Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
válasz
derce1 #14867 üzenetére
Nekem volt valami hasonló hibajelenségem. Nem tudtam semmit telepíteni se Market-ből, se SD-ről. Agyba-főbe pakolásztam rá a ROM-okat, de semmi nem segített. Volt egy olyan hibajelenségem is, hogy a Beállítások/Alkalmazások-on belül, ahol a telepített alkalmazások méreteit kellett volna megjeleníteni csak ennyi látszódott: "Számolás...." és ez órák múlva is ugyanezt mutatta. Hívtam az Invitelt, küldtek futárt (előtte mindent visszaállítottam gyári állapotra, se root, se recovery, stb.), pár héten belül küldtek egy új slimet (bár lehet, hogy csak az enyémet alaplapcserésen, nem írtam fel az IMEI számát, de a visszaküldöttön fólia volt), azóta megy rendben. Ha 30 napig húznák az eszköz visszajuttatását, akkor az invi elengedi az ahavi bérleti díjadat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest