Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jabby
őstag
válasz
eladohardver #16599 üzenetére
Kemény
-
Jabby
őstag
Milyen autóstartót használtok amely stabilan tartja az üvegre rácuppantva?
Jó a Torque, de ajánlom próbára a DashCommand app-ot. Tudása hasonló az előzőhöz, viszont a letölthető rengeteg skinnek köszönhetően sokkal átláthatóbb, szebb, látványosabb a megjeleníthető adatok.
-
010203
tag
Sziasztok!
A fent említett verziós romot szeretném feltelepíteni. Utolsó stádiumban vagyok, ahol a Recovery-t kellene indítani és a megfelelő menükbe belelépni.
Na mármost nekem ezen a képen a következők olvashatók:Rom may flash stock recovery on boot. Fix?
This can not be undone.Utána a menük:
7 egymás után követő -
-No
-No
.
.
.
-Yes - Disable recovery flash
-No
-No
-No
+++Go back +++Mit csináltam rosszul, vagy mit nem csináltam meg?
Cwm based Recovery az oldal alján: v6.0.1.2
Köszönöm a válaszokat.
-
DonElvis
aktív tag
-
DonElvis
aktív tag
válasz
drmotto #16593 üzenetére
Szia,
Sima USB töltőről (1A-es) nem fogod tudni tölteni az Ideos-t. Pár másodpercig ugyan meg fog jelenni a töltés animáció, de aztán vége. Ez azért van, mert ennek 2A-es töltőre van szüksége, az egy amper kevés neki. Pontosan ezért van külön töltő csatlakozója, és nem az USB.n keresztűl töltüdik. Cseréld ki a töltő csatlakozoját, kb. 100HUF
-
samael81
tag
Sziasztok! Akadt egy kis gondom. A tabi az akkuját nem hajlandó feltölteni. Van hozzá egy másik akku is, szintén gyári, de azzal is ugyanaz a gond.Egyszerűen nem tölti fel, se usb-ről, sem pedig saját töltőről, sem pedig másik fajta töltőről. A gyári romot letakarítottam, felraktam egy 10.0 cyanogent, de azzal is ugyan az a helyzet. Ötlet valakinek? Én hardweres gondra gyanakszom...
-
dm1970
aktív tag
Köszi mindenkinek a segítséget, sikerült a gyári rom visszarakása + a root is.
Esetleg ha valaki hozzáértő idetévedne és ránézne erre: [link] megköszönném. Főleg ha kapok valami jó tippet, tanácsot a reboottal kapcsolatban.
dm
-
bakter24
őstag
válasz
dm1970 #16585 üzenetére
Üdv
A "Firmware telepítése (GYÁRI FW esetén)" -t úgy értettem, hogy ha gyári FW-t teszel fel. Mindegy mire teszed, azt törli a CWM recovery-t is.
A belső SD-t mindenképp érdemes formázni, mielőtt telepítesz (a hasznos adataid lementése után persze), mert ha ott marad alkalmazásokból adat, az bekavarhat az új rendszernél, és keresheted, mi a gond.
A friss rendszerrel is formázhatod, ha a régi rendszered valami miatt nem működik már, de érmes akkor rögtön ezzel kezdeni az új FW-ben.
-
dm1970
aktív tag
OK köszi!
Természetesen ezt ismerem, ez alapján már frissítettem a gyárit gyárira, de így hogy most nem gyári a rendszer akkor is ezt az akku ki-be módszert kell alkalmazni?
Ha igen engem ez (Firmware telepítése (GYÁRI FW esetén) ) tévesztett meg.Még abban egy kis segítség, hogy azt írja: A belső SD tartalma nem törlődik.
Arra van lehetőség, van-e értelme, hogy formázzam a belső SD-t, hogy mint a winnél teljesen szűz tárhelyre települjön újra a rendszer? -
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Jól jönne egy kis (gyors) segítség. A tab rootolva lett, supersu + 4.1.2 van felrakva.
Mi a teendő, ha a gyári romot szeretném visszarakni (lehetne egy kicsit szájbarágósan)?
Köszi dm
-
DonElvis
aktív tag
válasz
bakter24 #16580 üzenetére
Jóreggelt,
Nem, külső behatás nem érte.
Viszont ma felfigyeltem valamire. Bootolás után egy hibaüzenet fogad, valamilyen android core hibára panaszkodik. Ha ezen hiabüzenet nélkül áll fel a rendszer, akkor a kijelző sem ugrál. Lehetséges, hogy vlamilyen frissítés kellene neki? -
DonElvis
aktív tag
Tiszteletem Urak,
Pár éve magam is egy ilyen tablet tulajdonosa vagyok, ám mostanság rakoncátlankodik a cucc.
Pl, könyv olvasásakor a képernyő el kezd ugrálni, mintha a lapnagyítást gyors egymásutánban változtatnám. Játéknál is magától kel életre a képernyő, mintha belé bújt vollna a Bitdémon ;-).Találkozott már valaki hasonló problémával? 2013-ig végigolvastam a topicot, de konkrétan ilyen hibaleírással nem találkoztam. Jó lenne megszűntetni ezt a hibát, mert én is autóba szánnám állandóra, mert nincs szívem eladni.
Üdv:
Don -
drmotto
őstag
Ilyenkor annyira irigyellek titeket, mert nekem nem sikerült újra működésre bírni, így kuka lett.
-
Smiro
senior tag
válasz
Digger #16570 üzenetére
A Torque progit használom. Nekem Peugeotom van, a franciáknál kicsit kevesebb adatot lehet paraméterezni, de már komolyabb szaktudást igénylő értékek diagolásával úgysem foglalkozom. Ami a gyári kijelző mellett nekem "lényeges" - tetszetős parasztvakítás
-, ki tudom rakni a fogyasztást forintosítva, tehát a megtett kilométereket az elfüstölt pénz vonatkozásában látom. Kiraktam a teljesítményt, nyomatékot, érdekes látni, hogy (jön került ide az árok és a fa, az előbb még az úton haladtam
) mennyi lóerő, nyomaték áll még rendelkezésre egy gyorsításkor, hány százalékot használok ki épp a motor 100%-jából, olajhőfokkal hogy állok, akksi feszültség mennyi, hányadik sebességi fokozatban vagyok épp. (közel 40 éves jogsi és vezetés mellett micsoda meglepő újdonságok
) Mondjuk az jó, hogy ha esetleges hibaüzenetet azonnal be tudok lőni, ha átmeneti hiba, törölni is tudom, de igazából mint írtam, inkább látványos számomra. Ha nem lenne gyári fogyasztás mérőm, az lenne talán a legfontosabb funkció számomra, de az nin is beállítva. Ezen kívül rengeteg aktuális, üzemeléssel kapcsolatos motoradatot tud kijelezni, talán 7 lapon keresztül lehet kiíratni adatokat mindenről. GPS bekapcsoláskor térképen is nyomonkövethető utólag, hol és mikor milyen paraméterekkel haladtál, HUD kijelzést is lehet produkálni a kijelző megfelelő beállításával, stb. Play Áruházban részletesen. Szerintem a legjobb diag progi.
-
SsPL711
őstag
Ez az ODB-s dolog engem is érdekel, a Tab megvan még, de már jó rég óta nem használom semmire.
Kocsiba jó lenne, ilyen műszerfali kütyünek.
Egy két irányadó infót megköszönnék, hogyan is fogjak hozzá ehhez az ODB-s dolognak?
Ha jól rémlik, kell hozzá egy BT-os ODB-re akasztott "kiolvasó", meg egy fizetős app ami feldolgozza a jeleket...vagy valami ilyesmi. -
Smiro
senior tag
-
napocska2
senior tag
válasz
bakter24 #16566 üzenetére
Nekem is eszembe jutott a tippmix, amikor az előzőt írtam! Úranyám, most nézem, hogy már három éves lesz a gyerkőc?!
Kétszer is utána számoltam az ujjaimon, a bizonyosság kedvéért...
Tényleg nagyon klassz kis csapat volt itt a hőskorban, nekem némely eszköz topikjában furcsa is, hogy nem úgy alakul a társaság, mint ahogyan itt megélhettük.
No de itt vagyunk még a ph!-n, bármikor összehozhat néhányunkat egy új kütyü. -
bakter24
őstag
válasz
napocska2 #16565 üzenetére
Köszi
Jó kis gép, és jó kis közösség. Elég nagy élmény volt látni, hogy milyen összetartóak akik itt összeverődtek a puszta hardverközösség okán
Sosem felejtem el a tippmixet, mikor született a fiam
Nagy poén volt
szerk.: Nekem is közrejátszik a döntésben, hogy kaptam az öcsémtől egy 6"-os E-inkes olvasót, ami olvasásra egy sokkal jobb alternatíva. Navigációra meg van egy régebbi WinMobil 6.1-es PDA-m, ha kéne.
-
napocska2
senior tag
válasz
bakter24 #16564 üzenetére
Óóóó! Persze nem azért óóóó, csak hát mégis...
Pár hete én is beújítottam olvasásra egy Tesco-s tabit, nem tudtam ellenállni neki. De ezt is megtartom mindenképpen, hiszen remekül elnavigál hosszú úton, olvasni is jó rajta és biztonsági tartaléknak is kiváló.
Azért remélem, hogy találsz alkalmas vevőt, ha már így döntöttél. -
bakter24
őstag
Ez a nap is eljött
Én is eladom ha bírom.
Sajnálom nagyon, a szívemhez nőtt, de kb fél éve nem használom, csak néha feltöltöm, az akksi miatt. Egyszerűen már nincs szükségem tabletre
Azért a fórumot figyelemmel kísérem, ha lesz kérdés, segítek, amiben tudok.
-
Bazsa74
tag
Üdv!
Jelenleg PFC_403v5_Reloaded van a tabon. Tökéletesen és gyorsan működik minden. Viszont, mikor leveszem a töltőről, már nem hajlandó forogni a kijelző, csak újraindulás után. Erre van valami ötletetek, hogy miért csinálhatja? -
oszy
veterán
Én most készülök vennie egy S7-201w típust. Tényleg nagyon nehéz tölteni usb-ről? Egy nyaralás alkalmával pl. nem jönne rosszul ha nem kellene a töltőt is "cipelni". Mert ugye van kütyü bőven
-
Bazsa74
tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék.
Feltelepítettem recoveryből a cm10-et. El indult, ment is. Majd újraindítottam. Azóta semmi. Az ideos logo után süket. Lehet látni, hogy világít a kijelző, de fekete a kép és alig hallható kattogás jön ki belőle. 46 percig vártam de semmi. Hard resetre sem történik más. redlinepc.hu instrukciói alapján csináltam mindent. Van valami ötletetek? -
jarisz46
csendes tag
Buék !
A SLIM -en tárol képeket, videókat stb. szeretné egy másik tabletre /sony xperia z3/ átvinni.
1 hsz olv. Keresésre csak a Wifis lehetőségre utalás van, konkrétabban nem feszegeti.. !
MINDKét kütyü a helyi WIFIN lóg.
PC-M nincs. ! KÖSZI !
Esetleg: A slim eredeti SW vel műxik.!)) -
Digger
senior tag
válasz
bucsupeti #16547 üzenetére
A nejem a Galaxy ACE telefonját qrta egyszer földhöz. A kijelző végigrepedt. A telós szerviz szakik azt mondták egy húszas lenne a javítás, úgyhogy nem éri meg. Egy kis googlizás és egy kis youtube videó nézése után rendeltem hozzá kijelzőüveget, komplett házzal együtt. Valami 4500 forintért be is dobta a postás a ládába. Nekiálltam és kicseréltem. Nem ördöngösség, emberek csinálják ezeket a dolgokat is! Azóta is hibátlan! Úgyhogy hajrá!
Amúgy írtam már itt, hogy az enyém sarka is meg van pattanva, de szeretem a kis sz@rost, lehet egyszer nekiállok és kicserélem! Csak sajnos nagyon kevés az időm!
-
bucsupeti
senior tag
Ha valakit érdekel egy törött kijelzős készülék akkor az jelentkezzen privátban. A törés ellenére működik a kijelző. Minden tartozék megvan hozzá. Jelképes árat kérek érte.
-
zozimoto
aktív tag
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt kívánok!
-
napocska2
senior tag
válasz
Digger #16544 üzenetére
Na örülök, hogy sikerült megrendelned, szomszéd!
Hosszabb utakon mindig a tabinkkal szoktam navigálni az embört és tényleg elég jól teszi a dolgát sok órán keresztül is. Bár adódott néha egy-két kellemetlen szituáció, amikor magas hegyek között éppen valamilyen fontos csomópont környékén ment el a GPS jele, de azért valahogy megoldottuk a helyzetet.
-
Digger
senior tag
válasz
napocska2 #16536 üzenetére
Jó reggelt szomszéd!
Már rendeltem is töltőkábelt, amit lentebb ajánlottál!
A gyári már igencsak rossz állapotban van!Tegnap jöttem haza Pestről és az új csilivili, nyolcmagoskétgigásfulhádéskitkatos MTK processzoros telefonra telepített naviprogram eldobta az agyát!
Nosza előkaptam az öreg hüvelyt és hiba nélkül tette a dolgát!
Kár, hogy a nyáron a puttonyos autó ajtaját kinyitva a táskámból kipottyant az aszfaltra és a sarkán az üveg kicsit megpattant! De még így is szuper! -
gthomma
senior tag
Sziasztok!
Most kaptam egy S7 Slimet tartozás fejében.
Létezik rá a teljesen elavult 2.2.2 hulladékon kívül olyan rom amiben működik a 3G, Bluetooth,WiFi,GPS?
A kamera abszolút nem érdekel. -
Ittnemaz
aktív tag
valakit érdekel egy 3gs készülék?
-
napocska2
senior tag
válasz
Gaborka30 #16534 üzenetére
Az e-bay-ről szoktam beszerezni, már vettem néhányat, de mind működőképes volt szerencsére. Legutoljára ezt vettem: [link]
Ha esetleg nem szoktál onnan rendelni, vagy nincs a környezetedben valaki, aki megoldja ezt neked, akkor az e-bay-es topikban biztosan tudnak neked segíteni ebben. Az ismertető közepén írják azok nevét, akik vállalnak ilyet. -
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet töltő kábelt beszerezni ehhez a tablethez? (Nem az usb-s része, hanem a "rendes" töltő része érdekelne).
Esetleg érdekelhet jó állapotú használt komplett tablet is -
Mond
senior tag
A másik kérdésem, hogy lehet pc-ről telepíteni rendszert?
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
Feltettem recovery-t de nem tudom irányítani a hangerőgombbal!
Mi lehet a gond? -
dkrisztian
újonc
Sziasztok.
N.O.V.A 3 játék érdekelne a tabletemre (tudom fent van , hogy melyik verzió szükséges , de ez nem tudom miért nem működik)
n3v1.0.0_Checking.Compatibility.OFF
ezt a verziót kerestem mindenhol de ahogy feltelepítettem ki is irta hogy ez nem jó stb.. és kidobott
régi forumon ezt a verziót használtam és müködött , le is töltötte magának az adatokat nem kellet mappa másolást végezni , de most még az adatokat se találom meg külön , apk-bol akárhonnan letöltött töltöttem le ez nem működött .
Lehetséges hogy régen még működött de most valami változást történt a játékban , vagy ha van valakinek működő verzió azt nem tudná velem osztani ?
előrre is köszönöm ! -
Xlipton
csendes tag
Sziasztok!
Bár láttam ez előtt is már ezt a problémát de a megoldásra nem jöttem rá...
cm-10.1-20131111_V1-EXPERIMENTAL-s7-asture
ezt a ROMt tettem fől, simán ment de ezután bármilyen gappsot próbáltam cwm-ből vagy twrp-ből felrakni mindig installation aborted üzenetet kapom (elv. a zip. rossz)
cwm: 6.0.1.2
twrp: 2.3.1.1
A segítséget előre is kösz! -
-
bakter24
őstag
válasz
jarisz46 #16525 üzenetére
Az idő eljárt felette, az biztos. A minap tettem rá Asturel CM9 romját, hogy kipróbáljam a Plants vs Zombies 2-t, és megy is rajta, de baromi lassú a játék. Netezésre, mail-ezni még jó a Slim, de a korlátai kezdenek közeledni hozzá.
A melegedés esélyes, mivel korábban is baromi forró volt hátul a burkolat komolyabb terhelés alatt.
-
jarisz46
csendes tag
válasz
bakter24 #16524 üzenetére
Köszi a törödést...!
.
Szántam rá pár napot, hogy kiismerjem a jelenséget:
Ezt tette:
bekapcs , jelszó,: a gmail -kényszerített bezárása, kevés használat, majd újraindulás fél percen belül
IDEOS felirattól, /betöltéstől/1,/ Amennyiben nem adtam, meg a jelszót, vagyis nem léptem be, akkor is újraindult kb fél perc múlva... Tehát nem a Gmail az ok...!!.
:
2,/ Ebben az időben sokat volt bekapcsolva illetve töltőn hagytam, nap közben is, ami amúgy nem szokásom.
Azaz napi max 3 órát használom általában részletekben. este, éjjel , reggel, amikor valmailyen infóra szükségem van ! t
Na ma reggel aztán meglepett:
3,,0. bekapcsoltam,
3,1 Gmail kényszerített bezárás lekoppintva,
3,2 majd ment kb. fél óráig csont nélkül...
Semmi ujraindulás...Ezután kikapcs mert nem volt több időm .b....
NEM tudok másra gondolni. mint valami melgedésre, vagy egyes "huzalozások"túlmelegedésére..
Mi a véleményed/tek/ ??
Lehet, hogy ennyit bír ez nekem nagyon tetsző hasznos eszköz:.
-3,5 év !!?? vagy az appok egy része már nem futnak V: 2.,2 alatt , mert elavult az SW.
- az biztos a netcounter, watchdog már törölve, mert kényszerített bezárást generál..... -
jarisz46
csendes tag
válasz
jarisz46 #16522 üzenetére
Ulácc rám kezd rám járni a rúd !! Hogyan lehet megakadályozni, hogy egy APP , nevetetesen a gmail autómatikusan letöltődjön... Ez az app megfekteti , ujraindítja a gépem.!!
...Uninsatállom, ikonját kitörlöm, és újra megjelenik.... Google frászoltat vagy mi fene van??! pliz-plíz....
Néha időm sincs a fentiekre akapkodásban.. hehe -
jarisz46
csendes tag
válasz
napocska2 #16521 üzenetére
Köszi !
Az általad jelzett app-ot
11.11 én töltöttem le, hogy pontosan miért nem tom.! Csak úgy ,mert mások is letöltötték...Aztán homályba veszett.
Mivel nagyon gyakran kiadta /7-8mp/ ezért alap SW hibát feltételeztem, tekintettel a gép korára is.
Más Appoknál is előfordul ilyen kijelzés, de ritkán.. Ezért egy koppintás a "kényszerített bezárásra" és megy tovább..jól.
Lehetséges, hogy -
napocska2
senior tag
válasz
jarisz46 #16520 üzenetére
Szia!
Nincs feltelepítve véletlenül a DU Speed Booster alkalmazás a tabidra? Mert a hibaüzenet erre mutat a play-en. Ha rajta van, akkor csak meg kell szabadulnod tőle és a probléma megszűnik. -
jarisz46
csendes tag
válasz
bakter24 #16463 üzenetére
Szia nagymester/ek/.!
Kezdetektől olvaslak bennetek, mert van egy 3 éves Slim 7 em, ami un. Inviteles, 3G-+s.
Ma már diginél vok, mert megvettem két év után a TAB-ot.az Inviteltől .
Eddig különösebb gond nélkül kiszolgált., illetve meg tudtam oldani, ha pici bajom volt..!
Eredeti rendszerrel megy, mert nem értek, /nem merek!/ a mókoláshoz.
Nem volt rá szükség , !
Most viszont segítséget kérnék: egyszer-*csak elkezdte kb: 7-8 mp enként kiirni, hogy:" ! Elnézést !
A/z/ com.dianxinos.optimizer.duplay alklamazás, folyamat váratlanul leállt Kérjük próbálja újra."
Mit kellene tennem..!!?? .
Ha jól emléxem ?!:
Elötte volt e CM security futtatásom, ellenőrzésem, de nem közvetlenül ez után érzékeltem a fent leírtakat, mert ezt követően órákig nem használtam,.... ?!azonnal?!!!
Szóval ez itt bizonytalan.
Köszi a javaslatokat !! -
gycs02
tag
válasz
gycs02 #16492 üzenetére
Csak most volt időm egy hosszabb tesztre. Sajna ua. a gond másik SDvel is és ha bemásolom a belsőre a filmet, akkor is. Gyakorlatilag nulla használat után kb 40 percig megy a film, utána jön az a "kattanó,sípoló hang". Újra indul, de csak a feíratig jut el, csak akksi kivét segít. Szerintem túlmelegedik, vélemények, lehet vele valamit kezdeni?
Köszi -
duncan66
csendes tag
válasz
bakter24 #16515 üzenetére
Xp-n se csatlakozik USB-n. Az lesz a vége, hogy visszaviszem az Invitelhez és otthagyom nekik. Amúgy is etikátlannak tartom hogy három év után még szerződéseket írogatnak egy félhalott eszközre, aminek a terméktámogatása addig is csak ez a fórum volt és Ti.
Mikrosd-ről nem lehet valahogy felmókolni a CM9-et? -
MetalTegla
tag
Valakinek van CM10 rajta? Egy kék led villog a kamera alatt,amiről nem is tudtam hogy van egyáltalán. Minden vezetéknélküli cuccost kikapcsoltam,de nem áll meg a villogás. Hol lehet ezt kikapcsolni,és milyen állapotjelző led ez?
-
duncan66
csendes tag
Sziasztok
Romot cserélnék de ott elakadtam, hogy nem kezeli usb-n a tabot a win 8.1. Látja, meg fut a Hisuite de csak wifin hajlandó csatlakozni a tabbal USB-n nem. Van ötletetek? Az ismeretlen forrás és az USB debugging kipipálva de mégse -
bakter24
őstag
válasz
tenkesS7 #16510 üzenetére
Üdv, szoktam nézni még a fórumot, de nem vagyok aktív több okból:
- Megvan még a Slim, de nem használom. (Nincs mire jelenleg)
- Lakásfelújítás miatt nincs időm céltalanul molyolni sem vele, mint régen
- Ezek miatt én is kiestem a körforgásból, de nem adtam el, mert meg is szoktam, meg ha néha kellene, akkor jól jön, hogy van.Ezek miatt jelenleg nem tudok leírást szerkeszteni, aktualizálni. Már nekem is megfordult a fejemben, hogy azt a cikket archiválom, és csinálok egy aktuálisabbat, de annyi újdonság nincs szerintem, vagy csak itt nem merült fel, vagy elsiklottam felette. Asturel romjait már akkoriban sem tudtam nyomon követni, mikor még fejlesztette, mert elég sok verzió volt.
Ha készen leszek a felújítással, akkor a leírást kicsit kigyomlálom, de sok újat nem tudok beleírni, csak átláthatóbbá teszem.
Uff, szóltam
-
tenkesS7
újonc
válasz
eladohardver #16509 üzenetére
Ne kezdjünk már személyeskedni egy fórumon! Én kértem egy kis segítséget, nem neked címeztem, semmi sértő vagy erőszakos nem volt benne, nem tudom mi a gondod vele.
Az világos, hogy nem te fogsz segíteni.
Hátha más hajlandó rá. -
tenkesS7
újonc
válasz
eladohardver #16506 üzenetére
Szerintem nem az olvasással van a probléma.
Mindenki tudja, hogy ennek a tabnak az életben tartása néhány lelkes szakember (pl. Bakter) önzetlen munkájától függ. Ezért hangzott el kérésként, a frissített összefoglaló igénye.
Az okozhat problémát, hogy a hivatkozott fórum cikkei több, mint 1 éve frissültek és maga a fórum is leállt pár hónapja (sajnos).
Meg az, hogy közben telik az idő, a programok elérhetősége, verziószáma, kompatibilitása is változik és az anno kőbe vésett dolgok ma már nem feltétlen igazak.
Meg a felesleges kommentek. -
MetalTegla
tag
Nekem a 10.1 nem jött be... Most megyek 1 lépcsővel lefelé
-
eladohardver
őstag
Mindhármat szívlapáttal jól hátba csapnám. Ba+ első hsz
Ez alapján mennie kell. Bakter kolléga mindent le írt mi kell még? Olvassa valaki fel helyettetek?
-
MetalTegla
tag
Sziasztok! Én hülye eladtam anno,de most megint vettem...
A kérdésem az lenne hogy valaki próbálta már rajta a GTA3-at vagy a Vice city-t? Obb-s játékok de nem igazán boldogulok velük,indításnál egyből összeomlik az app(gondolom a régi oprendszer miatt)
Megvallom őszintén,kijöttem az android máguskodásból és nemtudom hogy képes lenne kb 1gb-s játékokat futtatni.Viszont ha van erre lehetőség,akkor utánnaolvasok a romozásnak,mert most teljesen gyári. -
tenkesS7
újonc
Sziasztok!
Jelenleg PFC_403v5_Reloaded ROM van a gépemen, hozzá való CWM Recovery-vel, Lawrence74 kollégától. Meg vagyok vele elégedve, de a kor szavára hallgatva szeretném a CM10.1-et is kipróbálni. Viszont lassan kezdek elveszni a fórum adattömegében, ezért megköszönném, ha valaki összedobna egy kis leírást arról, hogy melyik recovery-t kell használnom Asturel hivatalos s7slim oldaláról, ill. mi a pontos menete a telepítésnek (recovery telepítés- és menük, format-wipe-ezmegaz)
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- No Voice in the Galaxy
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Tudományos Pandémia Klub
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest