Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
Sajnos (?) én is ilyen vagyok. Mindenki jól járt eddig a "levetett" telefonjaimmal. A mostani is 3 éves lesz októberben, egy karc sincs rajta, végig tokban, nem kulcs mellett, nem farzsebben hordtam. És fehér szálcsiszolt a készülék hátlapja, így még feltűnőbb, hogy karc/por/ütés, stb. mentes. Még a papírja is megvan, bár már nem garanciás, de az eredetét igazolja.
Nagyon bosszant, hogy sokan ilyen drága (100-on fölül szerintem ez már a drága kategória egy telefonhoz képest) készülékekre ennyire nem vigyáznak. Tele vannak repedt, törött, zúzott, karcolt eladó készülékekkel a portálok. Az enyém anno "csak" 55e volt, de tényleg úgy vigyáztam rá, mint a szemem fényére. Ezért is van igazatok, hogy ki tudja egy 'kis" kopás valójában mitől lett.
Szóval egyre inkább az új felé hajlok, vagy legalább megbízható bolt-megbízható számlával használtan variációra. Végül is, ha újonnan lenne, akkor az értéke is talán lassabban csökkenne (3 év garancia most startolna, leinformálható IMEI, stb.) Csak ahhoz még gyűjtenem kéne picit
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest