- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SONY LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutSider17
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #10004 üzenetére
Oké!
Köszöntem akkor az eddigi segítséget! -
OutSider17
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #10001 üzenetére
Ne érts félre!
De nem a telefonhoz tartozik a frissítés???
Nem értem miért akad ki ezen mindenki..... Ugyan olyan kérdés mint bármelyik másik. De az nem zavar szinte senkit amikor valaki tönkre vágja a telefont, de már 30szor le lett írva hogy hogyan lehet meg menteni ha még meg lehet egyáltalán!De srácok nyugodtan írjátok le ha ez titeket zavar!
Nincs ezzel baj. Fogom magam aztán ki lépek innen. Ennyire egyszerű! -
OutSider17
senior tag
válasz
#18001664 #9915 üzenetére
Javul a kamera. 3D-s képek készítése és háttérkép, hosszabb üzemidő, javított audió minőség, fejlettebb bluetooth, és még sok más amit nem tudunk.
Még talán "számitógéppé" is lehet majd alakítani mint a Mate 10 Pro-t!Személy szerint a kamera javulását, üzemidő növekedést, teljesítmény növekedés, bluetooth és az audió javulást várom.
De minden érdekel amit hozz az új rendszer! Lehet neked nem számít a kamera például, de nekem az egyik legfontosabb dolog. -
OutSider17
senior tag
Nekem is csak a B198-at engedné tölteni!
-
OutSider17
senior tag
válasz
Leslie1966 #9846 üzenetére
A HiCare-ből valóban ez a legfrissebb verzió! Ez is van fent!
De én a Huawei azonosítóról írtam hogy ha azt le frissíted után nem tudsz belépni!
Ezt pedig a bállítások között találod a Fiókok fölött.Szerk.: Kiborító tud lenni!
-
OutSider17
senior tag
válasz
choco01 #9840 üzenetére
De működik a telefon!
Ebben igazad is van! A kínaiak már meg is kapták.
Na mind1 én nem állok ebbe bele. Majd érkezik amikor szeretne. De azért kíváncsi vagyok a gyorsulásra és az új dolgokra is.Ha ez baj, akkor a hátam legyen elől!
Ui: A fogyasztás is akkor javult amikor fel tettem a béta Google Play Áruházat. Addig ugyan olyan volt mint a B197.
-
OutSider17
senior tag
válasz
Leslie1966 #9833 üzenetére
Írd már le legyél szíves hogy milyen verzió az ami jól megy neked, mert 2 perc múlva dirib-darabra töröm ezt a "szart"! 30perce ezzel sz*pok,de nem jó még mindig.
Csak a régebbivel enged be!SZERK!
De az is lehet hogy el beszélünk egymás mellett!
NEM a HiCare frissítésével van baj!!!
Hanem a Huawei Mobile Services-el! Beállítások-> Huawei azonosító->Beállítások-Frissítés keresése.... na itt fogja feldobni a 2.5.4.302-es verziót ami után mint már írtam nem tudod használni sem ezt sem a HiCare alkalmazást! -
OutSider17
senior tag
válasz
choco01 #9830 üzenetére
Nem akarlak el keseríteni, de szerintem csak szimplán össze fosta magát a szerverük de úgy izomból!!!
Nem értem én ezt komolyan mondom..... Ha frissíti az ember az alkalmazást akkor ha meg akarod változtatni a jelszót akkor azt írja hogy a szervereik foglaltak próbáld meg később!Ja és képernyőképet nem lehet csinálni, mert az alkalmazás tulajdonosa nem engedélyezi! XD
Egyre viccesebb ez a cég is...... fejükbe szállt a siker elég korán!
-
OutSider17
senior tag
válasz
OutSider17 #9800 üzenetére
Miért van olyan érzésem hogy összefügg az aplikáció hiba és a frissítési kvóta hiánya?
-
OutSider17
senior tag
válasz
Leslie1966 #9771 üzenetére
Frissítés előtt be engedett, de azóta nem tudok belépni.
Remélem az Oreóval rendbe hozzák ezt a bugot. -
OutSider17
senior tag
Ezek közül valamelyiket szerintetek mennyire lenne rizikós fel rakni a telefonomra?
-
OutSider17
senior tag
válasz
velkeibalesz #9616 üzenetére
Sima biztonsági frissítésnek írta!
Nekem idáig sem volt problémám vele.Bár.... volt 2 hete egy olyan éjszakás műszakom ahol nagyon gyorsan merült úgy hogy nem használtam és az akumulátor kezelőben sem írta hogy mitől merült olyan gyorsan! De azóta semmi probléma vele.
-
OutSider17
senior tag
Szervusztok! Az előbb néztem hogy áll a frissítés, de még csak a B198 érkezett meg az előbb!
Ha esetleg valaki várta a B198-at, akkor nézze meg ő is.Csak egy biztonsági frissítés!
-
OutSider17
senior tag
Szervusz!
Hát nekem személy szerint jobban tetszenek a Mate 9-el készült képek!
A Mate 10 olyan szinten túl élesíti a képeket hogy az már inkább csúnya mint szép! De ez megint csak személyes vélemény. Kinek mi tetszik!
Nekem a Mate 9-től csak a V30 képei teszenek jobban!
De itthon még nem kapható (szerencsémre!) és ráadásul nagyon drága is.Szerk: De az tény hogy szebb felvételeket csinál gyenge fényviszonyok melett a Mate 10 Pro!
-
OutSider17
senior tag
válasz
snorbi82 #9552 üzenetére
Hát én sem válltanék Mate 10-re!
Jobban tetszik a Mate 9! És ez az üveg hátlap...... egy rakás kaki! Nagyon gyorsan karcolódik!
Főleg hogy nincs rajta jack csatlakozó! Én pedig nem igazán kedvelem ezt az átalakítgatós módszert!
Kamerában sem jobb szerintem a Mate 10 a Mate 9-nél. Szóval maradok egyenlőre.
Kíváncsian várom hogy mit javul majd a telefon az új rendszerrel! -
OutSider17
senior tag
válasz
#35723520 #9232 üzenetére
Semmi probléma! Ebben az esetben én is elnézést kérek tőled a nyers fogalmazásért és a stílusért!
Örülök hogy sikerült ezt a félre értést tisztázni!Nincs vele különösebb problémám azt leszámítva hogy a háttérben futó alkalmazásokat hiába nyitom meg, újra kell indítanom őket hogy működjenek! Illetve írta itt valaki hogy mintha az akkumulátor idő is javult volna. Az pedig nekem mintha kicsit rosszabb lenne B194 alatt mint előtte!
-
OutSider17
senior tag
válasz
#35723520 #9226 üzenetére
Na akkor kezdjük az elején..... Ki szólt hozzád???
Másodszor majd ha én elkezdek neked ilyen stílusban írogatni utánna írogathatsz nekem te is ilyen stílusban. Addig pedig jó lenne ha kicsit vissza vennél az arcodból!
De ha gondolod meg beszélhetjük személyesen is a nézet eltérést! -
OutSider17
senior tag
válasz
vwpolopg #9207 üzenetére
Szervusz!
Mert az teljesen normális hogy egy "ekkorra" cég mint a Huawei nem képes egy időben egy fajta modellre kiadni az adott frissítéseket ugye?
Szerver túl terheltség??Mitől a mate 9 frissítéstől??
Nem az új rendszert (Oreót) várjuk/vártuk páran hanem egy szaros biztonsági frissítést..... Konkrétan még Augusztus 5.-ikei az utolsó biztonsági frissítésem! (Még a vodások közül is van aki B197-en van míg én a szaros gyári független telefonommal B194-en vagyok és hiába keresem a frissítést.... mert nincs elérhető!)
De hát azt is lassan már sorszám alapján osztogatják. Vegyek én is akkor Pixelt??
Hát kicsit bánnom már hogy nem azt vettem... -
OutSider17
senior tag
válasz
Tomtailor85 #9196 üzenetére
A kérdés jó!
De én egyre inkább úgy látom hogy hiába várjuk páran ezt az OTA frissítést mivel vannak akik már B197-en míg mások többek között én is még csak B194-en vagy még régebbi rendszerrel használják a telefonjukat! Hol ott független az enyém is.....
Arról nem is beszélve hogy az utolsó biztonsági frissítésem még augusztusi.....
Szóval amint találok megbízható linket azonnal teszem fel, mert a kedves Huawei-re aztán jövő karácsonyig is várhatok körülbelül. -
OutSider17
senior tag
válasz
#07400704 #9146 üzenetére
Jelenleg egy modelről beszélünk! (Mate 9)
Míg a legutóbb még a szaros iPhone 5s is megkapta az új rendszert az Apple-nél!
Akkora szórás van a Huawei-nél hogy az hihetetlen! Agusztus 5 óta még egy szaros biztonsági frissítés sincs a Mate 9-emre! Arról nem is beszélve hogy ha minden igaz akkor hiba mentesen megy az Oreó béta a Németeknél és még mindig semmi hír arról hogy egyáltalán idén képesek lesznek-e a frissítést elérhetővé tenni a Mate 9 tulajdonosoknak! Az meg hogy csak 250 német kapta meg a bétát az meg kész vicc. -
OutSider17
senior tag
Jöhetne már az az Oreó!
Nagyon tetszik a megjelenése! -
OutSider17
senior tag
Javult valamit legalább a B194-hez képest a B 198?
-
OutSider17
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #9112 üzenetére
Szervusz!
Azt hittem hogy ez is a bootloader nyitogatós B197!
De egyébként nálam semmit nem jelez a telefon! B194 van fent jelenleg. -
OutSider17
senior tag
Miért van olyan érzésem hogy ehhez az "ota" frissítéshez mókolni kell a telefont??
-
OutSider17
senior tag
Nekem sem jelzi a B197-et.....
-
OutSider17
senior tag
válasz
Tav-Csoves #9021 üzenetére
Hát azért az csúnya lenne!
Hát remélem hogy úgy megcsinálják hogy eszembe sem fog jutni a vissza térés! De hozzá kell hogy tegyem hogy tökéletes mind a rendszer, mind a telefon. Csak az a fránya kíváncsiság.... -
OutSider17
senior tag
válasz
elekreg #8839 üzenetére
Hát nem tudom!
Én öcsém S7 Edge-re sem váltanék ami idén az év telefonos kamera díját bezsebelte!
Nem csinál olyan képet mint a Mate 9-esem! Este lehet hogy több részletet lát, de pokolian zajos a kép!
A Mate 10 olyan szinten túl élesíti a képet hogy az borzasztó! Ízlések és pofonok. -
OutSider17
senior tag
válasz
Tav-Csoves #8739 üzenetére
Szervusz!
Szerintem csupán idő kérdése hogy itt is ez lesz.
Mindenki elszáll magától a hegyi levegőtől. Ez garantált!
Kíváncsi vagyok csupán arra a "15%-os" teljesítmény növekedésre! -
OutSider17
senior tag
válasz
mjani1172 #8731 üzenetére
Szervusz!
Köszi az infót!
Még jó hogy ilyen ritkán járok ide!
Kicsit elkeserítő hogy nem bírták megcsinálni még mindig a Mate 9-re az Oreót!
Hiába húzzák vele az időt, úgy is valami szar lesz benne amit legalább 3-4 frissítéssel később fognak javítani amivel persze újjabb hiba fog előbukkanni. De már hozzá szoktam ez alatt a cirka 5 év alatt! (P7/Mate7/Mate9) -
OutSider17
senior tag
Kíváncsi leszek hogy milyen lesz az Oreóval a Mate9!
-
OutSider17
senior tag
válasz
gabikiraly2 #8444 üzenetére
Nekem jelenleg is Mate 9-em van!
Biztosan nekem akartad ezt írni? -
OutSider17
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #8440 üzenetére
Szervusz!
Igazából ez rajtad áll! De elég jó kis telefon ez a Mate 9!
Öcsém S7 Edge-t vett én Mate 9-et! Nem bántam meg! Pedig én is S7 Edge-t akartam venni, de megláttam a kirakatban a Mate 9-et! -
OutSider17
senior tag
Mikorra várható az Oreo?
-
OutSider17
senior tag
-
OutSider17
senior tag
válasz
Acélfarkas #8298 üzenetére
Én sem tapasztaltam még ilyet!
-
OutSider17
senior tag
Szervusztok!
Kicsivel több mint 1 napja nyúzom az új rendszert. Annyi változást vettem csupán észre csak hogy néha ki dob a facebook applikációból ha videót nézek! Bár ez lehet applikáció hiba is. De érdekes minden esetre!
Más változás nincs. Aksi ugyan olyan jól bírja, kamera még mindig brutálisan jó! Nem bántam meg hogy lecseréltem a Mate7-et és a Canon EOS 650D fényképező gépemet! Végre nem kell állványt és obijektív táskát sem kell magammal cipelnem sehová!
És szerény véleményem szerint lehet hassonló képeket csinálni vele.
Legalább is nekem sikerült már jó néhány! -
OutSider17
senior tag
Kíváncsi leeszek milyen lesz az új rendszerrel a telefon.
-
OutSider17
senior tag
Ne haragudj bakosarpi hogy neked válaszolva tettem fel a kérdésemet!
-
OutSider17
senior tag
-
OutSider17
senior tag
válasz
tutaj01 #6294 üzenetére
Szervusz!
Hát én elég sokat fotózók hobbiból és én pont a telefon miatt adtam el a compact cannon eos650D-m. Olyan szinten brutális a kamera hogy az hihetetlen. Én sem mondom hogy nincs jobb, de az eos650D-met el verte.
És nem kis előny hogy sem objektív, sem táska nem kell hozzá ha fotózni indulok. -
OutSider17
senior tag
Szervusztok!
Valaki tudja esetleg hogy mikorra várható a Mate 9-re az Emui 5.1?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest