- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutSider17
senior tag
válasz
Acélfarkas #8298 üzenetére
Én sem tapasztaltam még ilyet!
-
dutrás
őstag
válasz
Acélfarkas #8298 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet.
-
Acélfarkas
őstag
Sziasztok, másnak is belassul a telefon ha töltőre van dugva használat közben? Mi lehet az oka? Dual SIM verzió 194-es ROM. Ugyanez van ha PC-re dugom.
-
csapoze
csendes tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nincs hirdetés!
Semmilyen formában. -
ficus10
csendes tag
válasz
Leslie1966 #8281 üzenetére
Rendszer alkalmazás is törölhető,ha jogod van hozzá.
Megfelelő alkalmazással persze. -
ficus10
csendes tag
válasz
Leslie1966 #8282 üzenetére
No csak?
Aztán hol néztél utána,hogy ilyen magabiztos vagy?
Egyébként csak jelezni akartam,nem áll meg az élet.Lesz még pár köztes verzió a váltásig."Update 24.09.2017, Sicherheitspatch 01.09.2017, Kernel 29.08.2017
neue supersu sr4 für die Stock Rom`s, alle Rom`s haben die Region C432B196"Firedance1961
-
mjani1172
addikt
válasz
Leslie1966 #8282 üzenetére
Nem hiszem hogy kamuzna, még sosem tette. Mi értelme lenne? Inkább csak húzza azt aki erre ugrik, de szvsz nem kamu.
-
foxymaci
senior tag
[Cafele üvegfólia + Spigen tok]
Remélem bírni fogja eléggé szorosan öleli körbe. -
mjani1172
addikt
Sajnos nekem meg a Bluetooth-al van gondom, már minden volt (Fr, HR) és az előző softal is csinálta,a zene megakad és szakadozik.Az újraindítás sokszor segít de csak ideig óráig és akkor sem mindig.
Tanácstalan vagyok mert én ezt folyamatosan használnám. -
pepetech
őstag
válasz
Leslie1966 #8267 üzenetére
Azt vágom csak arra akarok célozni hogy nekem sikerült illetve suhamer is tudta törölni.
-
suhamer
csendes tag
válasz
Leslie1966 #8264 üzenetére
Én tudtam törölni, már nincs ott az alkalmazások közt, playben telepítést ír.
-
pepetech
őstag
válasz
Leslie1966 #8264 üzenetére
Nekem nem hozza az alkalmazások közt + ha plajben rákeresek azt írja hogy telepítsem.
-
suhamer
csendes tag
Kikapcsoltam a "nagy energiaigényű alkalmazások bezárása", meg "figyelmeztetés nagy fogyasztásra" funciókat, azóta hasít minden, ahogy kell. A Quik-et már csak poénból is törlöm, ne fogja a helyet, nem mintha nem lenne elég.
-
pepetech
őstag
válasz
Leslie1966 #8260 üzenetére
Nekem 1x jelzett hogy frissített és player áruházból töröltem ezt a gopro-s programot.
-
bakosarpi
tag
válasz
Láng Tibor #8257 üzenetére
Fentebb lett említve a quik nevű app amit hozott a frissítés, most letöröltem, lehet az lesz a ludas. Üdv!
-
Láng Tibor
tag
válasz
Nuada herceg #8233 üzenetére
Nem érdemes nekem se segített rajta.Ez most sajnos ilyen.
-
bakosarpi
tag
válasz
Leslie1966 #8250 üzenetére
Azt én is láttam, hogy jött ez a quick, de hol találom, milyen néven, mert így az alkalmazások között nincs...
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Leslie1966 #8250 üzenetére
És hogy tudtad törölni? Rendszeralkalmazás, nekem nem engedi sehogy sem.
[kép] -
Bornie127
aktív tag
Ez a quik app az új rendszerrel jött, vagy feltettem valami szart amire nem figyeltem? Mit csinál ez az app?
-
törölt tag
Van valaki vodás, akinek megjött már a frissítés? (Nem mintha különösebben izgatna, csak kíváncsiságból...)
-
pepetech
őstag
válasz
suhamer #8244 üzenetére
Igen jól látod. Én például kikapcsoltam a nagy energia fogyasztású alkalmazások riasztását. Mondhatni ismét meggyomláltam az energia takarékosságot. Nem kell nekem 2-3 nap a telefonnal úgyis minden nap töltöm. Szóval azóta nem fordult elő kilépés. Vagyis de 1x rayman játékot felraktam elindítottam kilépett aztán újra elindítottam és 2 óra játékot kaptam
. De a rayman esetében is picsán rúgtam a játék értesítéseit.
-
suhamer
csendes tag
Arra jöttem rá, hogy a nagy erőforrást igénylő appok lépnek ki, pl játékok, de azok is csak akkor, ha grafika maxra, vagy közel maxra van rakva.
-
gabesz839
senior tag
Ezt a wipe cachet konkrétan hol kell megcsinálni?
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Leslie1966 #8241 üzenetére
Nekem szerencsére jó irányba ment a frissítés. Vonakodtam felrakni, de hátha; bejött. A korábbi lagjaim eltűntek,minden megy szépen mint a b186-nál, igazvegy wipe cache-t csináltam update után. Nem lépeget ki semmi sem.
-
Leslie1966
senior tag
A B194 frissítés után ajánlott mindenképpen egy factory reset és wipe chase recovery-ből.Igaz én nem OTA-n keresztül frissítettem, de semmi gond nincs vele, nem lépeget ki játék közben meg ilyesmi.
-
gabesz839
senior tag
válasz
Nálam a Google play nem működik. Csak újra indítás után, de csak kb 10 perc aztán megint nem tudok pelépni
-
dutrás
őstag
válasz
OutSider17 #8232 üzenetére
-
válasz
Tav-Csoves #8218 üzenetére
amit linkeltél az olyan mint a gyári full mm re végig ér?
-
válasz
Már 10 en mondtuk legalább, hogy bugos a szoftver... én sajna nemtom megcsinálni hard resetet mert van a telefonon, token és akkor újra meg kell csináltatnom a bankba...:S
szvl.
Valaki megnézhetné ,hogy megoldja e hard reset...
-
mtm800
senior tag
válasz
OutSider17 #8232 üzenetére
Azért a Canon-t kár volt eladni
Kamera meg max jó....a brutálistól azért messze van főleg ha nem verőfényes az idő....de ez csak a magánvéleményem, mert nekem is van mate 9 mióta megjelent
-
Nuada herceg
őstag
Én is beállok az elégedetlenkedők táborába.
Ma délután raktam fel a frissítést.
Ilyenkor este szoktam kicsit játszani telefonon.
De 5 perc játék után ki is dobott. Szépen bezárta és ennyi.
Eddig még sosem volt ilyen problémám.
Tényleg nem az igazi ez a frissítés.
Nincs kedvem factory resetet nyomni félek az sem oldja meg. -
OutSider17
senior tag
Szervusztok!
Kicsivel több mint 1 napja nyúzom az új rendszert. Annyi változást vettem csupán észre csak hogy néha ki dob a facebook applikációból ha videót nézek! Bár ez lehet applikáció hiba is. De érdekes minden esetre!
Más változás nincs. Aksi ugyan olyan jól bírja, kamera még mindig brutálisan jó! Nem bántam meg hogy lecseréltem a Mate7-et és a Canon EOS 650D fényképező gépemet! Végre nem kell állványt és obijektív táskát sem kell magammal cipelnem sehová!
És szerény véleményem szerint lehet hassonló képeket csinálni vele.
Legalább is nekem sikerült már jó néhány! -
törölt tag
Eddig tartott, ismét kilép, de egyszerre böngészőből, spotifyból... Memóriakezelési gondjai vannak szerintem. 🤔
-
choco01
addikt
válasz
Bornie127 #8220 üzenetére
Beirod hogy Cafele Mat 9 tempered glass alira.. Szvsz jobb mint a pzoz nálam 3x annyi ideig is bírja..
A másik meg
Ultrathin Anti-Explosion 9H 2.5D Screen Protector For Huawei Mate 9 Full Cover Tempered Glass for Huawei Mate9 Glass Film
http://s.aliexpress.com/B3Mna6by
(from AliExpress Android) -
Sword
őstag
-
Tav-Csoves
őstag
-
Beetlejuice
tag
Sziasztok!
Nekem is megjott az uj frissites, de eleg jol erzekelheto battery drain-t tapasztalok. Cache wipe-ot csinaltam, de nem tunik ugy hogy valtozott volna valami. Valaki tapasztalt hasonlot? Illetve a factory reset-en kivul van meg valami mas alternativa is? Vissza lehet tenni a regi romot esetleg?Koszi elore is!
-
bakosarpi
tag
Sajnos az appok bezárása maradt a wipe cache után is. Kellene egy teljes újratelepítés, de nem tudom, hogy a huawei féle backup, maradéktalanul visszaállít mindent (mondjuk mint a helium, netalán a titanum backup)... Ha, valaki alkalmazta már, írhatna véleményt, maradt-e minden változatlan, gondolok itt a játékok teljes visszaállítására is. Köszönöm! Üdv!
-
törölt tag
Xwidget mióta fizetős?
-
Bélaaaa
őstag
válasz
H.Istvan25 #8206 üzenetére
Nekem az 5 nap pontosan 3 hét volt.
-
suhamer
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged