Hirdetés
- Steam Deck
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
válasz
athlasz #10384 üzenetére
Hát most már mind1,a frissítés nekem sem ment fel(Telenoros a teló) de nyitottam bl-t és megoldottam
Utolsó lehetőségként ha tudod holnap menj el a fogyvédhez(Én Pécsi vagyok tőlük is két hét de volt hogy egy hét alatt visszajött a P500-am komplett panel cserével 3 napos volt a teló)
-
Bass
addikt
válasz
athlasz #10374 üzenetére
Egy dolgot tehetsz,jogorvoslatot kérsz a fogyasztóvédelemnél.Ha tényleg nem ázott be a te hibádból,amúgy a szilikon zárt tokoknak egy hibája van,némelyik párásodik és ebben van napi 24 órát a telefon így a telóba is bejuthat szépen lassan.A teló nem vacak,minden elromolhat még a méregdrága szájfon is.Lehet hogy a tok a ludas lehet hogy a gyártásnál rontottak el valamit ez sincs kizárva. Nekem volt rossz tapasztalatom a telenor szervizzel sajnos de jó is.Samsung europe(androidos) telója volt a tesómnak amivel nem lehetett küldeni sms-t és hiába volt fent náluk 6x a teló sosem javították meg,visszaküldték mindig hogy teszt ok de sms-t nem küldött vagy csak kriksz krakszot,ahol leadtuk már fogták a fejüket hogy ők,tudják és értik mert mutogattuk hogy ne teszteljék hanem küldjenek róla sms-t de semmi.Fogyasztó védelem és a Media Markt(függetlenül lett ott vásárolva) visszadta a pénzt de rengeteg levél és utánajárás volt,de mi jól jöttünk ki belőle.Járj utána de mihamarabb,ne várj vele,mire vártál fél évig ha tényleg az elejétől hibás volt a készülék? Milyen rom van rajta? A gyári telenoros ha az új viber van rajta okoz hívás közbeni megszakadásokat.Ha nem tudod a fogyasztóvédelemmel sikerre vinni az ügyet kérj bl kódot és rakj rá valami cust romot,hátha segít.Addig is mihamarabb menj be a területi fogyvédelemhez.
-
papp053
tag
válasz
athlasz #9989 üzenetére
Wifi jelszot állítsd át hosszabbra, nekem minimum 8 karakter kell a telon h aktív legyen a kapcsolódás gomb... Routernek elég 4 karakter...
Vagy másik wifi, elég ciki ha bent meg jó lesz, mi jártunk úgy itt is wifi gond volt, de kicsereltettem mert 3 napon belül voltam, és bármit csináltam csigalassu volt tableten a net a parjan meg ment rendesen. -
-
-
NoMagix
addikt
válasz
athlasz #3371 üzenetére
Ezt próbáld ki fájl küldésre, nem piszkálja az SD-t!
2 hónapja nyüstölöm a T-s telefonom, de ilyen hibákat még én sem tapasztaltam!
Néha újratölti az ikonokat pedig 140-180MB ram szabad, de más hibát nem tudnék hírtelen említeni!
Repülőmódban rakom le esténként, hetente egyszer újraindítom, (2-4 naponta töltőm az én ritmusomban így bírja) ami nem árt, és a Fast boot-ot nem használom.
Sajnálom, hogy nálad ilyen hibák vannak!
Próbáld meg visszavinni! -
joiner007
aktív tag
válasz
athlasz #3371 üzenetére
A helyedben már visszavittem volna a telót gariban. Főleg az értesítési sáv hibája miatt. Láttam már másnak is volt ilyen gondja, nem tudom nekik sikerült e megoldani.
Csengőhangot próbáld meg így, ebbe a mappába beletenni: SDcard> media> audio> notifications
Gépre próbáld médiaeszközként csatlakoztatni, és miközben csatlakoztatva van ne piszkáld a telefont, mert leválasztja az SD-t. Widgeteket tartalmazó apk.-k ne legyenek SD-n, hanem a belső memóriában.
Ha nem megy, tényleg használj WIFIs fájlkezelőt. Van egy csomó a Playen.Nekem a fenti hibák sosem jöttek elő, szóval Nálad lehet a gond.
-
Bass
addikt
válasz
athlasz #3371 üzenetére
Igaz en rootoltam de nehany program jegelesen es a launcher lecserelesen kivul mast nem csinaltam de nalam nem jelentkezik egyik problema sem,ha gepre kapcsolom tenyleg elmegy nehany alkalmazas meg csengohang de csak a csatlakozas idejere mivel levalasztodik az,sd kartya,ha lehuzim a geprol minden visszaall,nem tudom hogy a gyaru launcher megbolondul e de csereld le hatha a masikkal nem csinalja. Az ertesitesi panel is mukodik.Ha nem akarod rootolni es lecserelni a gyari launchert akkor hasznald az airdroidot wifin keresztul,nem kell kabel es nem valasztja le csatlakozaskor az sd kareszt,persze wifi kell hozza
-
joiner007
aktív tag
-
punky10
addikt
válasz
athlasz #1707 üzenetére
Beállitások, tárhely menenüben alapértelmezett tárhely az SD legyen.
A csengőhangokat ne a notifications mappába tedd, hanem a ringtones mappába, és az is a telon legyen. Ha az SD-n van, akkor leválasztás után visszaállitja alap beállitásra, mert nem talál csengőhangot, és mount után nem biztos, hogy visszaáll az általad beállított hangra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Steam Deck
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Politikai mémek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Peugeot, Citroën topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest