Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
napocska2
senior tag
válasz
Ferike81 #16695 üzenetére
Szia!
Én az ebayről szoktam kábelt rendelni hozzá, itt tudsz csemegézni a kínálatból.
Töltőfejnek megteszi bármely 2A-s telefontöltő, azt inkább itthon szerezd be, hogy ne égjen le a lakás a bizonytalan kínai töltőtől. -
napocska2
senior tag
válasz
bakter24 #16566 üzenetére
Nekem is eszembe jutott a tippmix, amikor az előzőt írtam! Úranyám, most nézem, hogy már három éves lesz a gyerkőc?!
Kétszer is utána számoltam az ujjaimon, a bizonyosság kedvéért...
Tényleg nagyon klassz kis csapat volt itt a hőskorban, nekem némely eszköz topikjában furcsa is, hogy nem úgy alakul a társaság, mint ahogyan itt megélhettük.
No de itt vagyunk még a ph!-n, bármikor összehozhat néhányunkat egy új kütyü. -
napocska2
senior tag
válasz
bakter24 #16564 üzenetére
Óóóó! Persze nem azért óóóó, csak hát mégis...
Pár hete én is beújítottam olvasásra egy Tesco-s tabit, nem tudtam ellenállni neki. De ezt is megtartom mindenképpen, hiszen remekül elnavigál hosszú úton, olvasni is jó rajta és biztonsági tartaléknak is kiváló.
Azért remélem, hogy találsz alkalmas vevőt, ha már így döntöttél. -
napocska2
senior tag
válasz
Digger #16544 üzenetére
Na örülök, hogy sikerült megrendelned, szomszéd!
Hosszabb utakon mindig a tabinkkal szoktam navigálni az embört és tényleg elég jól teszi a dolgát sok órán keresztül is. Bár adódott néha egy-két kellemetlen szituáció, amikor magas hegyek között éppen valamilyen fontos csomópont környékén ment el a GPS jele, de azért valahogy megoldottuk a helyzetet.
-
napocska2
senior tag
válasz
Gaborka30 #16534 üzenetére
Az e-bay-ről szoktam beszerezni, már vettem néhányat, de mind működőképes volt szerencsére. Legutoljára ezt vettem: [link]
Ha esetleg nem szoktál onnan rendelni, vagy nincs a környezetedben valaki, aki megoldja ezt neked, akkor az e-bay-es topikban biztosan tudnak neked segíteni ebben. Az ismertető közepén írják azok nevét, akik vállalnak ilyet. -
napocska2
senior tag
válasz
jarisz46 #16520 üzenetére
Szia!
Nincs feltelepítve véletlenül a DU Speed Booster alkalmazás a tabidra? Mert a hibaüzenet erre mutat a play-en. Ha rajta van, akkor csak meg kell szabadulnod tőle és a probléma megszűnik. -
napocska2
senior tag
válasz
kraftwerkfan #16476 üzenetére
Tapasztald ki rendesen, aztán ha hazaértünk Bulgáriából, akkor elviszem hozzád az enyémet is egy romolásra.
-
napocska2
senior tag
válasz
SkyLaci #16340 üzenetére
Az enyémmel is előfordult ez a jelenség, kicserélték a kijelzőt még gariban.
Szervizt nem tudok ajánlani sajna. Az e-bay-en 3500 Ft-tól kezdődik az ára, ha valakinek van affinitása a szereléshez. -
napocska2
senior tag
válasz
Hzoli71 #16318 üzenetére
Visszakeresve kis tudásbázisunkban a "Nem sikerült a telepítés az USB háttértáron vagy SD-kártyán" hibának a következő a megoldása:
Beállítások, SD kártya és tablet tárolóhely menüpontban a belső SD kártya leválasztását kell kiválasztani. Ezután menni fog a telepítés a Playről. -
napocska2
senior tag
válasz
olahmate1991 #16289 üzenetére
Telepítsd fel a Playről az RTL Most alkalmazást és már nézheted is.
Szerk: Az imént letöltöttem, kipróbáltam és nálam működik. Ha nem jött volna ez a kérdés, sosem jutott volna eszembe keresni.
-
napocska2
senior tag
válasz
eladohardver #16283 üzenetére
A felszólításnak eleget téve elolvastam, köszi!
De jól bevált nekem, hogy sosem kapcsolom ki a wifit, viszont ha legközelebb felmerül ez a kérdés, legalább fogom tudni a helyes választ.
Elég régóta arra az álláspontra helyezkedtem, hogy buherálja akinek van hozzá indíttatása, nekem sajna elfogyott. Nem is volt rajta gyári ROM-on kívül másik sosem. Lassan annyira leépülök, hogy böngészőn és könyvolvasókon kívül már jóformán semmilyen alkalmazás nem hoz tűzbe. Ettől függetlenül imádom a tablettámat.
-
napocska2
senior tag
válasz
Ace Ventura #16279 üzenetére
Nálam nem szoktak térerő problémák fellépni se wifinél, se 3G-nél. Sőt, mi a negyediken lakunk és a ház előtt rátudtam kapcsolódni a saját routerünkre. Igaz, hogy nem hasított, de behozta az oldalakat.
Egyedül arra allergiás, ha kikapcsolom a wifit és újra be akarom kapcsolni. Ekkor, ha olyanja van szeret újraindulni, de ezt egyszerűen kiküszöböltem, mert sosem kapcsolom ki. -
napocska2
senior tag
válasz
Ace Ventura #16277 üzenetére
Üdv a klubban!
Valami nagyon nem oké a tablettáddal, ha így viselkedik. Gondolom az újraindítás, újrakapcsolódás játékot már végigjátszottad...
Javasolnám, hogy dobd fel a WiFi Managert a Playről, hogy több információhoz juss wifi ügyben, de ha nem töltődik be a Play, úgy elég nehéz lesz. -
napocska2
senior tag
válasz
insido #15999 üzenetére
Az újdonság varázsának elmúltával nyilván elmegy az ember kedve az állandó buherálástól, de e-book olvasására még mindig nagyszerűen alkalmas a tabink. Ahhoz meg tapasztalataim szerint bőven elég a gyári ROM és néhány célalkalmazás.
Használd boldogan az új kütyüdet és néha gyere vissza nosztalgiázni!
-
napocska2
senior tag
válasz
Luissimo #15744 üzenetére
Nálam gyári, nem rootolt ROM-on hibátlanul fut a MindigTV alkalmazás élő adása.
Hasznát is kívánom venni a jövő heti nyaralás alatt. Még ha szerény is a műsorkínálata, de magyar.
A tvonline.blog-on is tudsz élő adást nézni, az sem megy nálad?
-
napocska2
senior tag
-
napocska2
senior tag
válasz
napocska2 #15655 üzenetére
És köszi, hogy elolvastátok a nyavalygásomat, de az imént az USB-s hibakeresést kellett bekapcsolnom és csodák-csodája, ott van alatta bepipálva, hogy Soha ne kapcsoljon ki a képernyő töltés közben. Hogy miket nem talál az ember ennyi idő után is.
Nincs mese, tényleg szőke vagyok...
-
napocska2
senior tag
válasz
deathsoft #15654 üzenetére
Észrevettem, hogy mostanában töltés közben ébren marad a kijelző vagyis csak akkor kapcsol ki, ha a gombbal erre késztetem. Kicsit bosszant a dolog, mert nem mindig jut eszembe ez a mozzanat, emiatt nyilván több idő kell a töltődéshez is. Igazából semmit nem változtattam rajta, még mindig a T-s gyári ROM van rajta (lassan egy éve, mióta visszakaptam a szervizből) és tippem sincs, hogy miért csinálja ezt.
Mit gondoltok, mi lehet a bibi? -
napocska2
senior tag
válasz
molnartom #15556 üzenetére
Innen letöltheted: MinDig TV.apk
Nyilván nem akar elsőre sikerülni...
-
napocska2
senior tag
Aki nem ismeri, annak ajánlom figyelmébe a MinDig TV alkalmazást. Nyilván csak közszolgálati adást lehet vele nézni, azt viszont remekül.
Korábban az SPB TV-vel oldottam ezt meg, de azt hiszem, ettől kezdve meg is szabadulok tőle.Természetesen a wi-fi erősen javallott.
turai_: Köszi a kiegészítést!
-
napocska2
senior tag
válasz
kovaritivi #15552 üzenetére
Nagyon úgy fest, hogy emiatt fogyott el a helyed. A apk-k nagyrésze az Internal tablet storage-ra települ és sokat nem is lehet áthelyezni. Az 1. hsz-ben találsz linket, azon leírják, hogyan tudod módosítani. Hogy mivel jár, abban nekem nincs tapasztalatom.
Hátha jár majd erre valaki okosabb. -
napocska2
senior tag
válasz
kovaritivi #15549 üzenetére
Az enyémen volt már egyszerre száz fölötti számú alkalmazás is, de még sosem találkoztam ilyen hibaüzenettel.
Ez valami bibi lehet nálad, nyomozni kellene, hogy mi okozza. Aranytollú bakterünket idézem:
"Belső tárhely/BelsőSD/KülsőSD: A készülékben van 8GB-nyi beépített memória, ez kétfelé van osztva, a belső tárhely nevű részére települnek a programok, és használja a rendszer, a BelsőSD nevű részére pedig a felhasználói dolgok kerülnek (képek/zenék/filmek/könyvek/stb) A KülsőSD pedig a készülékbe helyezhető MicroSD kártya elnevezése. Ez utóbbi kettőt a /mnt/sdcard és a /mnt/sdcard2 mappákban érhetjük el."Nálad hány GB van? A Beállítások/SD kártya és tablet tárolóhely menüben megtalálod.
-
napocska2
senior tag
-
napocska2
senior tag
válasz
dionaea #15512 üzenetére
Az enyémnek sem romlik az állapota szerencsére, csak ott van és kész. Még van idő augusztusig végéig eltörpölni, hogy mi legyen vele.
Más: A szakértőinket kérdezem, hogy ha egyszer root-olni akartam a gyári romot és nem sikerült, akkor lehet újra próbálkozni ezzel vagy újra kell rakni a gyári romot és csak utána lehetséges?
Sajna már elfelejtettem milyen okból nem sikerült, mert hónapokkal ezelőtt volt, de az biztos, hogy nem jött össze.
(Jól kibontakozott a tehetségem, pedig előtte egyszer már sikeresen végrehajtottam ezt a feladatot, csak be kellett adni a szervizbe és vissza kellett állítanom a gyári állapotot.)
Meg is lennék root nélkül, ha nem találtam volna rá erre a full!screen appra, amire mostanság annyira vágyom..
Szerk: javítottam, amit elbénáztam
-
napocska2
senior tag
válasz
bakter24 #15506 üzenetére
Vagy annyiszor ajánlgattuk az első hozzászólást, hogy már mindenki megtanulta és nincs mit kérdezni.
Hogy mégis felhozzak egy sirámomat: Tavaly kicserélték a kijelzőmet és mióta sokat olvasok a tabin - jellemzően Screen Filterrel visszavett fényerő mellett - feltűnt, hogy nem homogén a színe, hanem a közepén van egy világosabb folt, ahol a betűk is vékonyabbak. Nem feltűnő, első ránézésre nem is nagyon látszik, pláne világosban. Mit gondoltok, ez szerviz ok, vagy barátkozzak tovább vele?
-
napocska2
senior tag
válasz
butcher eu #15387 üzenetére
Szerintem kérj egy árajánlatot a Telemaxtól, egyébként is ők javítják a garis problémákat és legalább szakszerűen megoldják a problémádat. Nézegettem az e-bay-en a kijelzőket, de nem nagyon találtam biztató darabokat, ráadásul még rizikót is hordoz magában az onnan való beszerzés.
-
napocska2
senior tag
A szervizes fiatalember kérte volna a garijegyet, de kitartottam amellett, hogy nem kaptam és a tapasztaltabb kollégája szólt rá, hogy fogadja csak el az adásvételit. Mondjuk akkora stresszben voltam a tudattól, hogy oda kell adni neki a kicsikémet hosszabb időre, hogy ha nem akarta volna elfogadni az adásvételit, akár hangos vitáig is süllyedtem volna. Pedig alapvetően jámbor lélek lennék...
-
napocska2
senior tag
válasz
bakter24 #15160 üzenetére
Én se tudnék tőle megválni, hiszen már hozzánőtt a kezemhez.Hogy ON is legyek: Az egyik kolléga vett a táblagépéhez billentyűzetes tablet tokot a minap és belepofátlankodtam a Slimet egy próba erejéig. Ugyan utólag olvastam itt, hogy az ékezetes nagybetűkkel szoktak lenni problémák, de amit én nyomogattam, abban elég meggyőző volt.
Igazából nincs is rá szükségem, csak be kell szereznem egy új bundát, mert eléggé viharvert lett már a tokom és elgondolkodtató, hogy ez a billentyűs 10 dollár, a sima meg még mindig 15 körül jár az ebay-en, aztán még a festéket is vakargathatom a fehér hátlapról... -
napocska2
senior tag
Békés, boldog és izgi ROM-okkal megtűzdelt új esztendőt kívánok minden Slimmesnek!
-
napocska2
senior tag
válasz
eladohardver #14678 üzenetére
-
napocska2
senior tag
válasz
eladohardver #14669 üzenetére
Köszi, meg is találtam!
Időközben feltúrtam az e-bayt miatta, de nem találtam sehol, biztos nem találtam el a varázsszót a keresésnél. -
napocska2
senior tag
válasz
eladohardver #14665 üzenetére
Uhhh, ez a védőgumi nagyon baba! A tok is klassz, de ez a gumi izé megfogott.
Hol lehet venni?
-
napocska2
senior tag
válasz
Bálint OS #14360 üzenetére
Szia!
Nálam a CoolReader és az ezPDF Reader páros a nyerő. Az előbbit jobban szeretem, de pdf-eknél kénytelen vagyok az utóbbit használni. Azonban az ezPDF-ben le tudod vágni a margókat az optimális megjelenítéshez, meg van neki egy csomó megjelenítési beállítása, amit még ki sem tapasztaltam, pedig pár ezer oldalt már elolvastam vele. Az enyém ugyan nem a Lite, hanem kemény 23 Ft-os Pro, de bízom benne, hogy a Lite is tudja ezt. -
napocska2
senior tag
válasz
Rabidsnail #13503 üzenetére
Meg is látszik, hogy nem vagyok egy nagy frissíthető, ha fel sem ismertem, hogy mit csinál.
Azt hiszem, hogy mára elég is az izgalmakból, jobb lesz, ha elteszem magam holnapra... -
napocska2
senior tag
válasz
Rabidsnail #13497 üzenetére
Isten vagy, megjelent az IDEOS felirat!
Gyanítottam, hogy itt valami más gáz van a sima lemerült aksin kívül.
Mi a túrónak tettem be az SD kártyát, mikor már arra sem emlékszem mi van rajta...
Nagyon-nagyon köszi!mkRoland: Neked is köszönöm a gyors választ!
A nagy izgalomban meg majdnem megégett a rétes a sütőben.
-
napocska2
senior tag
Segítség, segítség! Ma végre visszakaptam a tabimat, a T Pontban még volt benne annyi szufla, hogy le tudtam csekkolni a működését. Mire hazaértünk, teljesen lemerült szegényke és azóta nem tudom rávenni a töltésre. Pedig mindkét módszert ismerem, vissza is olvastam és ki is próbáltam őket, de nem akarja az igazat. A gomb villogás mellett nekem nem rezeg, hanem megjelenik egy folyamatjelző rózsaszín csíkokkal, ha elér a végéig, akkor kiírja, hogy OK és nem villognak a gombok tovább. Ekkor ugye megpróbálnám elindítani, de csak újrakezdi az egészet és kész.
Hogyan kéne rábírnom a töltődésre?Smiro: Nekem két évet mondott a szervizes, mikor bevette a gépemet. Direkt rákérdeztem, mert szólt, hogy a töltő hiánya miatt visszaküldhetik és akkor már kicsúsztam volna az 1 évből.
-
napocska2
senior tag
válasz
Rabidsnail #13381 üzenetére
Jelezte pár napja, hogy új oldalt készít. Itt találtam meg a blogot: katt
-
napocska2
senior tag
válasz
Nara19 #13000 üzenetére
Még négy év ezzel a tempóval és jöhet a második menet az ötvenezredik után.
Ugyan nem volt Humán Tippmix, de egy másik topicban olvastam a jó hírt, így egyúttal gratuláljunk V.Stryker fórumtársnak gyönyörű babucijuk világra jöttéhez. Szóval sok boldogságot és jó egészséget nekik!
Remélem nem haragszik meg érte, hogy szétkürtöltem itt a hírt...
Szerk: egy kis javítás
-
napocska2
senior tag
válasz
dionaea #12932 üzenetére
Ez szomorú, de úgy látszik nem egyedi eset! Nekem szept. 6-ot írtak a papirosra, úgyhogy erősen türelmesnek kell lennem egy darabig. Ráadásul mire innen az Isten háta mögül eljut Pestig, az sem két perc. Azért bízom benne, hogy szerda óta már feljutott a szervizbe. Akkor kitartást kívánok neked!
-
napocska2
senior tag
válasz
bakter24 #12921 üzenetére
Csak idéztelek Mester!
Szerk:
Tegnap bevittem a T-hez a tabit, a szervizesnek felszaladt a szemöldöke a csodálkozástól, mikor mutattam, hogy mi a bibi. Természetesen nem vittem a töltőt, pedig kellett volna, meg ugye anno nem kaptunk hozzá jótállási jegyet, csak az adásvételit, így azt sem tudtam prezentálni neki, de végül elvette tőlem a gépet és most várhatok türelmesen. Mit ne mondjak, nagyon erős hiányérzetem van, nem tudom, hogy fogom átvészelni ezeket a napokat. -
napocska2
senior tag
Szia! Nincs semmi baja, nem kell szerviz neki. A megoldást ebben a hsz-ben találod.
-
napocska2
senior tag
Houston, I have a problem.
Az az irtózatos bajság támadt a tabimmal, hogy a kijelző egy része nem kommunikál az ujjammal.
A tünetek úgy kezdődtek, hogy először nem tudtam feloldani a képernyőzárat, mert a zöld csúszka visszaugrott az eredeti pozíciójába mielőtt találkozott volna a narancs pöttyel. Ez azóta is szerencse dolga, de azért sikerülni szokott a feloldás.
A következő fokozat, ami állandó azóta is, hogy a Play-en frissítéskor pont a kék elfogadás gombot nem lehet munkára bírni. Ez akkor kínos, ha az adott alkalmazásnak nincs szüksége engedélyekre és nem lehet elmozdítani az eredeti pozíciójából. Arról nem beszélve, hogy az egyetlen játék, amivel szórakoztatom magam kihasználatlan perceimben az az Aces Solitaire, de ez sem működik rendesen, mert a lapok felfelé mozgatásnál visszaugranak a helyükre, ha elérik az érzéketlen sávot. A Dolphin Miniben a gesztusok rajzolása mutatja legjobban, hogy hol a gáz: függőleges vonal és hullámos vonal
Most frissítettem FW-t, valamelyes szebb hullámos vonalat sikeredett rajzolnom, de a Play-nél ugyanúgy nem érzékel, magyarul semmi javulás.
Szóval ti is úgy gondoljátok, hogy nincs mese, be kell vinnem a T-hez és fájó szívvel ott kell nékik hagynom beláthatatlan ideig?Szerk: kivettem egy csicsa-smiley-t...
-
napocska2
senior tag
válasz
bb.bocs #12662 üzenetére
Nekem ez vált be: Simple Calendar Widget
A Gmail-es naptáraddal szinkronizál. Bár riasztást nem láttam még benne, de csomó beállítási variációja van és tud magyarul. -
napocska2
senior tag
válasz
V.Stryker #12558 üzenetére
Inkább ne próbáld ki a magassági kormányt...
Az idő elég kellemes itt Vas megyében, egy kis eső nem probléma. Az már jobban fáj, hogy net nélkül kell lennem. Még jó, hogy nem töltöttem föl a webstickemet előre, pedig fel sem tételeztem volna, hogy térerő nélkül kell lenni egy viszonylag nagyobb település kellős közepén, pár száz méterre a mobil toronytól. Na nem rinyálok tovább, húzunk vissza a fehér foltba. -
napocska2
senior tag
válasz
mpierre #12465 üzenetére
Áááá dehogy, ennyire azért nem vagyok fanatikus! Korán kezdtünk, így buli után olvastam. Viszont csoda, hogy viszonylag épkézláb hozzászólást sikerült összehoznom az éjjel.
Aki esetleg még nem értesült volna róla és lenne kedve hozzá: 8. Prohardver tábor
Tabiról nem tudtam már beszúrni a linket tegnap...
-
napocska2
senior tag
válasz
Lawrence74 #12390 üzenetére
Ez így teljesen jó szerintem is!
Köszi a képért, meg a sok fáradozásért! -
napocska2
senior tag
válasz
Lawrence74 #12381 üzenetére
Szerintem mielőtt túl sokat tépelődnél a statusbar alatti rész nyújtásán, dobj fel egy képet róla és demokratikusan szavazzuk meg, hogy elfogadható-e jelen állapotában.
Aztán ha jön a nyújtásban szakértő segítség, akkor majd annak is fogunk nagyon örülni.
Én már attól odáig vagyok, hogy neked sikerült keskenyíteni azon a borzalmon, amivel együtt kell élni a romcserélgetésből kiöregedett felhasználóknak. -
napocska2
senior tag
válasz
V.Stryker #11832 üzenetére
Simán csak mondod neki, hogy milyen írásjelet írjon és kész.
Itt van még kis segítség a parancsokról.Igen, normális, hogy minden feldolgozás után újra nyomni kell lángocskát.
-
napocska2
senior tag
válasz
kraftwerkfan #11830 üzenetére
Lawrence74 blogját megnézted?
http://m.prohardver.hu/tag/lawrence74.html
Állítólag leírta pontosan hogyan kell telepíteni, bár én még nem olvastam... -
napocska2
senior tag
válasz
Luissimo #11820 üzenetére
Tán szünet van a nagy meccsnézésben? Már azt gondoltam, hogy megöltem a topikot örömömben.
Meglepő módon szerintem viszonylag jól eltalálja amit mondok, csak rá kell érezni a ritmusára.
Nyilván téved néha és beszédhibásoknak sem igazán válhat be, de nekem tetszett.
Az előző hsz-t pl. diktáltam, csak senki se volt erre még a szerkesztés előtt, a linket meg a szmájlikat meg nem tudja szegény beleírni.#11821 eladohardver: Nekem kis gondolkodás után behozta a letölthető nyelvek listáját, aztán a magyar telepítése után beállítottam alapértelmezett nyelvnek, meg kiszedtem a többit és már működött is.
Szerk: Na örülök!
-
napocska2
senior tag
Gyerekek, mit találtam az androidos topikban! Swype béta, magyar nyelvű hangfelismeréssel.
Tök jó, hogy nem kell gépelni, csak diktálni a szöveget és már - majdnem - kész is a hozzászólás.És igen, én is már csak visszatekinthetek a 40-re, de ezek szerint még mindig gyerek vagyok, ha így tudok ennek örülni.
-
napocska2
senior tag
válasz
Rabidsnail #11419 üzenetére
A Screen Off Utils-t használd, azzal nincs gond.
-
-
-
napocska2
senior tag
Ha valaki még nem tudna róla, a Play-en van SVOX Magyar Mariskából két hetes próbaverzió. ezPDF Readerrel tökéletes, mást még nem próbáltam.
-
napocska2
senior tag
Hirtelen azt hittem, hogy félrenyomtam és az angolos topicban vagyok, de aztán rájöttem, hogy mégsem.
Azért klassz, hogy mindenki rajta tartja a szemét a fórumonkon, mégha nincs is miért panaszkodjon.
Nara: A rom cserélgetés ezk szerint a fiatalok szórakozása, nekem sincs energiám kínlódni vele, mikor a gyárival is pöpec.
-
napocska2
senior tag
válasz
ekrisztian #10902 üzenetére
Szerintem nem is csomagoltak mellé fülest a gyárban. Az enyém mellett nem volt, az tuti...
-
-
napocska2
senior tag
válasz
C0mman #10519 üzenetére
Valami okból az előbb nem töltődött be néhány widgetem, kínszenvedés volt, mire visszaraktam őket. Arról nem beszélve, hogy szerintem lassabb is lett az egész az új verzióval. Rábökök valamire és várni kell mp-eket, hogy megmozduljon. Nálad nincs ilyen tünet?
Hátha a következő frissítés pozitívabb lesz ennél. Addig adok neki haladékot. -
napocska2
senior tag
válasz
Nara19 #10502 üzenetére
Óóó, van ez így, reggel bennem is volt még fogalmazásgátló rendesen!
Nekem az utolsó T-Home-os 3G-s van fenn, de nagyon-nagyon ritkán indul újra. Ezért aztán nem is nagyon érzek kísértés a Pirate-tel való kísérletezésre. Olyan jól belaktam már, hogy nincs kedvem tölteni vele az időt.
-
-
napocska2
senior tag
válasz
KPistike #10475 üzenetére
Annyi sütni valóm tényleg lehetett volna, hogy megnézem a használati vonatkozó passzusát, de mivel bakter24 összefoglalójában több Samsung tévé is képes megjeleníteni ezt a felbontást, ezért fel sem tételeztem, hogy a mienk meg pont nem.
Most, hogy átbogarásztam, nem lenne neki gond a 640x480, meg a 800x600 sem, de a tabié sajna pont nem jó. Az is igaz, hogy ez egy alap tévé, nem csúcskészülék, de örültem volna neki, ha tudott volna működni.
No de eddig is meg voltunk nélküle, ezután is elleszünk valahogy. Max. végszükség esetén nem a tabit kötöm a tévére, hanem a notit. Meg a BL meccseknek is vége szakad, így a probléma magától meg is oldódik.bakter24: Köszi az együttérzést!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Külpolitika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Apple Pencil 1. generáció (MK0C2ZM/A) Gyári csomagolásban, kiváló állapotban!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest