-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz athlasz #1707 üzenetére
Beállitások, tárhely menenüben alapértelmezett tárhely az SD legyen.
A csengőhangokat ne a notifications mappába tedd, hanem a ringtones mappába, és az is a telon legyen. Ha az SD-n van, akkor leválasztás után visszaállitja alap beállitásra, mert nem talál csengőhangot, és mount után nem biztos, hogy visszaáll az általad beállított hangra.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
joiner007
aktív tag
-
Bass
addikt
válasz athlasz #3371 üzenetére
Igaz en rootoltam de nehany program jegelesen es a launcher lecserelesen kivul mast nem csinaltam de nalam nem jelentkezik egyik problema sem,ha gepre kapcsolom tenyleg elmegy nehany alkalmazas meg csengohang de csak a csatlakozas idejere mivel levalasztodik az,sd kartya,ha lehuzim a geprol minden visszaall,nem tudom hogy a gyaru launcher megbolondul e de csereld le hatha a masikkal nem csinalja. Az ertesitesi panel is mukodik.Ha nem akarod rootolni es lecserelni a gyari launchert akkor hasznald az airdroidot wifin keresztul,nem kell kabel es nem valasztja le csatlakozaskor az sd kareszt,persze wifi kell hozza
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
joiner007
aktív tag
A helyedben már visszavittem volna a telót gariban. Főleg az értesítési sáv hibája miatt. Láttam már másnak is volt ilyen gondja, nem tudom nekik sikerült e megoldani.
Csengőhangot próbáld meg így, ebbe a mappába beletenni: SDcard> media> audio> notifications
Gépre próbáld médiaeszközként csatlakoztatni, és miközben csatlakoztatva van ne piszkáld a telefont, mert leválasztja az SD-t. Widgeteket tartalmazó apk.-k ne legyenek SD-n, hanem a belső memóriában.
Ha nem megy, tényleg használj WIFIs fájlkezelőt. Van egy csomó a Playen.Nekem a fenti hibák sosem jöttek elő, szóval Nálad lehet a gond.
-
NoMagix
addikt
Ezt próbáld ki fájl küldésre, nem piszkálja az SD-t!
2 hónapja nyüstölöm a T-s telefonom, de ilyen hibákat még én sem tapasztaltam!
Néha újratölti az ikonokat pedig 140-180MB ram szabad, de más hibát nem tudnék hírtelen említeni!
Repülőmódban rakom le esténként, hetente egyszer újraindítom, (2-4 naponta töltőm az én ritmusomban így bírja) ami nem árt, és a Fast boot-ot nem használom.
Sajnálom, hogy nálad ilyen hibák vannak!
Próbáld meg visszavinni! -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
papp053
tag
válasz athlasz #9989 üzenetére
Wifi jelszot állítsd át hosszabbra, nekem minimum 8 karakter kell a telon h aktív legyen a kapcsolódás gomb... Routernek elég 4 karakter...
Vagy másik wifi, elég ciki ha bent meg jó lesz, mi jártunk úgy itt is wifi gond volt, de kicsereltettem mert 3 napon belül voltam, és bármit csináltam csigalassu volt tableten a net a parjan meg ment rendesen.[ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
válasz athlasz #10374 üzenetére
Egy dolgot tehetsz,jogorvoslatot kérsz a fogyasztóvédelemnél.Ha tényleg nem ázott be a te hibádból,amúgy a szilikon zárt tokoknak egy hibája van,némelyik párásodik és ebben van napi 24 órát a telefon így a telóba is bejuthat szépen lassan.A teló nem vacak,minden elromolhat még a méregdrága szájfon is.Lehet hogy a tok a ludas lehet hogy a gyártásnál rontottak el valamit ez sincs kizárva. Nekem volt rossz tapasztalatom a telenor szervizzel sajnos de jó is.Samsung europe(androidos) telója volt a tesómnak amivel nem lehetett küldeni sms-t és hiába volt fent náluk 6x a teló sosem javították meg,visszaküldték mindig hogy teszt ok de sms-t nem küldött vagy csak kriksz krakszot,ahol leadtuk már fogták a fejüket hogy ők,tudják és értik mert mutogattuk hogy ne teszteljék hanem küldjenek róla sms-t de semmi.Fogyasztó védelem és a Media Markt(függetlenül lett ott vásárolva) visszadta a pénzt de rengeteg levél és utánajárás volt,de mi jól jöttünk ki belőle.Járj utána de mihamarabb,ne várj vele,mire vártál fél évig ha tényleg az elejétől hibás volt a készülék? Milyen rom van rajta? A gyári telenoros ha az új viber van rajta okoz hívás közbeni megszakadásokat.Ha nem tudod a fogyasztóvédelemmel sikerre vinni az ügyet kérj bl kódot és rakj rá valami cust romot,hátha segít.Addig is mihamarabb menj be a területi fogyvédelemhez.
-
Bass
addikt
válasz athlasz #10384 üzenetére
Hát most már mind1,a frissítés nekem sem ment fel(Telenoros a teló) de nyitottam bl-t és megoldottam Utolsó lehetőségként ha tudod holnap menj el a fogyvédhez(Én Pécsi vagyok tőlük is két hét de volt hogy egy hét alatt visszajött a P500-am komplett panel cserével 3 napos volt a teló)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest