Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Bornie127 #12566 üzenetére
Sziasztok!
Van valaki akinek nem megy az nfc? Próbáltam fizetni, de semmilyen formában nem működött. bármelyik simhez regisztráltam az appot.
Még gondom a bluetooth. Az eddig használatos Samsung fülest nem látja, más eszközöket viszont igen.
Ez eléggé nagy probléma ezzel az oreóval. -
válasz
Bornie127 #10343 üzenetére
Érdekes a K&H mobilbank, nekem a Mate 9-en (7.0) sosem volt vele gond hosszú hónapokon át, később a Nokia 8-on (7.1.1) sem, illetve a jelenlegi Mate 10 Pro-n (8.0) sem, pedig ujjlenyomatos azonosítással megy az alkalmazás is, viszont a Lenovo Yoga Tablet 2-n (5.0) hetente kérte újra az aktiválást, amihez nem kell amúgy PC, több módon is aktiválható, például SMS útján is.
magicbox: Így igaz, még mindig nincs minden alkalmazás rendesen megcsinálva az Oreóra, de csak alakul lassacskán.
-
choco01
addikt
válasz
Bornie127 #8220 üzenetére
Beirod hogy Cafele Mat 9 tempered glass alira.. Szvsz jobb mint a pzoz nálam 3x annyi ideig is bírja..
A másik meg
Ultrathin Anti-Explosion 9H 2.5D Screen Protector For Huawei Mate 9 Full Cover Tempered Glass for Huawei Mate9 Glass Film
http://s.aliexpress.com/B3Mna6by
(from AliExpress Android) -
Tav-Csoves
őstag
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Bornie127 #7769 üzenetére
Valami hasonlót én is tapasztaltam, főleg a chorme-nál.
De valóban a rendszer is picit "döcögős" lett. nyilván nem azt mondom, hogy lassú, hanem hogy néha meg meg akad. A gyorsabb merülést talán én is tapasztaltam.
A fene sem tudja. Hátha lassan jön a 194-es és az javít a dolgon. -
-
pepetech
őstag
válasz
Bornie127 #7707 üzenetére
Gyerekek. Bármilyen usb 3.1-es kábelen átmegy a super töltés. Viszont nem összekeverendő az usb 3.0-val. a 3.0 kék színű usb csatlakozóval van ellátva a 3.1 lilával. A gyári kábel is 3.1-es. én médiában vettem pc osztályon
. De mióta ingyen megkaptam a telekomtól a autós super töltőt azóta elahajintottam mindent hisz 2 gyári kábel bőven elegendő.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Bornie127 #7710 üzenetére
A fenti mechanizmust használó telefonok listája:
P9
P10
P11...
Mate 9
Mate 10
Mate 11...Ugyanis: a Huawei-ék kijelentették, hogy a Samsung Galaxy Note 7 akkumulátor katasztrófa után ezt a mechanizmust fogja minden többi telefonban beépíteni
A chipek figyelik az akku és a töltő fej hőmérsékletét, a feszültség ingadozást, a töltés felvétel mértékét.
Ezáltal szabályozza a töltés erejét. Ezért van 3 érték az output-nal feltüntetve.De beszéljen helyettem ez a videó: [link]
Ezek után megjegyzem: baromira nem mindegy milyen kábelt veszünk!
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Bornie127 #7707 üzenetére
Ez így van!
Ennek az az oka, hogy töltés közben két chip kommunikál egymással. Egyik a töltő fejében van, amit bedugsz a konnektorba, a másik pedig a telefonban van.
Ha a kábel paraméterei megengedik, hogy a két chip egymással komnunikáljon, és ezen felül a kábel erezete átviszi a magasabb áramerősséget, akkor és csak is ezek után jön létre a Super Charging kapcsolat. -
pepetech
őstag
válasz
Bornie127 #6008 üzenetére
Saját célra sem használhatod vagyis ha bele egyezik a hívott fél a rögzítéshez akkor csakis arra az időre őrizheted meg a felvételt amennyi például egy adat rögzítéshez kell. Példa veszel valamit telefonon keresztül a hangfelvételt a termék átvétele után törölnöd kell.
A 2. Példád elkanyarodik ott már állampolgári kötelezettséged levideózni vagy ha van tököd akkor vissza tartani az elkövetőt.
De egy ilyen kisstílű pizzás sztorin elmosolyogtam. Én eddig bármi volt hangfelvétel nélkül intéztem a dolgokat a futárral volt jó pár eset, hogy fizetni sem fizettem.
Amiben egyedül látom az értelmét egy hívás rögzítő programnak ha pl valaki megfenyeget és a második hívást felveszem ebben van logika.
De egyébként nem látom értelmét. Ahogy írtad az első részben 100 pénzbírság volt szóval törvény ellenes ahogy mondtam
.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Bornie127 #4405 üzenetére
Firmware finder:
Nos, ha jól emlékszem, a 138asra az "use new firmware base" jelölőt kiválasztva, az installation via system update-vel együtt, a "...b156 date 19.01.2017 FULLOTA-MF 2.148GB
Ez felment. Aztán azóta semmelyiket nem sikerült felrakni rá az azon túli újabbak közül... -
ChuckyCheese
tag
válasz
Bornie127 #1396 üzenetére
Köszönöm!
Szerintem is megérte.
komarci:
Köszönöm! Azt hiszem én is. Nagyon jól szól! És a telefon is király! Bár még csak fél napja gyötröm, de az akku is elég jónak érződik.
Nemrég töltöttem full-ra. 60 százalék körül vettem ki a dobozból. De a napot kibírta sok mobilnettel, birizgálással, zenével stb.. Mostantól meglátom, mit produkál. -
Sword
őstag
válasz
Bornie127 #954 üzenetére
Őszintén szólva rádugom, pillanatok alatt felmegy 80%-ig, teszek veszek és ennyi, ott van.
Tippre 1 óra fullra, de még nem mértem.24 órája megy a teló, 42% környékén vagyok okosóra, zenehallgatás, bt zene lejátszás, 2 óra 45 perc képernyőidő, letöltések. Marhára elégedett vagyok, ilyen telefonom még nem volt, pedig általában az aktuális flagshipet vásárolom.
-
törölt tag
válasz
Bornie127 #904 üzenetére
Nekem kristály tiszta a hang.
Pár dolog ami eddig gázos:
- Hiába RGB a led, "összemosni" nem tudja a színeket, legalábbis LightManagerrel nem. Csak az alapok mennek.
- Néhány élő háttér gondokkal küzd. ChristmasHD, OceanHD nem lapozható, dupla érintésre se reagál, Weather Now összeomlik, mind az alkalmazás, mind a widget, mind az élő háttere.
- Dupla koppintás hiányzik, illetve, hogy ha ujjlenyomatos feloldás van, akkor nem lehet mintával feloldani, csak jelszóval/kódal
- Kamera (még?) nem az igazi
- Zárolt képernyőn nincs zenevezérlés, bár egyszer! megjelent rajta a spotify
- Jó lenne ha némely appban eltűnnének a gombok(galériában van, hogy eltűnik, de ha visszahozom, utána ott marad
- Másik oldalon jobb lenne a hangerőszabályzó
- Szvsz sietve lett kiadva a 7.0, ezért akad 1-2 bug.+ Tényleg nagyon gyors, Samsung a közelében sincs.
+ Szép a kijelző, nem hiányzik az amoled
+ Aksi nem szeret merülni
+ Ujjlenyomat-olvasó megváltás a Samsungéhoz képest
+ Remek összeszerelés, anyagminőség
+ Swiftkey, messenger végre nem laggolEddig nem bántam meg, hogy ezt a telefont választottam, remélem a későbbiekben se fogom.
-
utomi
senior tag
válasz
Bornie127 #904 üzenetére
Akkor ott nálad lesz gond. Nagyon tisztán és kellően hangosan szól. Note 7hez képest egyenesen ordít. De iPhone 7 Plust is veri kicsit.Ja és nem nem visszhangos egyáltalán pedig azóta nyúzom mióta megjött. Telenoron.
(#902) Bodrik:
Na akkor tényleg jöjjön az a teszt. Nekem kicsit csalódás volt az OP3. Egyrészt nekem picit halk volt a hangszórója de leginkább a kijelző volt az amit nem bírtam megszokni. Én szerintem inkább egy jó IPS mint egy szar AMOLED. (Márpedig a Samsung S vagy Note szériában lévőkhöz képest mind szar.) De érdekel a véleményed.
Mivel méred amúgy a GPSt ? Tesztelném én is az enyémet kíváncsiságból.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Bestbuy játékok
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB midnight blue kártyafüggetlen 94% akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- SAMSUNG GALAXY S24 Plus 512GB/12GB Cobaltz Violet szinben, garanciával, üzletből
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest