- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Videós, mozgóképes topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
válasz
derce1 #14867 üzenetére
Nekem volt valami hasonló hibajelenségem. Nem tudtam semmit telepíteni se Market-ből, se SD-ről. Agyba-főbe pakolásztam rá a ROM-okat, de semmi nem segített. Volt egy olyan hibajelenségem is, hogy a Beállítások/Alkalmazások-on belül, ahol a telepített alkalmazások méreteit kellett volna megjeleníteni csak ennyi látszódott: "Számolás...." és ez órák múlva is ugyanezt mutatta. Hívtam az Invitelt, küldtek futárt (előtte mindent visszaállítottam gyári állapotra, se root, se recovery, stb.), pár héten belül küldtek egy új slimet (bár lehet, hogy csak az enyémet alaplapcserésen, nem írtam fel az IMEI számát, de a visszaküldöttön fólia volt), azóta megy rendben. Ha 30 napig húznák az eszköz visszajuttatását, akkor az invi elengedi az ahavi bérleti díjadat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Villanyszerelés
- Airsoft
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch 2
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged