- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
Én meg inkább fizetnék többet, mert android fronton sajnos a Huawei volt az egyetlen gyártó amelyik képes volt korrekten mindent belepakolni a telefonjaiba. 3d arcazonosítás például sehol máshol nincs, gyorstöltésben mint vezetékkel mint vezeték nélkül többszörösét tudják annak amit a samsung az s21 sorozattal tud és kamerában is elég sokat innováltak, például a többkamerás megoldással ők álltak elő még a p9-nél, vagy a használható éjszakai felvétel stb.
-
k-adi
nagyúr
a Huawei telók árai mindig zuhantak, főleg mióta az egekbe árazzák magákat az utóbbi pár évben, de tény a gms-tiltás eléggé segített ezen
kíváncsi vagyok, hogy ha honor visszakapja a gms-t, akkor azoknak az árai hogy alakulnak majd, de gondolom ugyanúgy mint pre-gms tiltás előtt
-
vanye
senior tag
A Huaweinek nem szóltak, hogy ezt a közmédiás vibe-ot inkább nem kéne erőltetni?...
Eleve negatív a megítélése a márkának, köszönhetően a kémvádnak meg a Goggle-szolgáltatások hiányának, erre előállnak ezzel...
-
janos68
aktív tag
Kicsit most önző leszek, de én örülök, hogy az amcsik keresztbe tettek a Huawei-nek, különben soha nem tudtam volna, relatív, fillérekért hozzájutni olyan frankó telefonhoz, mint a P40.
Az egyik legjobb teló, amit valaha is használtam, volt jópár, és remélem sokáig "egészséges" marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest