- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Logitech Z906
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
válasz
#24536576 #1972 üzenetére
aptx mondjuk nekem jól esne.
Note 7 valószínűleg azért lagolt be, mert a Samsung optimalizációja hagy kívánnivalót maga után. TW-vel karöltve tudnak produkálni. Mint írtam, nekem csak Note 4-em volt, az is meg tudott akadni akkor is, amikor a csúcsok csúcsa volt. De ezt tudjuk, én már mindent láttam megakadni, Apple cuccokat is, sőt még a Mate 9-en is láttam olyat, hogy elgondolkodott egy pillanatra.
Ezeknek jellemzően szoftveres okai vannak, nem is biztos, hogy maga az OS lehet, hogy épp vmelyik alkalmazás terhel túl, csinál valami észnélküli IO művelet kupacot vagy terheli túl a CPU-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged