segédet 2 helyen kell kikapcsolni hogy teljesen eltűnjön. 1: google alkalmazásban a beállítások-google segéd-assistant-legalul telefon és azon belül. 2: a telefon beállításokban intelligens asszisztens, gyorsindítók és gesztusok, google segéd. Én így tudtam teljesen eltüntetni.
-
Dorcsika
junior tag
Létezik olyan átlátszó szilikon tok ami két oldalt recés hogy ne csússzon annyira?
-
Dorcsika
junior tag
Sziasztok! Ma lettem tulaja egy ilyen gyönyörűségnek! Már most imádom!
Hol lehet azt beállítani hogy híváskor ne legyen emelkedő hangerő ha zsebben van a telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest