Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
"Szomorú tény, hogy a Google hiánya a tartalomfogyasztástól elkezdve a felhőkezelésen át a mindennapokban használt alkalmazásokig mindenhol érezteti foghíjasságát, és bár tényleg rengeteg feladatra van már megoldás a HMS-ben, egyszerűen nem várható el az átlagfelhasználóktól az, hogy minden egyes szolgáltatásukhoz alternatív szoftvert vagy telepítési útvonalat keressenek. Ráadásul, mindezektől eltekintve is csomó helyen érezni, hogy az EMUI alapvetően nem egy tabletes rendszer, és nem is igazán törekedtek arra, hogy az legyen. "
Szeretem szentkuti tesztjeit, mindig - hozzáteszem, teljesen jogosan - leoltja a huawei termékeket.
Megjegyzésként még annyi, hogy mondjuk nem tudom, hogy lehet a termék "csúcskategóriás", mikor féllábú szoftver van alatta (max hardverben lehetne bár a teszteredmények se ezt mutatják) de mindegy... "fogjuk rá hogy az"
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Bluetooth hangszórók
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest