-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #3987 üzenetére
Az biztos, mivel ha hosszan érintem a HOME-ot, akkor felajánlja a Google Segéd bekapcsolását kis felugró lebegő ablakban.
De megoldottam, hátha másnak jól fog jönni később. Ezt kell beállítani a hosszú érintésre előugró Google Segéd bekapcsolása kérdés eltüntetéséhez:
Alkalmazások -> Alapértelmezett alkalmazások -> Segédalkalmazás -> NINCS
Mondjuk a kis színes pöttyök most is ott vannak. Ha megérintem, akkor csak felvillannak, ha hosszan nyomom, akkor a kör felett (piros), alatt (sárga), jobbra (zöld), balra (kék) helyezkednek el, majd animációval a fenti (piros) ívben lejön balra és a bal oldali pöttyel együtt mozog balra, majd együtt "visszarugóznak" a HOME "körbe" és eltűnnek. Az alsó és a jobb oldali pepitában ugyanez, csak jobb oldalra mozog és onnan rugóznak vissza
Új hozzászólás Aktív témák
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest